Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 03 Май 2008 18:42
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 03 Май 2008 19:50
^ мини под дъгата, бъди mythbuster  Аз цял следобяд дрифтя със старичката Жужа по квартала и успях да си навлека гнева на група бабки, предпочели пейките в междублоковото пространство за своя temporary base. А момичетата... ги няма. :/ Пусто, всички са абитуриентки и няма изтрезняване, братче. Наоколо само баби и разни дечурляги..
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 12:50
Абе имам чувството , че повечето в тия сайтове за запознанства са някви ботове. Абсолютно еднакви коментари имат.  Или просто са адски тъпи.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 22:32
Хубава ваканция, ного хубава. Доволна. Откъм момчета сме зле, няма ги и тук, само някви санданчани тук, там само някви студентчета...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 22:38
Е, ти нали и без това си падаш по жени и да се настискаш мъртво пияна с тях по пейките  За какво са ти момчета 
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 22:39
Море ти дядовци ли обичаш ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 22:41
Ахаха пак ли почнахте да я храните 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 22:41
А ти кво ? Надуши мърша и тичаш и ти 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 22:43
Juggalette написа: Хубава ваканция, ного хубава. Доволна. Откъм момчета сме зле, няма ги и тук, само някви санданчани тук, там само някви студентчета... знаеш ли к'во .. да ти казвам, че си зле, знаеш си го. 100% всичко живо сега ще се метне да ти разправя каква си била курва и уличница. Еми, скъпа, не си. Не го можеш още. Иска ти се, ясно ми е. Смисъл, позаучила си това-онова от някоя кака като привидно пренебрежителното отношение към мъжете, но още не вАжиш. Ходи порастни и пак ела. бтв, студентчетата едва ли са примрели за нещо, което дори не е в гимназията. Да, сред мъжете бъка от нещастници, ама никой не е луд да слезе толкова надолу и да му свалиш реномето. И май се получава класическото "гроздето е кисело, да го еба, ще пия бира".
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 22:46
Някоя от форумните срещи няма да е лошо да се направи в някоя боксова зала. 

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 22:56
Ей, тук съм с една приятелка - тамън й викам, че "копче" да напиша в ПЦМ, пак ще (се опитате да) ме нахраните. 'Ма не ви ли познавам бе, мамини. :Д Ей, ей...
П.П.: Хитруша, къртиш. И стига хранила за тая кирилица, ми си купи някоя граматика.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 22:58
Само аз ли имам чувството, че тая ви се ебава и нарочно ви провокира да я храните /
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 23:01
Juggalette написа: Ей, тук съм с една приятелка - тамън й викам, че "копче" да напиша в ПЦМ, пак ще (се опитате да) ме нахраните. 'Ма не ви ли познавам бе, мамини. :Д Ей, ей...
П.П.: Хитруша, къртиш. И стига хранила за тая кирилица, ми си купи някоя граматика. Била си много права като си й казала така, рядко пишеш нещо смислено Каква кирилица те гони пък теб ? Richard B. Riddick, Може пък да го прави нарочно  Девойки на по 14 години, които се напиват до безпаметност винаги си били на почит и са много уважавани 
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 23:07
Ааа, сек. малко - я ми дай лог, къде съм ти казала, че съм се напивала "до безпаметност"? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 23:09
Момичета като тебе са ми много смешни, честно...
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 23:12
Извинявай, права си - аз съм в грешка. Ако беше до безпаметност нямаше да можеш да разказваш за оргиите си и да се гордееш с тях 
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 23:13
Юга, мъжко ли нема? Е и при мен няма.Ма и не искам Иначе, спал съм 2 часа - купона снощи беше много добър, пиенето беше много хубаво, имаше и мацка ( което пък беше изненада, щото не очаквах да има ) и като цяло си изкарах супер.Един глупак прецака за днес играта на покер, ама пък пих бира. Честит ми имен ден! ( беше вчера ) Ох, не превръщайте и тая тема в хранилка на Югчето.И да се занася и курва да става - нас кфо ни бърка?
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 23:15
Абе, момиченце... Ти осъзнаваш ли, че във всяка нормална страна щяха да те изпарят в пещите на металолеярна бе. Хайде изтрий си мненията, логаутни се и забрави завинаги за този форум - виж бе, като на човек ти говоря 
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 23:41
За Морф PCMania форума е станало много жегаво място. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 04 Май 2008 23:42
Абе, хора. Стига сте се занимавали с момичето. В крайна сметка, който както иска - така живее. Да си гледаме в паничките, че никой не е китка... Ако все пак решим да се оглеждаме какво става около нас - Това започва да става ужасно. На война има по-малко жертви, отколкото хора загиват по пътищата ни. Не ми е ясно защо става така. Сульо и Пульо пие, качва се на колата, отнема живот. Всякакви пишман 18-годишни (моите уважения, може и ИМА нормални младежи и девойки, които карат разумно) нещастници се правят на пичове и убиват себе си/спътниците си/друг на пътя. Колко кампании се правеха, колко патрулки има по пътищата.. Аз, като шофьор, се плаша. Плаша се и за себе си, защото не е нормално това. Един приятел наскоро беше написал в скайпа си "Спрете войната по пътищата". Не става така, обаче.. трябва разум. Технически проблеми причиняват най-малкият брой инциденти. Хората са проблема. Дори големи имена в БГ шофьорския свят, като Landicar, също станаха жертва на ПТП. Никой не е застрахован.. Толкова ли е трудно да се шофира внимателно?.. Сори за сдухания пост, колеги съфорумци, но това е реалността..
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|