Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 15:46
И на 29-ти сме къдееееееееееееееее ?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 15:46
Don't blow the surprise away! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 16:06
The Chameleon написа: Реших си зема бележка за последните два дни, та ваканцията за мен вече почна. Сега остават няколко minor problem-a и всичко ще е на 6.  Хами,Русе ми е на 45 минути път.Утре идвам те изкормя. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 16:20
Утре имам последен за известно време урок по Английски, както и тряя излизам по магазините, така че отложи изкормването за нататък.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 17:55
18:53 - слушам Zz Top - Me So Stupid (поздрав за всички btw) и се чудя какво да правя. Утре трябва да свиря на сцена (с китара) обаче изобщо не се притеснявам. Ще ударим един Rock N' Roll и това ще му е. Ям козунак и си свиря на китарата малко блус че вече се чудя какво да правя. 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 20:02
Гледах Cannibal Holocaust... 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 20:21
Juggalette написа: Слушам кавъри на Бийтълс разни, пия кола с лед и нескафе (кофеинов шок, лол ^^), пълня си албума с емотките и се кефя на разни лолитки, дето ми се разхождат по екрана, било то и в демо версия... Много ми е хубаво напоследък. xD аз пък пих бира и ракия и слушам led zeppelin и после (като минем на Darkthrone и Totalitar) ще ударим още един ракиджос бе ще ти дойде време и на тебе да ти го тури живота (аз па нищо не казах) и въобще нема да искаш да пиеш кафенца и колички а ти се надявай да не дойде това време, което е неизбежно, затова - малко черногледство, както викам, не е излишно
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 10:26
Не бях ли досега черногледа? :>
Днес отново съм черногледа, сърдя се на KNSpirit и на времето.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 10:33
Bator написа: Гледах Cannibal Holocaust...  Глупав филм -.- Къде викате че са голите мацки :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 11:51
като цяло,проспах даскалото.  Сега ми е убер тъпо,предполагам,заради времето.Мисля,че ще поцъкам малко WoW и ще легна да поспя.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 12:12
Разболях се за днес и утре, малко почивка от даскало. преди малко се върнах то фитне, хапнах и отивам да си тегля душ.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 12:15
Сутринта удавих мъката в онанизъм... другото което е, че ваканцията за мен започна по-рано :Д и въпрек и яките планове през повечето дни ще си седя в нас и ако намеря учебници ще уча 
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 12:48
Слушам си Delerium- Silence (tiesto mix) и се чудя кво да правя....
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 12:56
Нелегално чета форума на пцм в офиса  и се чудя кога ще минат тия 10 мин докато ми свърши работното време. След това ще има обяд, бира и цигари...после още работа и така. Деба дано петък дойде по бързо...
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 12:59
Кво бачкаш ? Аз за това лято се чудя дали да не работя като DJ в някакво кафене или подгряващ такъв в някаква дискотека.
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 13:02
Как кво бачка? Нали е звезден рейнджър...затова му препоръчвам, да не се зачита по разни форуми докато е на пост, щото някой brain-bug ще го изненада в гръб и ще му изпие мозъка...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 13:08
Хаха, Хулиганите на Рико !  Пак трябва да го гледам това филмче .
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 13:13
Както вече се подразбира понятие "ваканцията за мене започна по-рано" няма защото маи като гледам сички им е почнала по-рано  иначе аз седя тука завит с едно одеало на компа и се чуда да отида ли да поцъкам малко на НДК да отида ли да си зема фанелка на батори и изобщо кво да правя в близкото бъдеще
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 13:19
Give me release Witness me I am outside Give me peace Heaven holds a sense of wonder And I wanted to believe that I'd get caught up when the rage inme subsides Passion choke the flower Until she cries no more Possessing all the beauty Hungry still for more Heaven holds a sense of wonder And I wanted to believe that I'd get caught up when the rage inme subsides In this white wave, I am seeking, in this silence In this white wave, in this silence I believe I can't help this longing Comfort me I can't hold it all in If you won't let me Heaven holds a sense of wonder And I wanted to believe that I'd get caught up when the rage inme subsides In this silence I believe I am seeking In this silence In this white wave In this silence I believe I have seen you in this violence you were silent You are breathing in this white wave I am free
Delerium- Silence вече час и нещо се кефя на тая песен и не съм я сменил даже!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 24 Апр 2008 13:24
Смърт написа: иначе аз седя тука завит с едно одеало на компа и се чуда да отида ли да поцъкам малко на НДК да отида ли да си зема фанелка на батори и изобщо кво да правя в близкото бъдеще Па ела ми тука мама ти деба 
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|