Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 25 Дек 2019 19:51
The Arrow написа: цитирам те, за да го видят гипо и морко Не бъди тъп
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 23 Яну 2020 22:24
Евала, Волтаж, добра работа!
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 24 Яну 2020 23:37
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Фев 2020 10:58
май си дал грешен линк
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Фев 2020 17:39
научи ли какво е депресия ве, пантов
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Фев 2020 20:47
Аз прочетох историята ти по-горе и се чудя откъде може да направиш заключение за превъзходството на някого по това, че е научил даден език говоримо, още повече испански Познавам дузина общяци, които го говорят без никакъв проблем
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 27 Фев 2020 21:08
депресия бе, депресия
хахаха
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Фев 2020 13:28
edin pyt se spynah v pry4kata na 1 slqpo momi4e
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Фев 2020 13:58
Надявам се, че не си се ударил лошо
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Фев 2020 18:53
Много български селяни владеят прилично ниво на немски/испански/английски, защото са работили като бачкатори в съответните страни и колкото да си прост, ако имаш контакт с хората ще им научиш езика до определено ниво. На дългия ти разказ никой не реаргира, защото просто дори и хората които не са те игнорнали не биха се вързали за пореден път на тоя номер, чрез който си просиш някакво форумно внимание.
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Фев 2020 20:44
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Фев 2020 01:11
Императора написа: Аз написа: Познавам дузина общяци, които го говорят без никакъв проблем Тогава защо изобщо са общаци? Това е голямото наблюдение, големият въпрос, който имаше за цел да постави предишният пост. Общяци са, защото са необразовани и са го научили от зор, дето се казва. Не ме разбирай погрешно - да се научи чужд език е похвално, но владеенето на такъв не е показател за уменията на определен човек. Познавам брилянтни специалисти, които не владеят почи никакви езици - най-вече защото не са искали и/или не са намерили време за това. В същото време младото поколение масово говори поне един чужд език на доста прилично ниво, като има и такива с поне два, но пък другите им умения са доста спорни. Познавам такива. Приоритети
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Фев 2020 04:04
Да. Говоря за хора, върху които имам доста добри впечатления ЕДИТ: Сега като стана въпрос се сетих и за доста момичета, които говорят перфектен гръцки и уменията им се изчепват до сервиране на кафета и продажба на дрехи.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Фев 2020 10:01
от сандански са, ама живеят в твоя блок и са вече софиянки
а работят в гърция
като касиерки
хммм...
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Фев 2020 10:53
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Фев 2020 13:53
Императора написа: Аз написа: ЕДИТ: Сега като стана въпрос се сетих и за доста момичета, които говорят перфектен гръцки и уменията им се изчепват до сервиране на кафета и продажба на дрехи. От Сандански са, нали? Не, Благоевград, но в Сандански има доста повече такива kingcrimson написа: Аз написа: ЕДИТ: Сега като стана въпрос се сетих и за доста момичета, които говорят перфектен гръцки и уменията им се изчепват до сервиране на кафета и продажба на дрехи. Затова пък може да имат смайващи умения в леглото примерно или за това май не си помислил. Не всичко се свежда до единици и нули. Напълно възможно. В моя регион поне преди 10-15 години да научиш гръцки беше предимство в намирането на заможен жених
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Фев 2020 21:32
Вчера ми се случи за пръв път да чукна някоя друга кола с моята, няма щети, драскотини и други, но това ме накара да потъна в земята.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Фев 2020 22:01
към теб бе, пантов, към кого? тя тая твоя комфортна зона "правя се на луд в 101% от денонощието" не работи при мене, щото аз съм чисто луд в 102% от денонощието
затова просто недей
прословутата пословична проникновеност на пантов не може да го накара да разбере какво е депресия обаче, а мен това искрено ме тормози вече месец-два
но не, той продължава да обитава зоната на комфорт
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Фев 2020 22:53
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Мар 2020 09:42
Вчера на пътя подминах неколкократно сгазено куче - беше доста добре отъпкано по настилката.
Емоцията от гледката мога да я съпоставя единствено с това да наблюдавам включванията ти.
Така че не знам Компот какво го тормози, но аз изпитам тежка жал как сам си си отредил да бъдеш подгласник на волтажа - хем си му застъпник, хем някакси... се губиш в общата картинка. А като си призна в съседната тема, че това е всъщност едно от ключовите ти качества, вече съвсем ме довърши. Чак усетих миризмата на мърша по асфалта.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|