Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:18
Е ти щом за Доктор Гъс не си чувал, кво се пънеш изобщо Целия форум си прай гаргара с тебе, а ти продължаваш. Давай, некро уориър оф модърн дет - дръж фронта 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
זeadоnly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:19
Stormheim написа: Widо'makeR, малко ми става тъжно за теб заради очевидната ти неспособност да следиш логиката в едно изречение по-дълго от няколко думи на кръст. Противоречия? Хахаха просто ти не можеш да захапеш. Дали е защото всеки път като се сетиш за тези постове започваш да изпадаш в рейдж, че сме ти обидили списанието, не знам. Но е леко смешно. И да, фейлваш да видиш смисъла в 100% от постовете ми, дори и елементарни неща като "Идвам с мир". До тук е видно кой се пени, псува като каруцар и се връзва все едно е гледал как ебат майка му. Сентрито...тоя бот го помня също от коментарите под новините ви. Мислех да не пиша след първите 1-2 поста, но пък какво толкова? Къде ще пишем си е наша работа.  Тук и без това няма модератори, иначе като ви гледам настървеното поведение в този форум сигурно щяха да са останали 5-6 човека на кръст. Гледам, че ви е много любимо, че сте ни "изпратили" муксата (който там е ял повече банани от колкото тук, сигурен съм, но после решил да спре да се прави на прост, въпреки, че с него още си се псуваме отвреме на време) и шерифа (който е написал 2 поста на кръст там, защо решихте, че се е задържал не знам). Други простаци от тук за радост не са идвали. За сметка на това и ние ви експортнахме един, достоен за мнозинството тук. Имаше още постове да коментирам, но хей, изкочи ми малко работа Та така, go on... Още с първото изречение обиждаш и после казваш, че идваш с мир. И къде съм псувал като каруцар? И противоречието е там където казваш "бившето, вече любимо списание" и след това го псуваш. Сещаш се мисля... Ето и малко каруцарски псувни: Ще ти еба майката педераст нещастен. Мамичката ти ебавам. Щи разбия пъпчивата Цензура пълна с мъзга бе! Идвам с мир. Точно това направи ти. Казвам ти го съвсем честно без офенс - коментарите са ти напълно безмислени и явно не схващаш нещата. Наистина го казвам честно. 
___________________________________ ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:26
|
|
|
|
 |
זeadоnly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:33
Stormheim написа: Widо'makeR написа: И противоречието е там където казваш "бившето, вече любимо списание" и след това го псуваш. Сещаш се мисля...  Хвана ме в грешка... Исках да напиша "бившото вече, любимо ви списание" Не, че е трудно да се сети човек какво съм имал предвид, но нищо... Може и ти да не си спал от три дни... Което и обяснява защо продължаваш да не се сещаш за "идвам с мир", но няма да ти издам, че да е по-интересно. Същото важи и за другите противоречия. Ноу ъфенс  Еми не е много лесно, когато не слагаш запетайки и изпускаш думи. И на всичкото от горе се присмиваш на Екипа на ПЦМ, че са изпускали тук-таме некоя запетайка. Едит: натрупа защото е лошо Не е трудно да се сети човек - Исках да напиша "Снегът натрупа, защото времето е лошо."
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:33
САМО ОФЕНС БАТЕ
|
|
|
|
 |
זeadоnly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:35
HØST написа: САМО ОФЕНС БАТЕ Идвам с мир. 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:47
Бахти смешната работа.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
זeadоnly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:48
Stormheim написа: Нима не казах "фактологически грешки" като имах предвид откроено неверни неща? Видя ли, че не четеш внимателно? Невери неща? Имаш фактологическа грешка. Идвам с мир.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:53
Я се успокойте малко и стига мерили виртуални пишки..
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:55
Радостин Стефанов написа: Позна - смуча следобедно кафенце и междувременно се забавлявам с темата отмятайки в тефтера още един агресивен потребител. Аз изобщо не съм бил агресивен пич  Просто в разгара на работния ден аз (за разлика от теб очевидно) не мога да се задълбочвам и да пиша проникновени постове. Ето защо ми се наложи да проявя въображение и да синтезирам всичко което искам да кажа във възможно най-краткия вид. И не виждам за каква агресия говориш? Агресия е темата: Цитат: A Tribute to Zamunda, PC Mania и други свърталища на имбецили . Това тук е просто един съвсем обясним отговор на тази нагла провокация. StormheimКакво да ти кажа, ако само твърдеше, че тук има ретарди щях да се съглася с теб. Но да хейтиш по такъв жалък начин най-уважаваната геймърска медия в страната е просто смешно. И аз съм чел GW-то. Какво да ти кажа не си заслужаваше още навремето да дадеш 5лв. само за да прочетеш филосовстванията на някакъв тъпак, но не и ревю за игра написано като хората. РС Мания си беше №1 в ерата на хартията №1 е и в момента бидейки най-добрия геймърски портал в България. Това са фактите, независимо дали ти харесва или не.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 16:56
Адекватен ли е моментът да изтъкна : ОУЕН !!!1! ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 17:06
Цитат: Аз изобщо не съм бил агресивен пич  Просто в разгара на работния ден аз (за разлика от теб очевидно) не мога да се задълбочвам и да пиша проникновени постове. Ето защо ми се наложи да проявя въображение и да синтезирам всичко което искам да кажа във възможно най-краткия вид. И не виждам за каква агресия говориш? Агресия е темата: Цитат: Цитат: A Tribute to Zamunda, PC Mania и други свърталища на имбецили . Това тук е просто един съвсем обясним отговор на тази нагла провокация. Ето вече виждам че нещата са се успокоили и се пише с нормален тон. Радвам се за което. Напомням само че не съм аз човека който решава как да се казват темите по форумите и затова не видях нуждата върху мен да се излива хейта. Просто исках да ви покажа откъде иде оригиналната тема в случай че на някой му е интересно. Останах с впечатление че не сте подразбрали идеята - а тя е да се събират бисери и смешки от знайни и незнайни интернет дебри. Почти във всеки форум има такава тема за изцепки - вече как се казва конкретната тема и защо е отделен въпрос. Ако някой си беше направил труда да прочете въпросната тема щеше да е забелязъл че е била прекръстена впоследствие.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 17:10
Дади написа: Адекватен ли е моментът да изтъкна : ОУЕН !!!1! ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Вземи да пораснеш малко.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 17:13
Радостин Стефанов написа: Ето вече виждам че нещата са се успокоили и се пише с нормален тон. Радвам се за което. Напомням само че не съм аз човека който решава как да се казват темите по форумите и затова не видях нуждата върху мен да се излива хейта. Просто исках да ви покажа откъде иде оригиналната тема в случай че на някой му е интересно. Останах с впечатление че не сте подразбрали идеята - а тя е да се събират бисери и смешки от знайни и незнайни интернет дебри. Почти във всеки форум има такава тема за изцепки - вече как се казва конкретната тема и защо е отделен въпрос.
В превод: "Аз да ви шамаросам още веднъж, ако случайно не сте разбрали от къде ви е дошло първия път". Сериозно? Наистина ли не виждаш причината върху теб да се изсипва хейта. Че даже и хейт не може да се нарече това, всички бяха повече от сдържани.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 17:21
Радостин Стефанов написа: забелязъл сериозно ли бе
|
|
|
|
 |
Known Soldier
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 17:22
Лелей... Там са напълнили 77 страници с комплекси и имат наглостта да идват тук и да казват колко е зле този форум... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 17:25
Ако има някакви съмнения - не, не съм емисар от forplay.bg - посещавам си доста повече български форуми , pc мания включително - вече дали пиша активно или не е друг въпрос. Просто ми е интересно да видя как се държат потребителите и затова се включих. Цитат: забелязъл сериозно ли бе Цитат: Забелязвам 1. възприемам, разбирам, схващам, долавям 2. усещам, виждам,
|
|
|
|
 |
Silly Wizard
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 17:45
Stormheim написа: Widо'makeR, малко ми става тъжно за теб заради очевидната ти неспособност да следиш логиката в едно изречение по-дълго от няколко думи на кръст. Пич, с това си изречение показваш, че ти не можеш да напишеш едно изречение без да си забравиш мисълта. Какво остава за цял смислен пост? Радостин Стефанов, естествено, че ще отнесеш псувните в тази тема, в смисъл ти си го просиш с надменния си тон. Това, че не си напсувал никого директно не значи, че не си заслужаваш обидите. Първата обида не вярвам въобще да е била насочена към теб специфично, пък и е от човек, който си псува постоянно. Ако беше вярно твърдението ти, че посещаваш често този форум, ти щеше да знаеш това и да не го приемаш като някаква лична нападка. Общо взето, момче, сам си го направи това.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 18:07
Сторме, ай правим кавър на COSMIC KEYS TO MY CREATIONS AND TIMES ....
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Forplay Публикувано на: 09 Дек 2009 18:11
Радостин Стефанов написа: Ако има някакви съмнения - не, не съм емисар от forplay.bg - посещавам си доста повече български форуми , pc мания включително - вече дали пиша активно или не е друг въпрос. Просто ми е интересно да видя как се държат потребителите и затова се включих. Цитат: забелязъл сериозно ли бе Цитат: Забелязвам 1. възприемам, разбирам, схващам, долавям 2. усещам, виждам, АЛО ЕКСПЕРТЧИК ЗАБЕЛЕЗА ЛИ КА СИ ГО НАПИСАЛ - С "Ъ" , МОЙ НЕ СЕ ОТВАРАЙ МНОО
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|