Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 11:06
Това беше НАЙ-ДОБРИЯТ епизод на Family Guy, който е излизал близките месеци !  Ep.12 RULEZ!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 11:36
След едно прескачане в банята, четох по римско право и сега се чудя какво да правя - пие ми се едно куба либре в Катерина или пък афтършок в Габа бар-а. Отделно от това, събирам сили и откривам себе си  , че нещата стават бая сложни и заплетени.
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 12:18
Nocturno написа: трябва да се самоубиете хич да не е ...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 12:21
Kire_von_Dragoman написа: хич да не е ... Може да не е кой знае какво, като решение, ама пак е по-добре от това да не се самоубият, така че...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 12:25
Някои даже трябва по 2 пъти да го сторят.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 19 Май 2008 20:15
Няма такъв уикенд... (:
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 19 Май 2008 20:19
Тази седмица няма нищо интересно при мене, но за сметка на това съм на парти петък вечер. Ох, малеее..... (mm)
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 19 Май 2008 20:36
Уикенда ми беше много хубав: Петък - вечерта отидохме с приятели в едно клубче и си прекарахме страхотно. Събота - кормуване, фитнес, приятно излизане вечерта. Неделя - РАЛИ РУСЕ!!!... ще спомена само, че участваше тунинговано Audi RS6... другите, като че ли бледнеят (с изключение на импрезите и лансерите естествено  ).
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 19 Май 2008 20:52
Я пораздуй - тунинговано RS6 звучи впечатляващо.Все пак е стандартно 450кс - с едно олекотяване и окачване не ми се мисли какво би станало.Въпреки, че се съмнявам да е било по-бързо от Lancer/Impreza
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 19 Май 2008 21:30
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 19 Май 2008 21:32
Настина много сериозно подготвена кола.Явно са свалили много килограми, мощност и въртящ момент има колкото си щеш...Поздравления за екипа и !
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 19 Май 2008 21:44
Assassin's Creed еби му майката.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 19 Май 2008 21:46
Vargg написа: Assassin's Creed еби му майката. Вкара ли те в джаза? ахах :Д Аз почвам мангата по Lucky Star, че умирам от нетърпение.  Може и последните 10-тина серии от сериала да изгледам пак.. !
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 19 Май 2008 21:59
Почти цял следобед iPod-a ме дразнеше с " BSD root: md0 , major 2 , minor 0" ама го оправих най-накрая. Сега ще му ръгна малко софтуер.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 10:53
Абе винаги съм се чудил защо филма "War" го превеждат "единакът"... ква му е логиката. Днеся подкарахем на спор с един приятел 
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 11:27
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 13:31
Отново отидоха 20на лева за лекарства СЛед малко ще се врътна до Billa да напазарувам, последвано от хапване + някой сериал/аниме. Чудя се довечера дали да поразцъкам малко баскет...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 14:23
Бааааси смазаните изпити днес, цели два броя, и все по Жаба. Ама се справих, ученето дава резултат p.s. За да стигна за абитуриентската в Кн (четвъртък в 17:00) трябва да тръгна от София сутринта в 5:50. Pathetic, don't you just love Bulgarian Railways.. Да живей 6621..
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 14:34
Даскало,даскало и пак даскало..Писна ми с това ранно ставане.Ако можех,нямаше да ходя,ама е края на годината и родителското тяло пищи за оценки,damn.. Времето е задушно...нищо,по-добре така,отколото да е студ. Сега цикля вкъщи,размазвам си главата/слуха/мозъка с Therapy Sessions и чакам да се постъмни малко,да се поохлади,че явно съм вампирясал и не ми се излиза по това време.Баси задушната работа. Иначе нямам търпение да дойде лятото и да ходя да карам Уейк на морето Лудница батеее Айде поздрав за колектива: Future Prophecies - Wonderland П.П.Бтв,КнСпирит,да не забравя... ти си от Кюстендил нали? (аз също съм от там и може да се знаеме) 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 20 Май 2008 16:06
KNSpirit написа: Бааааси смазаните изпити днес, цели два броя, и все по Жаба. Ама се справих, ученето дава резултат p.s. За да стигна за абитуриентската в Кн (четвъртък в 17:00) трябва да тръгна от София сутринта в 5:50. Pathetic, don't you just love Bulgarian Railways.. Да живей 6621.. Еми кат нема ICE така ше е
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|