Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 08 Апр 2009 21:53
Удобно вцепенен...
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
MillionLies
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 08 Апр 2009 21:55
^ Speechless... <33333333
___________________________________ "¿Cuándo le he faltado yo el respeto a la gente? ¿Eh, gilipollas? ¿Cuándo?"
69 - Черни лалета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 08 Апр 2009 21:58
И ти ли стана дрога бе
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 08 Апр 2009 23:46
Много банални, дюд... Не са лоши, но идеите са адски изтъркани
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 08 Апр 2009 23:52
denik написа: Много банални, дюд... Не са лоши, но идеите са адски изтъркани Знам,но ме изкефи как се получиха
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
MillionLies
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Апр 2009 00:28
denik написа: Много банални, дюд... Не са лоши, но идеите са адски изтъркани Да, бе, то по тая логика всичко е изтъркано. ;в Ай, стига...
___________________________________ "¿Cuándo le he faltado yo el respeto a la gente? ¿Eh, gilipollas? ¿Cuándo?"
69 - Черни лалета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Апр 2009 15:58
Обожавам да снимам. Фотоапарата е винаги с мен. Като видя нещо интересно снимам.
|
|
|
|
|
eleKtro
|
|
В момента играе: Call of Duty 2 Sacred 2 : Fallen Angel World Racing 2
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 17 Апр 2009 22:57
___________________________________ -=|I ♥ house ♫|=- www.trafficradio.org
|
|
|
|
|
хора
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 18 Апр 2009 14:14
MillionLies написа: denik написа: Много банални, дюд... Не са лоши, но идеите са адски изтъркани Да, бе, то по тая логика всичко е изтъркано. ;в Ай, стига... Дидо, трай и си води бележки. Как иначе ще забиваш малките пачички?
___________________________________ Summoning his cosmic powers And glowing slightly from his toes His psychic emanations fly
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 23 Апр 2009 18:19
хора написа: MillionLies написа: Да, бе, то по тая логика всичко е изтъркано. ;в Ай, стига... Дидо, трай и си води бележки. Как иначе ще забиваш малките пачички? Да си нямаш работа с прекалено малки. А и бях напълно прав Адаша дано не ми се сърди Ето един нов hdr от вчера
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 24 Апр 2009 09:59
Е па то всички се изтъркахме, ама дай и аз да пусна нещо: Не съм портретист, това ми е първи опит и се получи що-годе добре, като за такъв... май. Деник, от много време не беше пускал нещо бе! Тая си я бива, малко е generic, ама ми създава много приятно настроение.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 24 Апр 2009 10:25
Адаше страхотна е ! Иначе както казах наистина са изтъркани ии доста банални,но ми харесаха как се получиха (а и за критика никога не бих се сърдил) Лийч нещо не е както трябва липсва му нещо...твърде много си приближил според мене,пробвай я и черно бяла Ето и един стар портрет от мене
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 24 Апр 2009 12:25
Лийч, снимката е гениална! Мацката е страшна! И с тези очи... Според мен единствено може малко да засилиш контраста между лицето и косата, за да изпъква малко повече лицето Адаш, между другото не съм ти казвал, но винаги докарваш много добре черно бялото в снимките си. А този ърбън портрет е поредното доказателство
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Апр 2009 00:13
Хехе това ше го приема като комплимент Между другото някой от тука със филмово тяло ? Аз имам две-една много потрошена практика ии най-куция зенит ма сега събирам за един Никон Ф100 ,че филмови тела вече доста евтино се дават в комплект с обективи пък и 100% ще ми трябва качествен лентов апарат.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Апр 2009 00:16
То си беше комплимент Аз навремето имах мераци да си вземам един лентов зенит (естествено) и да си играя да си правя лабораторийка и т.н., но стигнах до извода, че не искам чак толкова сериозно да се занимавам с такива неща ^_^ Иначе успех с лентовите апарати и да сканираш резултатите после
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Апр 2009 21:34
Is anybody out there ?
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 26 Апр 2009 15:20
Мерси за думите, Деник. Впрочем ти си втория човек, който ми казва, че е щяло да бъде по-добре със силно контрастиращи коса и лице. В началото я бях направил именно така, но изглеждаше някак изрязано и я върнах по този начин, а и така цветовата композиция стана още по-топла (самата ми цел). @State, черно-бялото в случая не беше опция, исках портрет с горещи и ярки цветове. А и честно казано не съм много добър в този тип фотография... ти обаче се справяш доста добре именно там. И за да не е пост без снимка, да покажа две черно-бели (стари) снимки:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 26 Апр 2009 16:26
Готина мачка
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Апр 2009 14:00
Ето една дърта и от мене и ви препоръчвам да видите http://www.chichov.com/# тоя човек много яки снимки прави
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 13 Май 2009 20:54
ЛОЛКАТ!1
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|