Автор |
Съобщение |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 17 Май 2008 23:38
Ся гледах Фантома от Операта.... Велик филм. Много ми хареса 
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 00:44
Мерси, Аксес, трее го видя и аз.  Връщам се от най-доброто заведение в Русе, в моето сърце. Джаз Клуба! След 2 големи Джак Даниелс-а ( които ми излязоха 24 кинта, мани заминаха спестяванията.  ) и един голям дюнер съм на седмото небе ( не без помощта на невероятното лайв изпълнение на групата в Джаз Клуба.  ) Щастие, щастие. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 00:59
The Chameleon написа: Мерси, Аксес, трее го видя и аз. ;)
Връщам се от най-доброто заведение в Русе, в моето сърце. Джаз Клуба!
След 2 големи Джак Даниелс-а ( които ми излязоха 24 кинта, мани заминаха спестяванията. :( ) и един голям дюнер съм на седмото небе ( не без помощта на невероятното лайв изпълнение на групата в Джаз Клуба. :D )
Щастие, щастие. :D Пак си харчил...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 01:01
Заболя ли те сърцето? Ако дойдат Ноктурно и Кирето у Русе те искам на линия. ;р
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 01:02
The Chameleon написа: Заболя ли те сърцето? :lol:
Ако дойдат Ноктурно и Кирето у Русе те искам на линия. ;р Е, не брат, И ТОГАВА ЩЕ СЕ ПОКРИЯ, АХААХАХА! ППА то очертава ли се такова нещо?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 01:03
Може би.. ще видим. 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 01:06
The Chameleon написа: Може би.. ще видим. :) Айде, лека нощ. ;р
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 01:07
Лека да е! И аз ще лягам скоро, може би. Yuko Kanno - Piano Bar I 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 01:41
просто нямате право да не гледате The Football Factory.мн добър филм с английски актьори, ама си намерете субтитри пф снощи яко се алкохолизирах след 5 сигурно съм заспал и спах някъде до рано днес, днеска ме анкетираха дали съм доволен от интеграцията на ромите(тая да не намекна нещо) после играхме мач с едни мангалчета, бихме ги, после батковците им ни биха гледах новия джакас допреди малко и скоро ще си лягам
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 02:50
Аз к'во правя още буден?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 03:45
Днес почивка! И учене... 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 07:35
Vargg написа: А то очертава ли се такова нещо? Ако се случи ( моли се на Алах и гласувай за Барак Осама ) , ще дойдем и ще запишем сешън партии в проекто Islamiskkk Terrestrial Strikkke. Но за сега шанса да стане е като шанса евреин да оцелее в газовата камера. 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 08:51
Kire_von_Dragoman написа: Ако се случи ( моли се на Алах и гласувай за Барак Осама ) , ще дойдем и ще запишем сешън партии в проекто Islamiskkk Terrestrial Strikkke. Но за сега шанса да стане е като шанса евреин да оцелее в газовата камера. :P ?? ??? ????(или "Ако такава е волята на Аллах!", че да не ме обвинят пак неверниците, че не съм си знаел родния език.)
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 08:57
KNSpirit написа: Уважаеми съфорумци, някой да има информация кога и къде ще е абитуриентската на НПМГ? По-конкретно математическите паралелки.. опитвам се да намеря информация, но отникъде нищо не изпада..  На 22. май в Шератон ще е.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 09:07
Добрутро.Днес ще има покер.Чудесно.Но съм гладен - това не е чудесно.Ще се справя и с двете задачи 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 09:22
Squiz написа: Днес ще има покер. Аз за сега пестя за покер. ;р
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 10:24
Добро утро! Няма да с задържам много, отивам да играя red alert и tiberiuan sun 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 10:33
бива ли да си позная всички мачове от правата колонка и само тъпите ювентус да не могат да бият сампдория иначе сега ставам, гледам един смешен филм и дърпам едни особено яки филми ся ще ям и отивам на урок, после вкъщи, пак ще ям и после на мач
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 10:58
Трябва да уча за класно по немски. Пълна мъгла съм....
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 18 Май 2008 11:05
трябва да се самоубиете
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|