Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:13
Andrey358 написа: Sweeney Todd написа: Законът е по-компетентен от теб. В противен случай ти щеше да го създаваш... Toчно така е. За да бъде забранена дадена субстанция това е в следствие на дългият обществен опит и установяване на последиците от нейната употреба. Май сте забравили в коя държава живеем, а? 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:14
Пак казвам, общественото мнение и опит далеч не са фактор. Алкохолът убива, пушенето убива. И двете заедно убиват много повече, дори от хероина. Ама и 10 годишен си купува водка и държавата прибира акциз от това, нали?
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:19
Какво си седнал да им обясняваш - явно не са чували, че МВР е най-големият монопол... 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:19
Морт написа: Пак казвам, общественото мнение и опит далеч не са фактор. Алкохолът убива, пушенето убива. И двете заедно убиват много повече, дори от хероина. Ама и 10 годишен си купува водка и държавата прибира акциз от това, нали? е много ясно. всички обичат да повтарят колко "мозъчни клетки"  убива марихуаната, но никой не казва че алкохолът всъщност убива много повече 
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:23
аз пък когато не пуша и изтреща и после като се напуша и си викам добре че се напуших че бях станал мн тъп като съм ненапушен
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:23
Ама много прости парчета... ти му викаш - "тревата е вредна", а той ти отговаря:" ама алкохола е по-вреден". iddqd написа: аз пък когато не пуша и изтреща и после като се напуша и си викам добре че се напуших че бях станал мн тъп като съм ненапушен Е после ми кажи, че тревата не влияе лошо 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gοסgle [Bot]
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:26
Gipo написа: Ама много прости парчета... ти му викаш - "тревата е вредна", а той ти отговаря:" ама алкохола е по-вреден". Може би защото е вярно? Ако имаш някакъв личен кръстоносен поход срещу тревата, това си е твоя работа.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:28
Ами никой не споменава алкохола в случая, говорим си за наркотици и най-вече за трева. То по принцип е още по-вредно да си инжектираш отрова за мишки, ама не го споменаваме, нали така?
|
|
|
|
 |
Gοסgle [Bot]
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:30
Sweeney Todd написа: Законът е по-компетентен от теб. В противен случай ти щеше да го създаваш... Законите се правят от хора. Бюрократи, които често - да не кажем винаги - се грижат 1-во за собствените си институционни интереси. В случая - по цял свят, най-вече в европа има тенденция за декриминализиране на тревата. Не и у нас, тук я забраниха още повече. Кой има интерес от това? Ние, гражданите? Или полицията, която си намери още една хранилка? Мислете малко.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:38
Да, ние гражданите имаме интерес от това! Защото повечето хора са на моето мнение, че не желаят децата им да са наркомани, тревомани и алкохолици. Аз лично искам да имам деца, които да са колкото се може по-далече от тези неща. Не мисля малко, много мисля даже. Хаха, не е кръстоносен поход срещу тревата, както ти се изрази. Просто е повече от смешно, когато някой каже:"оо ама тревата е безвредна!". Всеки прави своя избор - да пуши или не. Аз казах моята позиция по въпроса с тревата, това е.
|
|
|
|
 |
DR
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:40
Темата съкс ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) всички яко друсаме кючек... а в джобчето амфети и... те така 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:42
Bartelby написа: Законите се правят от хора. Бюрократи, които често - да не кажем винаги - се грижат 1-во за собствените си институционни интереси. В случая - по цял свят, най-вече в европа има тенденция за декриминализиране на тревата. Не и у нас, тук я забраниха още повече. Кой има интерес от това? Ние, гражданите? Или полицията, която си намери още една хранилка? Мислете малко. Точно това и имах предвид, като казах, че МВР е най-големият монопол (а Михаил Миков, съответно, най-големият наркобос). ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:42
Gipo написа: Ами никой не споменава алкохола в случая, говорим си за наркотици и най-вече за трева. То по принцип е още по-вредно да си инжектираш отрова за мишки, ама не го споменаваме, нали така? алкохолът не е наркотик според теб, така ли  или алкохолът си е алкохол, наркотиците са си наркотици тревата сама по себе си не е вредна, вредно е пушенето. пушенето на каквото и да е е вредно.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:54
I_Hate_Noise написа: алкохолът не е наркотик според теб, така ли  тревата сама по себе си не е вредна, вредно е пушенето. пушенето на каквото и да е е вредно. Бате, я по-добре се застреляй... Току виж са ти дали посмъртно награда, че си избавил човечеството от себе си.
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 19:58
? нещо невярно ли казвам, какво 
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 20:06
Gipo написа: Ами никой не споменава алкохола в случая, говорим си за наркотици и най-вече за трева. Е алкохола кво е ??Наркотик,само че легален.Както и тютюна.Е такива хора са ми много странни,които си мислят че щом нещо е забранено,задължително е вредно..Към алкохол се пристрастява физически за разлика от към тревата и смъртни случай от алкохолизъм има бол,за разлика от нито 1 от марихуана (или поне не съм чувал).А че е трамплин към по твърди наркотици тва па е най тъпото...Ако си толко тъп че да зимаш по силни транквиланти (за тонизиращите наркотици не говоря,те са си отделен тип) си е твой проблем не можеш да виниш марихуаната
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 20:31
Andrey358 написа: Sweeney Todd написа: Законът е по-компетентен от теб. В противен случай ти щеше да го създаваш... Toчно така е. За да бъде забранена дадена субстанция това е в следствие на дългият обществен опит и установяване на последиците от нейната употреба. В следствие на тютюнопушене (болести, доказани, че са причинени от него) умират годишно около 500 000 души в рамките на ЕС. Дългият обществен опит е установил, че последиците от тютюнопушенето са благоприятни?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 21:04
Ледник написа: The Chameleon написа: Ледник, знам, че ме зарибяваш, но като се видим на живо ще ме убиеш с камък.  Дори и да не го направиш, не мисля, че е добра идея да се напушиш, тогава 100% ще ме убиеш с камък.  Имаш ли някакви прахчета, от които ще спра да чувствам? да, аз съм дилър
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 21:51
I_Hate_Noise ти си задръж мнението за себе си, когато препоръчваш наркотици във форум пълен с подрастващи (това важи и за останалите които ми обясняват, че нямало никакъв проблем да се пафка трева). А като си заговорихме за закони, аргумента че сме в България е глупав при полежение, че марихуаната никъде не е легална освен в Холандия.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
DR
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 21:52
Тука сте so f'n insane... ама в това ви е чара 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|