Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Forplay
Публикувано на: 09 Дек 2009 16:18

Е ти щом за Доктор Гъс не си чувал, кво се пънеш изобщо :lol:

Целия форум си прай гаргара с тебе, а ти продължаваш. Давай, некро уориър оф модърн дет - дръж фронта 8)

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 16:19

Stormheim написа:
Widо'makeR, малко ми става тъжно за теб заради очевидната ти неспособност да следиш логиката в едно изречение по-дълго от няколко думи на кръст. Противоречия? Хахаха просто ти не можеш да захапеш. Дали е защото всеки път като се сетиш за тези постове започваш да изпадаш в рейдж, че сме ти обидили списанието, не знам. Но е леко смешно. И да, фейлваш да видиш смисъла в 100% от постовете ми, дори и елементарни неща като "Идвам с мир". До тук е видно кой се пени, псува като каруцар и се връзва все едно е гледал как ебат майка му.
Сентрито...тоя бот го помня също от коментарите под новините ви.

Мислех да не пиша след първите 1-2 поста, но пък какво толкова? Къде ще пишем си е наша работа. :) Тук и без това няма модератори, иначе като ви гледам настървеното поведение в този форум сигурно щяха да са останали 5-6 човека на кръст.
Гледам, че ви е много любимо, че сте ни "изпратили" муксата (който там е ял повече банани от колкото тук, сигурен съм, но после решил да спре да се прави на прост, въпреки, че с него още си се псуваме отвреме на време) и шерифа (който е написал 2 поста на кръст там, защо решихте, че се е задържал не знам). Други простаци от тук за радост не са идвали. За сметка на това и ние ви експортнахме един, достоен за мнозинството тук.
Имаше още постове да коментирам, но хей, изкочи ми малко работа :lol:
Та така, go on...

Още с първото изречение обиждаш и после казваш, че идваш с мир. И къде съм псувал като каруцар? И противоречието е там където казваш "бившето, вече любимо списание" и след това го псуваш. Сещаш се мисля...

Ето и малко каруцарски псувни: Ще ти еба майката педераст нещастен. Мамичката ти ебавам. Щи разбия пъпчивата Цензура пълна с мъзга бе!
Идвам с мир.

Точно това направи ти. Казвам ти го съвсем честно без офенс - коментарите са ти напълно безмислени и явно не схващаш нещата. Наистина го казвам честно. :?

Профил

Публикувано на: 09 Дек 2009 16:26

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 16:33

Stormheim написа:
Widо'makeR написа:
И противоречието е там където казваш "бившето, вече любимо списание" и след това го псуваш. Сещаш се мисля...

:oops: Хвана ме в грешка... Исках да напиша "бившото вече, любимо ви списание"
Не, че е трудно да се сети човек какво съм имал предвид, но нищо... Може и ти да не си спал от три дни... Което и обяснява защо продължаваш да не се сещаш за "идвам с мир", но няма да ти издам, че да е по-интересно. Същото важи и за другите противоречия. Ноу ъфенс :wink:

Еми не е много лесно, когато не слагаш запетайки и изпускаш думи. И на всичкото от горе се присмиваш на Екипа на ПЦМ, че са изпускали тук-таме некоя запетайка.

Едит: натрупа защото е лошо

Не е трудно да се сети човек - Исках да напиша "Снегът натрупа, защото времето е лошо."

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 16:33

САМО ОФЕНС БАТЕ

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 16:35

HØST написа:
САМО ОФЕНС БАТЕ

Идвам с мир. :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 09 Дек 2009 16:47

Бахти смешната работа.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 16:48

Stormheim написа:
Нима не казах "фактологически грешки" като имах предвид откроено неверни неща? Видя ли, че не четеш внимателно?

Невери неща? Имаш фактологическа грешка.
Идвам с мир.

Профил

Публикувано на: 09 Дек 2009 16:53

Я се успокойте малко и стига мерили виртуални пишки..

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 09 Дек 2009 16:55

Радостин Стефанов написа:
Позна - смуча следобедно кафенце и междувременно се забавлявам с темата отмятайки в тефтера още един агресивен потребител.

Аз изобщо не съм бил агресивен пич :) Просто в разгара на работния ден аз (за разлика от теб очевидно) не мога да се задълбочвам и да пиша проникновени постове. Ето защо ми се наложи да проявя въображение и да синтезирам всичко което искам да кажа във възможно най-краткия вид. И не виждам за каква агресия говориш? Агресия е темата:
Цитат:
A Tribute to Zamunda, PC Mania и други свърталища на имбецили
. Това тук е просто един съвсем обясним отговор на тази нагла провокация.

Stormheim

Какво да ти кажа, ако само твърдеше, че тук има ретарди щях да се съглася с теб. Но да хейтиш по такъв жалък начин най-уважаваната геймърска медия в страната е просто смешно. И аз съм чел GW-то. Какво да ти кажа не си заслужаваше още навремето да дадеш 5лв. само за да прочетеш филосовстванията на някакъв тъпак, но не и ревю за игра написано като хората. РС Мания си беше №1 в ерата на хартията №1 е и в момента бидейки най-добрия геймърски портал в България. Това са фактите, независимо дали ти харесва или не.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 09 Дек 2009 16:56

Адекватен ли е моментът да изтъкна :

ОУЕН !!!1!

:?:

Профил WWW

Публикувано на: 09 Дек 2009 17:06

Цитат:
Аз изобщо не съм бил агресивен пич :) Просто в разгара на работния ден аз (за разлика от теб очевидно) не мога да се задълбочвам и да пиша проникновени постове. Ето защо ми се наложи да проявя въображение и да синтезирам всичко което искам да кажа във възможно най-краткия вид. И не виждам за каква агресия говориш? Агресия е темата:
Цитат:
Цитат:
A Tribute to Zamunda, PC Mania и други свърталища на имбецили

. Това тук е просто един съвсем обясним отговор на тази нагла провокация.

Ето вече виждам че нещата са се успокоили и се пише с нормален тон. Радвам се за което. Напомням само че не съм аз човека който решава как да се казват темите по форумите и затова не видях нуждата върху мен да се излива хейта. Просто исках да ви покажа откъде иде оригиналната тема в случай че на някой му е интересно.
Останах с впечатление че не сте подразбрали идеята - а тя е да се събират бисери и смешки от знайни и незнайни интернет дебри. Почти във всеки форум има такава тема за изцепки - вече как се казва конкретната тема и защо е отделен въпрос.
Ако някой си беше направил труда да прочете въпросната тема щеше да е забелязъл че е била прекръстена впоследствие.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 09 Дек 2009 17:10

Дади написа:
Адекватен ли е моментът да изтъкна :

ОУЕН !!!1!

:?:

Вземи да пораснеш малко.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 09 Дек 2009 17:13

Ето вече виждам че нещата са се успокоили и се пише с нормален тон. Радвам се за което. Напомням само че не съм аз човека който решава как да се казват темите по форумите и затова не видях нуждата върху мен да се излива хейта. Просто исках да ви покажа откъде иде оригиналната тема в случай че на някой му е интересно.
Останах с впечатление че не сте подразбрали идеята - а тя е да се събират бисери и смешки от знайни и незнайни интернет дебри. Почти във всеки форум има такава тема за изцепки - вече как се казва конкретната тема и защо е отделен въпрос.

В превод: "Аз да ви шамаросам още веднъж, ако случайно не сте разбрали от къде ви е дошло първия път".

Сериозно? Наистина ли не виждаш причината върху теб да се изсипва хейта. Че даже и хейт не може да се нарече това, всички бяха повече от сдържани.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 17:21

забелязъл

сериозно ли бе

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 17:22

Лелей... Там са напълнили 77 страници с комплекси и имат наглостта да идват тук и да казват колко е зле този форум... :roll:

Профил

Публикувано на: 09 Дек 2009 17:25

Ако има някакви съмнения - не, не съм емисар от forplay.bg - посещавам си доста повече български форуми , pc мания включително - вече дали пиша активно или не е друг въпрос.
Просто ми е интересно да видя как се държат потребителите и затова се включих.

Цитат:
забелязъл
сериозно ли бе

Цитат:
Забелязвам
1. възприемам, разбирам, схващам, долавям
2. усещам, виждам,

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 17:45

Stormheim написа:
Widо'makeR, малко ми става тъжно за теб заради очевидната ти неспособност да следиш логиката в едно изречение по-дълго от няколко думи на кръст.

Пич, с това си изречение показваш, че ти не можеш да напишеш едно изречение без да си забравиш мисълта. Какво остава за цял смислен пост?

Радостин Стефанов, естествено, че ще отнесеш псувните в тази тема, в смисъл ти си го просиш с надменния си тон. Това, че не си напсувал никого директно не значи, че не си заслужаваш обидите. Първата обида не вярвам въобще да е била насочена към теб специфично, пък и е от човек, който си псува постоянно. Ако беше вярно твърдението ти, че посещаваш често този форум, ти щеше да знаеш това и да не го приемаш като някаква лична нападка. Общо взето, момче, сам си го направи това.

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 18:07

Сторме, ай правим кавър на COSMIC KEYS TO MY CREATIONS AND TIMES ....

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2009 18:11

Ако има някакви съмнения - не, не съм емисар от forplay.bg - посещавам си доста повече български форуми , pc мания включително - вече дали пиша активно или не е друг въпрос.
Просто ми е интересно да видя как се държат потребителите и затова се включих.

Цитат:
забелязъл
сериозно ли бе

Цитат:
Забелязвам
1. възприемам, разбирам, схващам, долавям
2. усещам, виждам,

АЛО ЕКСПЕРТЧИК ЗАБЕЛЕЗА ЛИ КА СИ ГО НАПИСАЛ - С "Ъ" , МОЙ
НЕ СЕ ОТВАРАЙ МНОО

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми