Автор |
Съобщение |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2007 06:41
Гипо написа: Claymore сериала е нещо феноменално! Уви са излезли само 23 епизода. Толкова ме грабна, че отброявам дните до излизането на 24 епизод 
Анимето не знам, но мангата е голяма работа. То досега магната винаги ми е харесвала повече от самото аниме, де. Просто а мъст сий.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2007 08:25
Shady написа: Гипо написа: Claymore сериала е нещо феноменално! Уви са излезли само 23 епизода. Толкова ме грабна, че отброявам дните до излизането на 24 епизод :) Анимето не знам, но мангата е голяма работа. То досега магната винаги ми е харесвала повече от самото аниме, де. Просто а мъст сий.
Same here.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2007 09:00
Аз наскоро се зарибих по аниметата и съм почнал Наруто. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2007 09:11
Цитат: Уви са излезли само 23 епизода
Гипо, защо "Уви"? Почти всяка седмица излиза преведена нова серия...още 3 седмици и ще свърши превода (или поне ще свърши превода на сезона).
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2007 23:47
Защото така ме грабна, че тия 3 седмици ще са цяла вечност  .
След като свърши анимето почвам мангата Клеймор.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Zerkiel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 03:32
Гипо написа: Claymore сериала е нещо феноменално! Уви са излезли само 23 епизода. Толкова ме грабна, че отброявам дните до излизането на 24 епизод 
same here
ще накефи
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 09:50
http://naruto-arena.com/  нещо като байтфайт-а и драгъна ;Д,но за аниме фенове !
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
 |
Дръвник
|
 |
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 10:11
+_+d3monA+_+ написа: Пусни си едно аниме порнак и се дървИ!!!! 
Нарича се хентай.
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 10:12
Много хора почнаха да разправят за това Claymore - ся тръгнах да го тегля да видим за какво иде реч
п.п. аз пък си харесвам аниметата, а не мангата щото има движение, блинк-блинк и звук :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Дръвник
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 10:15
Pantomime написа: Много хора почнаха да разправят за това Claymore - ся тръгнах да го тегля да видим за какво иде реч  п.п. аз пък си харесвам аниметата, а не мангата щото има движение, блинк-блинк и звук :Д
Клейморът си мн добро аниме.Аз мислех като голям фен да се включа в темата,но всичко дето харесвам вече някой е писал за него тъй че ще се въздържа да не кажете че плагиатствам.
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 10:20
Zerkiel написа: Гипо написа: Claymore сериала е нещо феноменално! Уви са излезли само 23 епизода. Толкова ме грабна, че отброявам дните до излизането на 24 епизод  same here ще накефи
Бях почнал да го гледам, ама по незнайни причини спрях...  Ся ше си надърпам.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Дръвник
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 10:35
Disturbеd написа: Zerkiel написа: Гипо написа: Claymore сериала е нещо феноменално! Уви са излезли само 23 епизода. Толкова ме грабна, че отброявам дните до излизането на 24 епизод  same here ще накефиБях почнал да го гледам, ама по незнайни причини спрях...  Ся ше си надърпам.
Клеймор е адски добро аниме (май се повтарям) дърпай с пълна сила.
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 10:37
Pantomime написа: п.п. аз пък си харесвам аниметата, а не мангата щото има движение, блинк-блинк и звук :Д
То пък и то едно движение... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 15:11
Мякой може ли да ми даде линк откъдето мога да гледам или изтегля Наруто.Стигнах до 220 епизод. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 15:22
dattebayo.com
Всички епизоди на Наруто преведени до сега, теглят се през торенти, но това едва ли ти пречи?
А бе някой освен мен гледа ли Darker Than Black?
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 15:53
Съжалявам за тъпия въпрос,ама е безплатно,нали?
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 15:54
Наистина доста тъп въпрос...
Да, безплатно е... "This is a free fansub, not for rent, sale or e-bay"
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 15:57
Money™ написа: Мякой може ли да ми даде линк откъдето мога да гледам или изтегля Наруто.Стигнах до 220 епизод.  Начи почваш Шиппууден? В торентите на animes-bg.com има хубав сийд 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 16:07
Дейба и наркотика дето е т'ва Наруто.
ПП.мерси за инфото.
@Sidhe-досега,каквото ми е трябвало,съм го намирал в замунда или арена-не съм ползва други.
|
|
|
|
 |
Reaver
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2007 16:26
Money, като си фен на замундата го изтегли от там бе: http://zamunda.net/browse.php?incldead= ... den&page=1
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|