Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 14:27
Juggalette написа: Деяне, по-голямо лайно от теб през живота си не съм познавала.  Ахаха епа вземи се опознай  Рийд си го каза.Та по темата 2 пъти съм драйфал от напиване и никак не се гордея с тва  иначе днеска е петък трябва да се пие бира  ЕДИТ:Еми ноу завиждаме и за тва така 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 14:34
Аз пък тази вечер съм на лов  мухахахахаха
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 14:34
Аз конкретно - само в тази. А по принцип може би е защото я има във всяка тема. Ако не схващаш защо има е в bold, прочети и поста, дето тъй ме заинтригува.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 14:36
Неска мисля се напия,че ме скъсаха на кормуването 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 14:36
Не бе, просто и аз искам да се натискам пиян с приятели Инак, шото е фън :>
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 14:44
Вие само си мислите, че можете да я победите толкова лесно, но не...  . Тя е станала като обезумелия Грънди, който поглъща дори енергията на златния андроид(който е много як междо другото!) и дори смазва супермен и зеления фенер  .Но какво е това? Магическия боздуган на момичето ястреб явно противодейства на зловещата магия с която е изпълнен грънди  . Давай момиче ястреб... яко джъстес лийг...
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:00
Ми дай тогава да известиме на майка и, тя да прецени? 
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:07
И кво ше помогне тва?Не могат да и забранят да излиза цял живот...Най-много да я накажат или поутупат и тва е нищо не помага
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:09
Като е в инвалидна количка ще и е по-трудно да се натиска по пейките 
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:09
Братле, No, ние нищо не преценяваме и нищо не зависи от нас. Не сме проповедници и не сме на мисия. Прав си да го мислиш, ама взимаш нещата твърде насериозно. Или просто си просиш свирка :Д Форумните глупци са скучни. Дианка, за разлика от тях, го прави по нейн си неповторим начин и не дразни самоцелно, това я прави интересна. Хах :Д Фени ме да я храня и толкоз. Не го правя от злоба и всъщност съм най-добронамерен към нея и всеки друг наоколо, с който нямам близки отношения (искам да кажа, боли ма шпората), но за жалост, това не може да бъде ясно в постовете :/ Старият форум ти липсва ? И на мен, ама, друже, старите пушки вече пораснаха и не им е до това да се изживяват като пичове в Интернет. За сметка на това са си бетер пичове на живо :>
Ви, догодина чак. Не можах да порасна достатъчно бързо :/ Я завършим, я не :Д
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:11
Бе тя да си се натиска кво те боли...само дето дразни с тия филми дето вкарва 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:12
Аз се ебавах бе маняк  , Успокой се малко 
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:13
zip0 написа: Трябва да излезем някъде с отбора и да те напием  Стига бе, ако целия отбор изпие толкова, колкото ми е нужно на мен да се напия ще изпоизмрете всичките 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:16
тоя гипо пие повече от жуминет ве
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:49
Таз тема много хубава  Иначе тази страстна седмица не трябвало да се пие много, ще пестим 
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:51
Да бе верно, Господ дава ли да се пие на Великден?
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:52
Gipo написа: Стига бе, ако целия отбор изпие толкова, колкото ми е нужно на мен да се напия ще изпоизмрете всичките  Започваш да ме плашиш 
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 15:54
Трябва да имаме силен дух, да издържим до понеделник 
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 16:00
Колко често се напикавате?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко често се напивате и защо ? Публикувано на: 25 Апр 2008 16:02
Vermic написа: Колко често се напикавате? Човеко, не се ебавай с това, не е приятно.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|