Автор |
Съобщение |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 01:35
wtv
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 08:43
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 08:55
Rammswein написа: Warbringer написа: Живота е прекалено кратък, че да се притесняваш за белтъчния синтез  Бе прав си, ама ако хвана да умра предпочитам да си умра пълноценно пред тва да съм се наливал с алкохоли и да съм си пукнал без да върша нищо продуктивно за себе си. И не че докато пиша тоя пост не съм омотан с едно стабилно количество ракия, ама то беше така кат за последно... Смотания опрадвания си намираш, само за да се оправдаеш пред себе си, че не си смотан casul чалгар  ( Искам си стария Ерик 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 13:09
Нищо не знаеш. Днес имах тъпотата да си уговоря среща с момиче (с цици) в 4 следобед, и то среща кат среща, не нещо ей така, и съвсем забравих кой мач се играе от 17:00!!!! Тъп съм като гъз. Сега съм пред тежка дилема. Кое да избера? Ако отида на срещата и мача стане готин и даже Германия бият, супер ше ме е яд че не съм го гледал, поне на живо. Ако не отида на срещата и остана да гледам мача... е, тва няма как да ме накра да се почувствам добре, в никакъв случай. Ако я заведа да гледаме мача, дали ше излезе с мен пак? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 13:13
Гледай мача на запис довечера, а мацката с цици я гледай на живо ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 13:15
Аз написа: Гледай мача на запис довечера, а мацката с цици я гледай на живо ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Мислех си го, ама на запис няма тръпка, като вече знаеш резултата 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 13:16
Така или иначе качват мача в замунда ... ако успееш да се удържиш да не влизаш в livescore.com, ще се получи добре. Да, няма да е същото, най-малкото ще forward-ваш през секунда, ама ако момичето си струва, защо пък не  едит: а, видях, че си постнал преди мен:)
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 14:32
Отсвири мача - след него ще има още хиляди такива (добре де, още 4), но пък надали ще има още хиляда цици...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
R7KWHR3k
|
 |
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 15:13
ШЕРИФОВ! 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 15:14
^ dexter, точно обратното.
кирЕ, ти цигарите спре, а един мач не мо да се удържиш да не си спойлнеш. Ади бе :>
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 15:46
Колкото и да пиша постовете ми никога няма да станат OVER NINE THOUSAND!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 17:26
Но моите ще станат! Одеве излезнахме с един приятел, взехме си една грамадна кутия сладолед и седнахме на една сенчеста пейка и си лафихме докато го не апнахме. Сега ми е надут корема, ама беше яко. 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 17:33
^ В топ 10, лудия... Оф скука, скука! А тряя чета здраво. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 17:49
pozdravi ot nesebur, pichove .  rabotata bavno minava, a parite burzo izchezvat
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 17:50
За мойта кучка Жоро, шест шест шест, ебе се за световно, шест шест шест, пак вдигна пишките, дори и на жените. 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 18:15
Tiny написа: pozdravi ot nesebur, pichove .  rabotata bavno minava, a parite burzo izchezvat Важното е с кеф да изчезват, дано си прекарваш супер. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 18:16
VAC бан в STEAM, дейба... 
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 18:20
WidowmakeR написа: Но моите ще станат! Не че не мога и аз да ги направя, ама пиша повече в ... TEENPROBLEM!  btw и там съм over 9000 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 19:44
много странни хора сте
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Юли 2010 19:48
The Game написа: VAC бан в STEAM, дейба...  ХАААААХАХА HACKER NAAB !!!!
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|