Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 01:16
Я в тази тема на две години съм гласувал за бана му, въпреки че не си спомням защо съм гласувал така ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
DR
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 06:37
Да гласуваме наново ! 
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 07:47
Пък аз не бях гласувал и ей сега отпрах един вот за бан  Ей така 
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 08:46
Vermic па точно е един от най-свясните хора тука
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 14:22
{SuPa-1337-Killa} написа: Vermic па точно е един от най-свясните хора тука Сигурен съм, че прадядо ти се обръща в ... за тези думи ![[Idea] :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) .
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 15:33
Aз мога да направя списък с хора които трябва да бъдат баннати, но точно пък Вермик не е от тях. Изобщо си е даже над нивото на повечето, които пишат тук.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Dheart
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 16:46
Е темата е от преди две години, тогаз я бях пуснал щот върмик нещо пускаше едни теми, за един нов метод на аборт ли не помня, а тогава се впечатлявах какви неща има тука, бла бла бла.... Темата трябва вече да е: Трябва ли да има модератор който да следи за мнения на шерифа, да ги трие и да банва поредното прокси, през което е влязъл, защото няма нищо по-добро да прави в жалкия си живот, понеже продажбата на стийм акаунти не върви, тъй като хората най-накрая се осъзнаха колко е тъпо да го направиш това.
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 16:49
Dheart написа: Е темата е от преди две години, тогаз я бях пуснал щот върмик нещо пускаше едни теми, за един нов метод на аборт ли не помня, а тогава се впечатлявах какви неща има тука, бла бла бла.... Темата трябва вече да е: Трябва ли да има модератор който да следи за мнения на шерифа, да ги трие и да банва поредното прокси, през което е влязъл, защото няма нищо по-добро да прави в жалкия си живот, понеже продажбата на стийм акаунти не върви, тъй като хората най-накрая се осъзнаха колко е тъпо да го направиш това. 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 17:43
Dheart написа: Е темата е от преди две години, тогаз я бях пуснал щот върмик нещо пускаше едни теми, за един нов метод на аборт ли не помня, а тогава се впечатлявах какви неща има тука, бла бла бла.... Темата трябва вече да е: Трябва ли да има модератор който да следи за мнения на шерифа, да ги трие и да банва поредното прокси, през което е влязъл, защото няма нищо по-добро да прави в жалкия си живот, понеже продажбата на стийм акаунти не върви, тъй като хората най-накрая се осъзнаха колко е тъпо да го направиш това. +2
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 17:57
Съгласен ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) А това, което постна Вермо тогава сега се сетих беше отстраняване на бебе в стадии фетус, което беше дори илюстровано - тъпа постъпка достойна за тъп човек ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Гледам доста е дръпнал в пичовско измерение оттогава и да продължава да се развива умствено и занапред ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Бан(АН) за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 18:18
¦•••SHERIFA•••¦ написа: :rockon: Мислех си да те напсувам че си дигнал темата.НО!Уви няма да се занимавам с теб просто като те видя пак на улицата ще ти реша проблемите  с нов контейнер За Шехерезада мога да кажа че когато му виках името на даскало бягаше като уплашена кокошка ;/ Чак ми ставаше жал колко е зле човека само го ебаваха и тъпчеха да носи на хората чантите...Такъв е живота. Иначе благодаря че си дигнал тази тема че да се посмея на простащината ми с коята поливах форума.Бях като плевел :С Ти го гориш той пак иде :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 18:33
Нали имаше една сърцераздирателна тема от негово име затова как се извинява и обича всички. Иначе не виждам с кво дразни така че НЕ!
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
DR
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 16 Фев 2010 19:38
Ае гласуваме как ще сексаме Vermic ! Темата да се смени на "Сексове за Vermic?" ^_^
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|