Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат...
Публикувано на: 04 Май 2008 23:45

Много си прав , Спирит. Това лято ще си довършвам курсовете и евентуално ще имам книжка, обаче направо ме е страх да си помисля дали няма да стане нещо сериозно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2008 23:45

мен ако ме питаш искам да извия вратовете на всичките келешчета, дето бащите им баровци им купуват коли за сума от пари, равна на годишната заплата на даскал

ахахха, сега се замислих върху сравнението си, вижте:
една учителска заплата, да речем, е 400лв.
за 12 месеца учителят взима 12х400=4800лв. :lol:

ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА НЕУМЕСТНОТО СРАВНЕНИЕ, ох...
Прииска ми се да се самоцитирам, но бих изглеждал така, сякаш сам си целувам обувките.

Профил

Публикувано на: 04 Май 2008 23:47

Nocturno написа:
мен ако ме питаш искам да извия вратовете на всичките келешчета, дето бащите им баровци им купуват коли за сума от пари, равна на годишната заплата на даскал

Абе няма лошо в купуването, стига да не парадират с това и да са отговорни хора. Ти що поставяп всички под един знаменател ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2008 23:52

кого съм поставил под общ знаменател ? преди да ми държиш сметка какво правя аз, научи се как се намира най-малкият общ знаменател ! т.е. научи изразите, които използваш, какво означават :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2008 23:55

С риск пак някой да ме заплюе ще го кажа...

Вчера се навършиха 12 години от смъртта на суъченик на сестра ми, ще станат 4 години откакто мой приятел е в инвалидна количка след като помете една девойка, събори 3 дървета и най-накрая се удари в стената на една къща. Ще се навършат 8 години от смъртта на съученик на сестра ми а октомври месец ще станат 5 пак на неин съученик. Те не караха скъпи коли, нямаха много пари, но самия факт, че са от провинцията където има само широки пътища, полицая ти е роднина или много близък приятел на баща ти, те не се съобразяваха с каква скорост се движат. Пострадаха и други хора около тях... 2-ма от съучениците бяха пили а другите станаха жертва на пияни шофьори.

Ридик, аз един не съм видяла дето да кара скъпа кола и да не парадира с това. Не парадират тези, които сами са си я купили и знаят, че трябва да я изплащат и не им се плаща за ремонт.

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Публикувано на: 05 Май 2008 00:02

Лена.. тъжна статистика, личностно - тягостно е :/
Само за едно не си права в поста си - в провинцията пътят не е по-широк. Дори напротив. В цялата област Кюстендил, с изключение на магистралната отсечка София - Дупница - Благоевград - Кулата, няма никакви пътища с повече от едно платно на посока (т.е. изпреварването винаги е в насрещното). Проблемът се явява в това, че колите не са толкова много. Не е като в София.

p.s. Nocturno, лошото е, че не само учителските заплати са такива. Майка ми работи в сферата на културата, към държавно учреждение и взема почти също толкова пари. Обидно малко е такова нещо, при все, че някои хора издържат семейства на подобни заплати..

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 00:02

Nocturno написа:
...

Много уместен пример даваш. При все, че учителите се водят за високо-платени за държавна работа.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 05 Май 2008 00:05

Айде, пак хората със скъпите коли са виновни за инцидентите по пътищата...Само някой да ми обясни как когато пресичам на пешеходна почти винаги ми спират скъпите коли за разлика от всичките кочини на по 15+ години за 2-3 бона...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 00:30

сега че ти обясним:
бащата е изтъпанарчена мутра - пере пари по някакъв начин и има колкото си щеш
бащата съответно не може да възпита детето си да е спокойно, смирено, добродушно и скромно - то не расте в такава среда, а расте в среда, където има ПО МНОГО ОТ ВСИЧКО. необръщайки внимание като малък на добрите неща (тук се сети за онова нещо, за което говорите винаги в час по литература - опозицията добро-зло), келешът става пиянде, ебач, тъпкач, чукач, блъскач - селянин
иска да изглежда добре - няма проблем за мен, нека ходи на фитнес, нека дрехите му го правят приличен на квадратчетата с цветове отдясно на поустовете ни
иска да кара хубава кола - отново няма проблем, да си намери пари (ако ще и от баща си) и да си купи
иска да си пие, да си ебе яки мацки - тук вече наистина няма проблем за мен
когато започне всичкото това да излиза първосигнално и наяве, като че ли това са единствените отличителни черти на този човек (коли, жени, дрехи, пиене - пари), различаващи го от кучето, и той иска да се самоизрази САМО с тях по най-маймунския начин - е, съжалявам батка, предпочитам да го видя с брадва в главата, отколкото да ми прави път на пешеходната пътека (където ако тръгнеш да пресичаш, всеки спира) и да продължава да трови с глупостта си
защо винаги ВСИЧКИ си мислите, че като каже някой нещо, то той говори за пълния колектив ? все си приказваме, че "има изключения" и все почвате да се дърлите и да се хванете за нещо, колкото да поспорите; как да правим - всеки път да казваме "не, нямам предвид всички тия, а само ония от тия" ? когато казвам "келеш, мутра, скъпа кола, пиянде", какво всъщност може да имам предвид ? нищо друго, освен това, което съм казал;
така ги виждам аз нещата (и не губя фокус, обикновен човек съм, а не лице на показ) :P

е, скуиз, ако много искаш да спориш, ще си призная, че и аз не съм идеален, за да не се хванеш за отделни срички от писаното ми, че да изопачиш нещо невярно :P

едит: ИДЕ МИ ДА СИ ЕДИТНА ПОУСТА И ДА НАПИША САМО "ИМАМ ПРЕДВИД ПЪЛНИТЕ МАЛОУМНИЦИ" Би било интересно да се замислите над подчертаното словосъчетание. Аз го правя често и съжалявам, че го правя. :lol: Но е интересно.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 05 Май 2008 00:53

Нокт, тамън се заканих да си легна, ама айде, ще ти отговоря :)

Кажи ми, какво общо имаше поста ти с темата "войната по пътищата" ?
Един човек може да пие, да ебе, да позира, да е скромен - абе да е всичко и всякакъв, но да има култура на пътя.Даже не опира до култура, ами до отговорност - да знае, че ако се прави на гъз като нищо да профука няколко седмици в болница, лишен от всякакво ебане позиране, че дори и лишен от някои важни свои крайници.
Даже мога да ти кажа, че богаташките хлапета карат малко по-внимателно - щото знаят, че тати няма да е доволен ако синчето размаже машината за 100к+ лв.
За това дали ти предпочиташ да видиш този човек с брадва на главата изобщо не става дума - тук става дума за това опасността той да те остави с ламарини в твоята глава.
И не, не всички спират на пешеходна.За съжаление.

А и едно нещо не мога да разбера.На едн аз виждам поне по 20 различни Audi Q7 всяка за 120к+ лв, поне 10 А8 за 150к лв, 10ина ML джипа пак по около 100 бона - искате да ми кажете, че за ден виждам поне по 40-50 перача на пари, мутри и тн. престъпници ли?Айде малко по-сериозно, моля, защото правилото "скъпа кола = престъпник" става все по-грешно със всеки изминал ден.

Иначе Нокт, прав си за това, че богаташките синчета често не могат да бъдат възпитани добре.Но тук говорим за едно елементарно шофиране, а не за комуникация с човек, чийто ценности липсват ( според теб, аз имам малко по-различно мнение ама сега не ми се занимава да го пиша )

Айде лека :)

А ако говориш за пълните малоумници . за тях си прав.Но според мен те не са чак толкова много.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 01:06

ок :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 01:31

Kire_von_Dragoman написа:

ема колко дъги имате у вас е
както и да е приятно опиване в румъния, мн яко бира урсус(урсула), купих си чашата, сервитьорката 10 мин ме гледаше опулено
имаше няква техна ракия....ей забравих й името ама беше доста здрава
та весело беше обаче жените им...имаше само 1 хубава и отивам при нес с приготвени фрази от ,,международния език`` и в тва време някъв целия в адидас все едно треньор отиде и си я взе...да, трудно е, когато вс др е само крокодили
за държавата да ви поговорим
отвратителна архитектура-мн ламаринени покриви(направо като вали дъжд гръмотевиците имат асортимент)
в мамая(което си е един вид голам курорт сградите са пребоядисани соц почивни станции, тъпо, ама факт
колите им-няма като при нас да кажеш почти навсякъде по някоя скъпа
обаче др ми направи впечатление-при тях ги няма като при нас соц возилата, старите голфове аудита 80 и тнт
има мн дачии-средния румънец може да си позволи нова кола, макар и дачия
да ви кажа нз защо го пуснах тоя пост

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 01:43

Till Lindemann написа:
колите им-няма като при нас да кажеш почти навсякъде по някоя скъпа

е, да, не е като тука да видиш 40-50 мутренски коли секи ден :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 02:03

е да ама създават впечатление
нали имаше една приказка от Стендал
бъди богат или поне се опитай да изглеждаш такъв
та тва ми е идеята с тоя автопарк, с тия министерски коли(тони блеър имаше воксхол, което си е чист опел омега от 96 година)
правим впечатление все едно под нас има един гооооляяяяяяяяяяям петролен кладенец

Профил

Публикувано на: 05 Май 2008 17:21

Много ми се вижда засотяло всичко тая ваканция.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 18:34

Цял ден мързелувам и нямам нищо против.^^

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 20:01

и за да не кажете, че един вид само приказвам без доказателства

- единствената ! ! !
крайморска кръчмичка-най доброто място в цяла мамая бира ,,урсула``обърнете внимание на вдлъбнатината за палец в чашата

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 22:19

Поздрав за феновете на снукъра !

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2008 22:22

Nocturno написа:
[img]Osullivan[img]

Поздрав за феновете на снукъра !

Благодарско, днес и двамата с Деник ме зарадвахте :)

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 05 Май 2008 22:28

А честито ни нас феновете! Ракетата е №1 !!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost