Автор |
Съобщение |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 22:07
  Щати, в които е декриминализирано на щатско (не федерално) ниво.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 22:21
DR написа: Тука сте so f'n insane... ама в това ви е чара  Yo'r f'n right!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 22:41
мега малоумните сравнения праите годишно от алкохол и цигари умирали поече хора Е ЕСТЕСТВЕНО ТЪПАЦИ МАЛОУМНИ НЕЩАСТНИ АРГУМЕНТИ КАТО ИМАТЕ 100 ЧОВЕКА НА ХЕРЦА и 90 УМРАТ ТЕ ШЕ СА ПО МАЛКО ОТ 99 АЛКОХОЛИКА ОТ 22000 ПРИМЕРНО ЕБАТИ ТЪПАЦИТЕ ЧЕСТНО. иначе , палец за Гипо и Андрей проал съм , не употребявам и не смятам да го правя , в допир съм с достатъчно хора , че да кажа че поечето , които ползват често откровено казано са по-бавни от масата.. дали е хубаво или не - ваша си раота секи да праи квот си ще , спорите за малоумни раоти и си вадите аргументи от подметките само щото самите вие употребявате и се опитате да уверите самите вас (повече от всеки друг) че кат се напушите слеащия път неа ви стане нищо .. тва е сичко признайте го пред себе си ,мишки  а иначе .. че няя ви стане нишо кой знае кво - факт ама дали няя ви стане нищо - ае мооля ти се. Edit : тука некой хора , които доста уважавам вадат статистически извадки .. моеш ли да ми извадиш статистическа извадка за бавни реакции на хора в процентност след ежедневна употреба на трева за година примерно мерси ше съм доста дай ми рентабилно проучване на тема подобна на тая и съм склонен да променя леко наклона на хуя си ____
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 22:45
Andrey358 написа: I_Hate_Noise ти си задръж мнението за себе си, когато препоръчваш наркотици във форум пълен с подрастващи (това важи и за останалите които ми обясняват, че нямало никакъв проблем да се пафка трева). А като си заговорихме за закони, аргумента че сме в България е глупав при полежение, че марихуаната никъде не е легална освен в Холандия. хахах, нищо на никой не съм препоръчвал. на много места (извън Европа) марихуаната е напълно легална, но алкохола не е. въпрос на нрави и обичаи е по-скоро всичко. между другото и моите хора от Израел (израелските военни по-точно) правят опити с марихуаната в момента, предполага се че при точно дозиране THC подобрява двигателните способности и рефлексите.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 22:48
Никой не каза дали ще ме привикат в районното, сега като ми пристигнат 200-те семена на митницата 
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 22:50
Random Idiot написа: мега малоумните сравнения праите
годишно от алкохол и цигари умирали поече хора Е ЕСТЕСТВЕНО ТЪПАЦИ МАЛОУМНИ НЕЩАСТНИ АРГУМЕНТИ
КАТО ИМАТЕ 100 ЧОВЕКА НА ХЕРЦА и 90 УМРАТ ТЕ ШЕ СА ПО МАЛКО ОТ 99 АЛКОХОЛИКА ОТ 22000 ПРИМЕРНО
ЕБАТИ ТЪПАЦИТЕ ЧЕСТНО.
Кой ти говори за херца бе фани се прочети темата и после псувай наляво надясно
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 22:53
Семената не са нелегални, защото не съдържат ТНС. Забранени са само частите от растението, които го. Т.е. стъбла, листа и разбира се, глави. Подобно е и при гъбите. Спорите са съвършено легални, за разлика от мицела, пънчетата и шапчиците.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:04
Jorix написа: Random Idiot написа: мега малоумните сравнения праите
годишно от алкохол и цигари умирали поече хора Е ЕСТЕСТВЕНО ТЪПАЦИ МАЛОУМНИ НЕЩАСТНИ АРГУМЕНТИ
КАТО ИМАТЕ 100 ЧОВЕКА НА ХЕРЦА и 90 УМРАТ ТЕ ШЕ СА ПО МАЛКО ОТ 99 АЛКОХОЛИКА ОТ 22000 ПРИМЕРНО
ЕБАТИ ТЪПАЦИТЕ ЧЕСТНО.
Кой ти говори за херца бе фани се прочети темата и после псувай наляво надясно примерно бе същото е вашите аргументи не са процентни ами просто бройката хора грешка е тва нормално е кат по малко хора употребяят по малък да е общия брой с проблеми логика
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:13
Ми не знам ма аз до колкото съм чел и тн,знам че умереното пушене на джоинт е даже полезно за организма.Все пак си е билка.Друг е въпроса че повечето прекаляват.Ама то сяко нещо в големи количества е вредно
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:20
Нали знаеш,че за някои пушенето в умерени количества означава всеки ден примерно,или през ден,няма значение.Тва колко е полезно са митове и легенди.Вредните неща при джойнта са,че води до абстиненция.Тва е психическото,а не физическото пристрастяване.Другото е,че при джойта катрана,който влиза в дробовете ти е 7 пъти повече от на някои средно тежки цигари.
|
|
 |
LetteRman
|
 |
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:29
Tе това е гъба... 
___________________________________ ...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:36
Тц. От марихуана не се умира. LD50 за ТНС (дозата, от която умират 50% от тестовите животни) се равнява на изпушване на 750кг силен коз за около 15 минути. Изследването проведено от университета на Лос Анджелис, осъществено с подкрепата на американския Национален Институт по Здравеопазването (виж стр. 5) показва, че опасността от рак е под 0.1%, което е разбираемо, тъй като един от кабиноидите в момента активно се излседва за свойствата му да подтиска развитието на раковите клетки. Така че до тук с безумното сравнение на марихуана и херца.
Забелязал съм, че такива спорове са абсолютно безпредметни, тъй като една група хора вади доводи, подкрепя се с факти, аргументира се, докато друга една група ъкне вода през 9 баира, за да ги обори и никой не може да убеди другите в противното. Твърдението важи и в двете посоки. Уви, до сега тук не видях никой от така оживено спорещите да се аргументира адекватно и да се подкрепи с поне някакви факти. Видя се само много "народно знание", "лични впечатления" и прочие иначе неиздържани твърдения.
@Dennis, дай линк за тия седем пъти повече.
Скоро имаше подобна дискусия във форума на СУ, но там протече малко по-конструктивно, вероятно и заради по-високото ниво на повечето потребители там. Единствената причина да се убивам да пиша тези дълги постове е, че има доста непредубедени хора, за които би било интересно да погледнат нещата от различна гледна точка.
Личната ми теория за пропадналите тревомани е, че чисто и просто тревата се смята за нещо долно и гнусно от обществото, поради което с нея се занимават само издънки, които така или иначе са си злетаци, така че е обясним и крайният ефект.
На мен лично пушенето на трева не ми пречи да си имам сертифицирано IQ 130 и да си кандидатствам в MIT (: Но щом сте казали да взема да спра...
|
|
|
|
 |
Intercessia
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:39
Морт написа: Тц. От марихуана не се умира. LD50 за ТНС (дозата, от която умират 50% от тестовите животни) се равнява на изпушване на 750кг силен коз за около 15 минути. Изследването проведено от университета на Лос Анджелис, осъществено с подкрепата на американския Национален Институт по Здравеопазването (виж стр. 5) показва, че опасността от рак е под 0.1%, което е разбираемо, тъй като един от кабиноидите в момента активно се излседва за свойствата му да подтиска развитието на раковите клетки. Така че до тук с безумното сравнение на марихуана и херца.
Забелязал съм, че такива спорове са абсолютно безпредметни, тъй като една група хора вади доводи, подкрепя се с факти, аргументира се, докато друга една група ъкне вода през 9 баира, за да ги обори и никой не може да убеди другите в противното. Твърдението важи и в двете посоки. Уви, до сега тук не видях никой от така оживено спорещите да се аргументира адекватно и да се подкрепи с поне някакви факти. Видя се само много "народно знание", "лични впечатления" и прочие иначе неиздържани твърдения.
@Dennis, дай линк за тия седем пъти повече.
Скоро имаше подобна дискусия във форума на СУ, но там протече малко по-конструктивно, вероятно и заради по-високото ниво на повечето потребители там. Единствената причина да се убивам да пиша тези дълги постове е, че има доста непредубедени хора, за които би било интересно да погледнат нещата от различна гледна точка.
Личната ми теория за пропадналите тревомани е, че чисто и просто тревата се смята за нещо долно и гнусно от обществото, поради което с нея се занимават само издънки, които така или иначе са си злетаци, така че е обясним и крайният ефект.
На мен лично пушенето на трева не ми пречи да си имам сертифицирано IQ 130 и да си кандидатствам в MIT (: Но щом сте казали да взема да спра... Пиши ако те приемат
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:40
DennisEverything? написа: Другото е,че при джойта катрана,който влиза в дробовете ти е 7 пъти повече от на някои средно тежки цигари. Е да ма едно е да пушиш по 1-2 кутии на ден,друго е да си праиш по 3 дръпки през седмица
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:41
следователо ако пушиш 1 цигара коз на ден, примерно на 3 пъти я изпушваш за този ден ще си изпушил 7 цигари обикновен, а не 20 като един умерен пушач на цигари. Психическо закачане има, но колко пушача на цигари познаваш които да са откзали цигарите и след това да са нормални хора? Ти примерно пиеш аспирин и други лекарства. Аз никви лекарства не пия като съм болен и в случея ти си наркоман за мен доста по болнав и кекав пристрастен си към всичко в този живот и после казваш че другите са пристрастени към джоинт. Плитко ти е мисленето, пък и така пречиш на хората които пушат като им казваш че са зле караш ги да се чустват зле и в случея ти си по вредния индивид за обществото.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:46
Zarathustra написа: ПП Всъщност, аз в тая тема смисъл да пиша не виждам никакъв. Който пуши - знае. Който не - говори наизуст. Още преди няколко страници го написах, при това съвсем не случайно. Морт написа: На мен лично пушенето на трева не ми пречи да си имам сертифицирано IQ 130. И на мен по никакъв начин не ми пречи да имам сертифицирано IQ 132.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:51
@Морт,тва за катрана съм го чувал от много места. Ето ти и линк: http://www.overcomedrugs.dobrich.com/info.php?id=32 ,само тва намерих в нета.Скролни надолу почти до края и ше видиш. "- Тъй като вдишваният дим при пушенето на канабис съдържа катран и други вредни съставки (катранът е с 50% повече отколкото при цигарите с високо съдържание на катран) при редовна употреба значимо нараства рискът от белодробен рак, хроничен бронхит и други белодробни заболявания." @идяяд,а ти,малоумнико,спри да се правиш на много вещ.Размишляваш адски тъпо. Жужубицата си има и лоши и добри страни.Но във всеки случай е по-добре да изпушиш един джойнт с някой друг приятел,с който ще се смееш,отколкото да изпиеш половин литър водка в Дабъл Вижън или Амор в петък и да се натровиш като копеле.Първо,че не е толкова вредно като водката,и второ,че е доста по-забавно.
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:52
да тоя тест напушен ме изкара степен много високо интелигентен, ама забравих колко точки е това. Иначе сега се напиших и усещам, че като не пуша се превръщам в зомби като гипо яко надъхано безумно зомби което е готово да разфърля заразата си наляво и надясно, както и повечето зомбита по този свят, пък като пуша се превръщам в друг вид зомби. Абе като империята и бунтовниците.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:53
Цитат: @идяяд,а ти,малоумнико,спри да се правиш на много вещ.Размишляваш адски тъпо. иееее е тва е истински довод не е ташак работа
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 23:56
iddqd написа: да тоя тест напушен ме изкара степен много високо интелигентен, ама забравих колко точки е това. Иначе сега се напиших и усещам, че като не пуша се превръщам в зомби като гипо яко надъхано безумно зомби което е готово да разфърля заразата си наляво и надясно, както и повечето зомбита по този свят, пък като пуша се превръщам в друг вид зомби. Абе като империята и бунтовниците. Един от най-съдържателните постове в темата. Евала, iddqd - ако имах някоя скатана угарка, щях да си я запаля само заради тебе в тоя момент. Ама нямам. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|