Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 13:43
Widowmaker е прав. Престъпления, корупция и хора над закона има навсякъде по света. И то не е например от вчера, а може да се проследи чак до Древна Гърция, където също е имало престъпления, корпуция и хора над закона. В САЩ също е така.Мислите си, че хората там не взимат подкупи ли?Взимат.И вътрешните хора, които работят с тези хора знаят, че те взимат рушвети. Обаче си затварят очите, защото, видите ли и те взимат Но за разлика от България, ако стигне до обществеността, че човекът Х е взел подкуп, то той може да се счита за политически труп. А тук какво?Разграбиха милиони и въпреки всичко изкараха цял мандат. @Златоокия, ужасяващото в случая е не, че някакъв мафиот и измамник е бил гръмнат в центъра на София, а защото е бил убит, поради факта, че е използвал свободата на словото, което пък от своя страна е една от основите на демокрацията. А въпросната свобода не се спазва, не защото има много мутри или сме корумпирана държава, а защото в България има тотална липса на гражданско общество. Ще се държат с теб така, както позволяваш. Ако позволяваш да те ограбят, да те пребият, а след това да ти се изпикаят отгоре, винаги ще се намерят хора, които да го направят. Защото ако целият народ, макар и без пари, се изправи срещу шепа бандити и техните протектори, познати още като политици, кой си мислиш, че ще победи? Там е работата, че всеки си седи вкъщи на топло, мрънка под нос и чака сульо и пульо да дойде и да оправи всичко. Каквото си направиш сам, никой друг не може да ти го направи и това важи в пълна степен за България.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 14:23
Баси, като чета тука мненията на някои ... Разбирам да бяха убили патриарха или шефа на детски СОС селища, ама тука става въпрос за Боби Цанков - човека, който дори и след смъртта му не се намери един човек в едно от многото студия които му посветиха тези дни, да каже някоя добра дума. Отколешен измамник срещу който има дела със сигурно над 100 души ищци, за това пък не лежал и 1 ден в дранголника, точно защото си е плащал на споменаваната от вас многократно "мафия". На всичкото отгоре - зверски лъжец - чиято последна схема беше да взима пари, от свободни съчинения. Тук обаче можем да видим някакво съжаление и желание да се намерят извършителите и да бъде отмъстен едва ли не. Ако тук организираната престъпност беше като в Щатите и си стояха на мястото, трепеха се само по-между си и не засягаха всички щеше да е поне малко по-добре. Боби Цанков беше долна проба човек, който целия си живот си е търсил куршума и ако убиваха само такива като него, а не смилаха от бой собственички на кафета и козметични салони щеше да е малко по-добре. Дали ще намерят извършителите - кой го боли кура ?
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 16:09
@Алминатора - нали това разправям - хората сами допуснаха всичко това да се случва .Свършеният факт пред които сме изправени е неприятно ,но не и непоправим .
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 16:15
Златоокия написа: @Алминатора - нали това разправям - хората сами допуснаха всичко това да се случва .Свършеният факт пред които сме изправени е неприятно ,но не и непоправим . Damn you're good! Бараш меча И пишеш разни постчета, найс!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Kaiser Kar
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 16:19
Като прочета някой да казва, че Боби Цанков е бил едва ли не велик, ми идва да му се изсмея в лицето. Ама най-тенденциозно и демонстративно. Това беше един от хората, които ги наричаха "журналисти", ама той всъщност нямаше нищо общо с журналистиката, защото това не е просто професия. Откъде той знаеше всичко това, та изписа толкова книги за мафията? Трябва да си бил вътре в нещата, за да ги представиш точно по този начин. Сори, ако дубилрам нечие мнение, ама нямам намерение да се връщам назад в темата, за да чета обиди и простотии.
Едит: Да не говорим, че тук има някои хора, които са оперирани от собствено мнение. А други изобщо са оперирани от такова, което, разбира се, е много по-добре - поне няма да стават за смях. Ама затова се стига до тия обиди.
___________________________________ Приятел
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 16:22
Ми изсмей му се.
|
|
|
|
 |
Kaiser Kar
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 16:45
The Chameleon написа: Златоокия написа: @Алминатора - нали това разправям - хората сами допуснаха всичко това да се случва .Свършеният факт пред които сме изправени е неприятно ,но не и непоправим . Damn you're good! Бараш меча И пишеш разни постчета, найс! Браво, наистина чудесно! Поздравления! Който си има меч, си го бара. Който няма - приказва за чуждите мечове.
___________________________________ Приятел
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 17:30
Kaiser Kar написа: Откъде той знаеше всичко това, та изписа толкова книги за мафията? Трябва да си бил вътре в нещата, за да ги представиш точно по този начин. Бре че си смотан и ти. Цанков никъде никога не е дори намеквал, че не е бил вътре в нещата. Напротив, директно си го казваше. И измамите му също са верни. За някои от тях е давал и признания, не съда да го осъжда виновен. Ама сте се навъдили цела камара незапознати олигофренчета, които обаче много им разбират устичките. Наред със на slim_k хлапашкото увлечение към конспиративни теории. Да ви обясним пак, идиотчета. Никой не възхвалява Цанков. Никой не отрича, че е бил мутра и измамник. Сега ше го схванете ли? Четете го така: Защо не го убиха заради измамите и неуспоримия факт, че е бил мутра, а му теглиха куршума след като започна да пее пред властите? Това, което мен ме смущава е, че властите не го прибират в "дранголника" заради престъпленията му, но мутрите веднага му теглят куршума като запее срещу тях. Директна, публична, гнусна, нагла, вулгарна, болезнена демонстрация, че "мафията" е много над закона в България. ТОВА ми е проблемът. Не че е пукнала някаква бивша бандюга. И не е единствен случай. Никой не спомена Стоев. И той ли беше мафиот и измамник, та написа книжка и му изтече душицата пред Плиска? Чешете си езиците без да имате идея за какво говорите. Аре седнете си на гъза и по-кротко.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 17:35
Цитат: Това, което мен ме смущава е, че властите не го прибират в "дранголника" заради престъпленията му, но мутрите веднага му теглят куршума като запее срещу тях. И няма да стане, защото полицията и митничарите са подкупени от много, много отдавна.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 17:40
WidowmakeR написа: Цитат: Това, което мен ме смущава е, че властите не го прибират в "дранголника" заради престъпленията му, но мутрите веднага му теглят куршума като запее срещу тях. И няма да стане, защото полицията и митничарите са подкупени от много, много отдавна. Ето го проблемът. Стигнали сме дотам, че мутрите да нямат никакъв страх от нищо. Това ме плаши, не че са думнали дебеловратия Цанков.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 17:47
Еми навсякъде е така, аз още не съм видял държава в която да не е така. Изклювам разбира се градовете държави и тези от третия свят.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 18:10
И ти и Алми не схванахте, че не е идеята дали е така или не е така. Такива неща съществуват в цял свят, без нито едно изключение. Разликата е в степента. Например, в България сме толкова привикнали с катаджийските 20-левки, та сме сигурни, че всяко незлополучно пътно нарушение няма да ни коства разходка до КАТ, солена глобичка, взети точки или книжка. Изненадваме се ако решат да ни напишат акта. От друга страна, това лято бях във Швеция. Глобите са тройни, а никой не смее да намекне на полицая дали може да се отърве без акт, защото наказанията после са...сурови. Със сигурност се е случвало да се подкупи полицай и там, но не се случва толкова масово, както тук. Същото е и навсякъде, не само в КАТ. Не си говорим за присъствие или липса на престъпност. Говорим си за висока и ниска престъпност. Сам се сети защо.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 07 Яну 2010 18:50
УбиецаСЛъжица показва уникалния опит девствен нърд да анализира мафията. Еми така е братчет насякъде - като фанеш и почнеш да снясяш на полицията за организираната престъпност те убиват. А като си лайно като Боби Цанков даже никой не реве за тебе освен 5-6 курви. Това не е само в България, това е навсякъде където има организирана престъпност. Сничовете го изяждат, а Боби Цанков най-малкото е можел да си понесе отговорността за пладнешките обири които правеше преди да почне да пее хора с които е бил на "здрасти-чао". Висшите престъпни кръгове живеят в симбиоза с властта отпреди аз или ти да се родим, драги ми смехурко. Ти не се удивляваш от нещо което се случва само в България или се случва от вчера. Не защитавам мутрите или както се наричат в днешно време - нагледал съм се на нагли фирмаджии, рекетьорчета и т.н. Но грам не ме интересува кво става с някъв нагъл глупак, който е решил да изпее един два канала за наркотици с което да си опрости това че е ограбил сума ти хора по начин наподобяващ, телефонните обирджии на баби. Щото няма дилър дето ще те лъже че кокаина е полезен, който си иска търси и намира, а некви лайненца като тоя лъжат хората по един или друг начин от началото на прехода и после се движат с мерцедеса на Филчев.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 09 Яну 2010 11:18
абе създава впечатление за не лошо момче, със сладки приказки и сладникава физиономия има 72 дела срещу него
много приказваше
искаше му се да е мутра и умря като мутра
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 09 Яну 2010 12:08
@Spoonkiller - Ама ти си голям калъф бе ?Детсвтото ти трябва така да е изглеждалп ,че да си толко комплексиран : 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 09 Яну 2010 12:15
Не ми се мисли къде си ровил, за да го намериш това 
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 09 Яну 2010 12:16
Из семейния албум на Spoonkiller .
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 09 Яну 2010 12:17
Нали за това има Linux 
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 09 Яну 2010 12:31
хахаха, форумните олигофрени се опитват да ме хейтят, а slim_k както винаги се опитва да се покаже умен с какви слухове от подземния свят е чувал, без да сцепи, че от втора страница насам въобще не се говори за самия Цанков. Кефите ме, момци! Гърчавото смъкнато раперче ме нарича "девствен нърд"... леле кво доживях... 
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Убиха Боби Цанков!?! Публикувано на: 09 Яну 2010 12:34
Е по-добре смъкнато рапърче отколкото нагримиран дългокос сектант ,които седи по спирките и гледа лошо хахахахахха 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|