Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 21:51
Моридин написа: Казвам само, че ако наистина се харесвате, форумът за вас е загуба на време - любете се някъде другаде. Ако пък не се харесвате - това, което правите, е още по-лейм.
И никакви опити за иронизация от твоя страна не важат, мерси. Май не разбираш концепцията зад "шега" 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:03
Тя тая шега като "the game" стана. Май и на теб грата ти беше писнала...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:05
Моридин написа: Тя тая шега като "the game" стана. Май и на теб грата ти беше писнала... Няма нищо общо, нали знаеш? Не мога да ти следвам логиката, ако изобщо имаш такава - абсолютно нормално е да се ебават по такъв начин. Also, I just won the game.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:07
Майко Моридине, ти въобще чуваш ли се какви ги говориш? 
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:09
Ahriman написа: Also, I just won the game.
Не.
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:10
Fanatic написа: Ahriman написа: Also, I just won the game.
Не. да
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:10
Мне
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:11
Fanatic написа: Мне Съжалявам, но грешиш. Току-що спечелих играта 
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:14
Не
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:15
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:15
Аз вярвам, че е спечелил ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:16
Значи вярваш в заблуди.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:19
Мисля...
Да ви еба майката на всичките, без каквато и да било логика.
Млъквай, Widowmaker-e, жалко подобие на мекотело такова.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:23
Като ти чета предните постове в тази тема оставам с впечатлението, че ти имаш мекотело вместо мозък. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:24
Има ли смисъл да пиша колко сте тъпи всичките? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:28
Не, не подлежи на съмнение това ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 22:48
Абе ти нямаш ли си друга работа? Недей пак да ми развиваш теории и не ме карай да ти казвам какво мисля, защото след това ще имаш нужда от психолог и това постоянно да се гушкаш в майка ти. От толкова целене с камъни Гипо ми счупи рамото. Сега лежа и си ближа раните и разбитото сърце 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 23:04
Цитат: Абе ти нямаш ли си друга работа? Друга работа? Ъм... Като да мастурбирам на аватара ти ли? Жалко копеленце като мен, което подлежи на така лесно анализиране* от твоя страна, че да се скрие в полата на майка си, определено би се занимавало с това. Перспективата образът ти там някъде, в някоя неизвестна тъмна стаичка, да бъде зацапан с беличко не е толкова блазнеща, нали? Имаш късмет, че не съм такъв Първата си реплика я подхвърлих на майтап, не знам защо й се нахвърли така. Прощавай! Искам мир. *Бтв, много внимавай с употребата на анализирам, че като визуализирах сценката и нек'во такова кофти ми стана...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 23:07
Моридин написа: Имаш късмет, че не съм такъв Но няма късмет, че аз съм ТОЧНО такъв! ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 22 Апр 2010 23:13
Амора как ме кефи на снимката, просто не е истина ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|