Автор |
Съобщение |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 08:27
станах, всичко е нормално и в реда на нещата. В нас няма жива душа, освен котарака, който се държи като изнервен язовец. Минах през банята, направих си едно кафе-с-цигара и подготвен за деня, смятам да чета по ОКУ (основи на конституционното учение ...), че снощи се оказа, че изпитът ни по тая наивна дисциплина е 3 седмици преди сесията, демек другата седмица .. А към 1-2 часа трябва да се разритам и да се занеса на лекции, а след това да се отдам на куба либре в Катерина и да се започне с pub crawl-a за седмицата (х
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 09:27
Абе да идва тая ваканция по бързо оти ми писна от глупости. Поздрав: Moth feat Engeline- Jade
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 10:55
След по малко от месец ми е изпитът и все протакам ученето, а сега имам да чертая, което значи, че ще трябва да се правя на факир, за да мога да свърша и двете. :/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 11:08
Слушам Queen и викам ей сега да почвам да се готвя за изпита по информатика в края на седмицата 
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 12:26
Изгоря ми адаптера за нотбука, батерията падна. Обиколих де що има магазини за техника по София. Ако не правят ремонт (Мултирама, Стелтех) - нямат. Ся съм като с отрязани крайници, докато не се прибере съквартиранта да ми услужи със зарядно... А ново няма.. Универсалните, парадоксално, не стават на моя накрайник за ток.. Баааахти нещастието. Два-три дни ще го карате без мен, мацки. Не, че ще ви липсвам :Р
Gonna miss ya, guyz:)
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 14:04
Сега изггледах Tales of The Past и ,честно казано,му се накефих.  Сега ще почета малко и след това, май ще трябва да се обадя, да видя какво са взели в даскало. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Loopmaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 22:45
Усетихте ли земетресението? 
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 22:47
И при мене имаше земетресение, ма пак ходих на даскало. Баси чудовищата 
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 23:16
Днес реших, че не ми се ходи на даскало.Добре направих.Утре пък имам класно по руски.ДРЕМЕ МИ.
Само купон искам скоро да има...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 23:39
Кога темата ще се преименува на "Форуме! Лятото е тук! " Иначе искам да идва морето по бързо та да си изкарам страхотно и тази година.
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 12 Май 2008 23:57
При нас стана мн кур. Начи след 2 седмици ше одим на зелено което е задължително да го еба и там ше ни скатаят от учене затва утре класно по геометрия другата седмица у вторник по алгебра в среда по литература 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Aware
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 13 Май 2008 00:02
2 дена до заминаването ми за Съединените щати.Макар да не познавам никой тука - приятно изкарване на лятото на всички! 
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 13 Май 2008 00:13
Thorus написа: 2 дена до заминаването ми за Съединените щати.Макар да не познавам никой тука - приятно изкарване на лятото на всички!  Де ше одиш? Може да се видиме 
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 13 Май 2008 08:59
bYbonЪъЪъ написа: Де ше одиш? Може да се видиме  Вие в България не сте се видели, па в Америка ще се засечете  То верно света е малък, ама какви са шансовете  Бай Ти Ве - Много хубаво време в това Софийско, за това мрънкам цяла зима (може и по-сладко да е  ), кога ще дойде лятото да загърбя (ха-ха) всички грижи и да се отдам на блаженство на някой плаж? Искам-искааам! Искам и да имам пари, като оня портфейл заровен в пясъка по билбордовете (реклама на някаква банка май), едни евра стърчат, едно чудо... (или май са левове, не съм гледал  ) Или хайде поне едни петъци-съботи-недели да дойдат, началото на седмицата винаги е най-дълго :/ Мрън out
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 13 Май 2008 09:25
Седя,боли ме гърлото,носът ми е запушен,а навът времето изглежда толкова хубаво,че съм готов доброволо да отида на училище,ако това ще ми осигури малко свеж въздух. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 13 Май 2008 16:30
Ходи на училище, от това по-хубаво (по принцип) няма. Там стават приятни неща в (междучасията). За какво мислиш сега съм се стегнал да ходя на лекции (2 седмици преди началото на сесията).
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 13 Май 2008 19:45
Правя някви хаус изпълнения на Фрутито...цент не ме бива. (за сега)
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 13 Май 2008 20:08
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 13 Май 2008 20:48
LightBearer написа: Абе пичове тоя филм кой подред е 2ри ? http://www.animes-bg.com/modules/mydown ... =1&lid=199 Yep.Only one thing - all Naruto Movies are lame. 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 13 Май 2008 20:50
некви бири. Аааа, и лекция.
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|