Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 05 Май 2008 22:31
Па съм изпуснал турнир. :/ Де'а,че рядко включвам ТВ-то.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 05 Май 2008 22:31
Ахахаха, този е яко grim and frostbitten ! Ще кажеш, че в снукъра си трошат вратовете 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 05 Май 2008 22:40
Дам, страшен кадър  Ами той днеска стана световен шампион - абе голям ден днес - първо албум на NIИ, после това.. :> На полуфинала мноо ми хареса как обърна на Хендри от 1-5 (ако не се лъжа) ... после всеки фрейм побеждаваше  А на финала просто показа класа срещу другия (който по моя преценка не бе чак толкова добър, пък и не го бях чувал ;> )
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 05 Май 2008 22:41
Ronnie O'Sullivan написа: А честито ни нас феновете! Ракетата е №1 !! Че той обикновено си е номер 1. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 05 Май 2008 22:53
Полу-финалът, от който идва Картър, беше ебати драмата  Джо Пери водеше с един фрейм постоянно (11-12, 12-12, 12-13, 13-13 и т.н.) и най-накрая Картър го обърна и взе мача със 17-15. Иначе Ракетата винаги гази, не знам някой дали му е взел повече от десет фрейма на мач през цялото първенство. Обаче видяхте ли децата му какви са кайсии 
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 06 Май 2008 21:13
Мбляя, утре пак даскало. И, разбира се - почваме с класно, контролно и предаването на тема. Не че ми пука, де, я сом виден гений и си се справям с ученето, ама съм мързелив, а и някак не е редно? Първият ден така злобно да ни хващат всичко да вършим Между другото - някой знае ли как стои въпросът с отучването? Ще има ли, кога ще има?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 06 Май 2008 21:19
Ще е гавра ако отучваме... Иначе утре ще ми мине лежерно и седмицата ще бъде възтановителна общо взето.. утре имам 5 часа, вдругиден - 6 и петък пак 5.. 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 06 Май 2008 21:20
Какво знаете вие.. сега ще има грандиозна стачка и ще обявят годината НУЛЕВА. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 06 Май 2008 21:26
The Chameleon написа: Какво знаете вие.. сега ще има грандиозна стачка и ще обявят годината НУЛЕВА.  To... верно, че се говореше, че около 24-ти можело пак да подхванат някаква стачка... но ще поживеем, ще видим 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 07 Май 2008 21:07
Деник,тоя на аватара ти ми заприлича на Тони Монтана... Оо
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 07 Май 2008 21:16
Мен ако питаш, тоз Осъливан ми прилича на бял латинец. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 09 Май 2008 13:07
Днес бях учител по биология.  Трябваше да положа нечовешки усилия да се държа сериозно,с оглед на това,че беше последен час,но все пак си заслужих 6цата.  (и естествено две съученички намазаха с две лесни 6ци  ) Сега ще пийна кола и ще почета втора част от Войната на древните:Демонична душа 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 09 Май 2008 16:48
Мен ме кефи, че откакто е пуснат поста с щеката (и промушените деликатни части) е маркиран като нарушение. Чудно ми е защо никой не обръща внимание?
Sure, трийте когато някой каже "мъртвото ти куче ще яде мухлясалата ми баница", но who cares за гнусотии??
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 09 Май 2008 17:03
Aaaa днес след даскало си изкарах много яко  като изключим че стоях 3 часа прав и играх джаги  Смятам да врътнем и билярд после 
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 09 Май 2008 17:30
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 09 Май 2008 18:18
The Chameleon написа: Направи последните му мигове приятни с Disciples. 
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 09 Май 2008 19:02
The Chameleon написа: След целия тоя спам, който ти удари през него горката машинка просто не издържа Кхъм, спортен уикенд идва. Glory, glory MAN UNITED и победа за Кими! 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 09 Май 2008 21:09
Абе момчета, някой може ли да ми каже колко пари (и какво количество за тез пари Ж.Ж) е изварата 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 09 Май 2008 21:30
Днеска отървах даскалото и цял ден играя Уоркрафт ( НЕ УоУ) и зяпам анимета. Абе типичен ден за човек без социален живот 
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 09 Май 2008 21:39
Инсталирам rainbow six - цд1,цд2,цд1 и "You have succefully uninstalled tom clancy's ...." 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|