Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 17:29
Настроението е на 6.Слушам Алис Купър и WASP,ям череши(fuck yeah!Най-сетне!^^).След малко смятам да инсталирам Advent Rising.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 17:37
Аз се зачетох из волумите на Лъки Стар-а, слушам непреслушаните сингъли на анимето, дето са бахти и многото >< и се готвя да пийна хладно Пепси, аххх. 
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 17:50
Stalker-san написа: Аз се зачетох из волумите на Лъки Стар-а, слушам непреслушаните сингъли на анимето, дето са бахти и многото >< и се готвя да пийна хладно Пепси, аххх.  Изневеряваш на КОКАТА-КОЛАТА??
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 17:51
Днеска ми дотъпя и се ометох от даскало, цял ден гледах колелета, ся излязох с брат си с колелата, правих се на интересен и се пребих. Боли.
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 17:54
Kire_von_Dragoman написа: Gangrel scum! Kneel before the might of the Tzimisce!!!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
redy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:03
A честито на страница 69! Ontopic: Мамка му класно! Мразя тоз шит наречен литература.... Както и да е вече мога да се отпускам тъй като мога да забравя за секво учене  !!! Сега преглеждам форума и ям вафли.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:06
Vargg написа: Kire_von_Dragoman написа: Gangrel scum! Kneel before the might of the Tzimisce!!! Да знаеш Andrei как умря от РАЗ с горелката 
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:20
Krieg написа: Изневеряваш на КОКАТА-КОЛАТА?? Бях най-големия фен на Коката-Колата.  Както и на МакДоналдс, впрочем. Но.. организма си е своенравен и си прави каквото си иска. :/ Вече не се наслаждава на колата така както някога.. и предпочитам Пепсито. 
|
|
|
|
 |
Chernobyl
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:24
Stalker-san написа: Бях най-големия фен на Коката-Колата.  Както и на МакДоналдс, впрочем. Но.. организма си е своенравен и си прави каквото си иска. :/ Вече не се наслаждава на колата така както някога.. и предпочитам Пепсито.  Хмм чудя се сега колко ли тежиш  Аз съм вече 76,8 О.О даже не разбрах кога съм ги свалил ама Пепсито е по добре от Коката ;Е
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:26
Пепсито, определено е по-добре в моя случай. По-малко кофеин, по-малко вредно е.. изобщо.  72 кг съм, да му се невиди. 1 седмица има до бала ми, на строга диета съм, тряя отслабна. ;/( Като дойде деня преди бала ми напомнете да ви кажа колко кг съм.  ) ЕДИТ : " Аз съм вече 76,8 О.О даже не разбрах кога съм ги свалил " ... Ахах, че ти беше 78 ве, свалил си 1,2 кг , което се наваксва за едно ядене, тъй да се каже. Много си свалил, няма що. 
|
|
|
|
 |
Chernobyl
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:29
Stalker-san написа: Пепсито, определено е по-добре в моя случай. По-малко кофеин, по-малко вредно е.. изобщо.  72 кг съм, да му се невиди. 1 седмица има до бала ми, на строга диета съм, тряя отслабна. ;/( Като дойде деня преди бала ми напомнете да ви кажа колко кг съм.  ) ЕДИТ : " Аз съм вече 76,8 О.О даже не разбрах кога съм ги свалил " ... Ахах, че ти беше 78 ве, свалил си 1,2 кг , което се наваксва за едно ядене, тъй да се каже. Много си свалил, няма що.  Нямаш проблем :О Аз си мислех че си 74 а ти вече закръгляш към 70 :С Бах аз вкъщи от майка ми не мога да спра да ям. Голяма жега е днес :С Вечерно време е по приятно то от това слънце станахме нощтни птици ;Е
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:31
Е, аз кога пък не съм бил нощна птица..  Ама верно не се диша! Събота гледах 32 градуса беше... не ми се мисли другата сряда на бала ми колко ще е.  Ще се попържа деа. Тя и моята се опитва да ме тъпчи, ама съм й рекъл ясно, че искам да сваля едно 10-тина кг. 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:35
Аз още съм 66, изроди. Яко с костюм в 40 градуса, наистина. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:36
Vargg написа: Аз още съм 66, изроди. Яко с костюм в 40 градуса, наистина. ;р Смятай.. мислех, че си 56.  Колко най-малко кг си достигал? Can you recall?
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:37
Stalker-san написа: Vargg написа: Аз още съм 66, изроди. Яко с костюм в 40 градуса, наистина. ;р Смятай.. мислех, че си 56. :lol: Колко най-малко кг си достигал? Can you recall? 63.
|
|
|
|
 |
redy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:45
Hail to the fat dude. Язе последния път когато се мерих бех 85 кила.  Според мнението на познати съм отслабнал ма се пак... По темата с жегата: Кво се оплаквате ве! В най-голеата жега се размъквам целия в черно с черно дебело яке. И не не се правя на страшния метал, просто съм леко мазохист, пък и ме кефи да се потя като свиня и да се къпя през 5 минути.
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:47
Мисля, че " фат дюд-а " преди по-малко от година беше 63 кг. И аз съм достигал 85, преди година и нещо. Човеек, мисля, че тряя си едитнеш поста. :Д Повечето форумци биха били против/отвратени от теб. :Д Нищо, респект за думите ти! 
|
|
|
|
 |
redy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 18:52
Stalker-san написа: Мисля, че " фат дюд-а " преди по-малко от година беше 63 кг. И аз съм достигал 85, преди година и нещо. Човеек, мисля, че тряя си едитнеш поста. :Д Повечето форумци биха били против/отвратени от теб. :Д Нищо, респект за думите ти!  Мии честно казано надали тва целя, ма ми е се едно. Преди по малко от година не съм писал във форума, а 63 кила бех към 4-5 клас  . Неее сега съм позаслабнал изглежда, ма не съм се гледал колко кила съм от около година.
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 20:06
sry че сменям темата за теглото, ама искам да си излея мъката.
Сега съм осми клас, подготвителен в първа испанска. И всички учители ме мразят... Аз си мислех че е нормално да имам двойки и тройки по езика, ама вече не ми се струва точно така. Вчера ми върнаха контролно по алгебра с двойка. А по геометрия имах 6 !... блях...
Сега осъзнах че ще се дъня в испанската още 4 години, накрая като кандидатствам с тройките ще трябва да се явявам на някви повишителни да покривам целия материал, наште ще пръснат сумати пари по тях, аз пак ще се издъня и ще вляза в лесо - техническия. В "лесното", за бога ! ! ! А в някое друго даскало можех да имам само шестици със хипер малко усилия... Чувствам се мнооого преебан...
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 20:20
Stalker-san написа: Е, аз кога пък не съм бил нощна птица..  Ама верно не се диша! Събота гледах 32 градуса беше... не ми се мисли другата сряда на бала ми колко ще е.  Ще се попържа деа. Тя и моята се опитва да ме тъпчи, ама съм й рекъл ясно, че искам да сваля едно 10-тина кг.  Оптимист 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|