Автор |
Съобщение |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 07 Фев 2008 20:06
Leandeer написа: Twas about time. P.S. kitty не е ничий 2ри акаунт, Диано.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 07 Фев 2008 20:11
Kalinski,точно така "Според мен".Това вече е друга история.Колкото до това, че не ти се спори дори да спориш не можеш да докажеш коя коса е "смешна" и "женска" и коя не е,защото просто няма такъв критерии според, който да се определя това.За всички е различно.Не е,като 1+1=2.Едното е лично мнение другото е факт.Между другото за "грухтеното" същата работа.....А се "заядох" с тебе не за друго, а защото ми стори,че твърдите с "пича" над тебе, че попринцип, "косите на метълите" са "смешни" и "женски".Та ако бяхте написали"АЗ СМЯТАМ" тогава изобщо може би нямаше и да обърна внимание.А сега ще помоля хората, който не обичат такъв стил музиката или не им харесва тази музика или не им харесва как е формулирано заглавието на темата или не разбират за какво става въпрос и тн. да не влизат в темата на човека.Да, всеки има право да изразява мнение но това мнение не бива да е написано с цел "злоба" и "заяждане" така, че още веднъж Моля ви,не пишете в темата ако целите гореспоменатото.
|
|
|
|
 |
Аltеr Ego
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 07 Фев 2008 21:10
Disturbed написа: Аре тея дето говорят за косите и за грухтенето, да ми обяснят те какво са направили с живота си? Нека се замислят как Металика преди 20 години са имали дълга коса, друсали са като свине, и все пак са супер известни и супер велики музиканти. И как вие седите и им се смеете, докато те в момента си бъркат в носа със сто-доларова банкнота, или сменят струните на ненам-си-колко скъпата китара, и поглеждайки сопола... не им дреме за вас. So suck a ball and stfu. Евгени Минчев пък носи обувки за 3000 лева и съм сигурен, че не му пука за никой от вас  Точно в тая тема най-малко очаквах да се намесят материалните измерения на нещата... @Liech, през кура ми е дали жените смятат някой педерунгел за нежен и романтичен.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 07 Фев 2008 21:34
Едно нещо, което винаги съм се чудел е защо в тоя форум има толкова много метъли? То от форум от пц мания трябва да се преименува на метъл мания. Явно има нещо общо между гейминга и метъла. Па даже и момичетата, които макар и да са малко в този форум също слушат метъл. Иначе себе си не се определям като метъл. Слушам и метъл и много други жанрове. И също като Kalinski и аз не харесвам групите дето реват/грухтат/повръщат. Просто метъла е много разнообразен жанр и има както групи, които са ми любими, така и такива, които не понасям. И за да не само офтопик поста ми ще постна картинка на една не много известна рок/метъл група, която смятам за велика и която ако не се лъжа не видях някой друг да показва. 
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 07 Фев 2008 22:30
Аре казвайте имената на групите, не давайте само снимка
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 07 Фев 2008 22:33
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 07 Фев 2008 23:36
Цитат: Ясно чий втори акаунт си... Втори акаунд...ъъъ..аз съм си аз...не някой друг. Пп А и това си е моята имотка ";>", а не ";р" макар,че ме кефи това уплезеното. Пп И Jefferson Airplane са си много яка група.
|
|
|
|
 |
Necro Terrorizer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 07 Фев 2008 23:50
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 07 Фев 2008 23:56
БГ група номер 1 за мен 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 08 Фев 2008 10:28
Krieg написа: P.S. kitty не е ничий 2ри акаунт, Диано. Благодаря ти, сетих се, Викторище. Прощавай kitty, объркала съм. И нищо лошо не съм казала за Jefferson Airplane. (:
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 08 Фев 2008 12:51
Ако някой си мисли, че Бийтълс мога да бъдат забравени някога - просто ще му кажа, че не е добре със разсъдъка. Първо, Бийтълс остават завинаги в историята заради: - новаторството си в музиката без аналог - символ на младежта и непокорството, както и на Студената война - драматичното развитие на групата - началото на една нова ера в музиката - песента Yesterday e песента с най-много кавъри, повече от всяка друга песен и още много други...
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 08 Фев 2008 12:54
AcTivE написа: Ако някой си мисли, че Бийтълс мога да бъдат забравени някога - просто ще му кажа, че не е добре със разсъдъка. Първо, Бийтълс остават завинаги в историята заради: - новаторството си в музиката без аналог - символ на младежта и непокорството, както и на Студената война - драматичното развитие на групата - началото на една нова ера в музиката - песента Yesterday e песента с най-много кавъри, повече от всяка друга песен и още много други... ТОЧНО ТАКА!
|
|
|
|
 |
VincebusEruptum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 08 Фев 2008 14:18
Пфф.Ти,дъмбъблябля - Ще ти кажа,че ИЗОБЩО ама ИЗОБЩО си нямаш и наидея за какво става дума!И недей да коментираш по отношение на музиката.Слушай си там квот си слушаш.И не се заяждай.Смешно е!Просто...едва ли знаеш как е почнала да се развива музиката,по какъв кръстопът е поела,както и много ора от форума!Айде...scuse me while I KISS THE SKY! 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 08 Фев 2008 17:31
AcTivE написа: Ако някой си мисли, че Бийтълс мога да бъдат забравени някога - просто ще му кажа, че не е добре със разсъдъка. Първо, Бийтълс остават завинаги в историята заради: - новаторството си в музиката без аналог - символ на младежта и непокорството, както и на Студената война - драматичното развитие на групата - началото на една нова ера в музиката - песента Yesterday e песента с най-много кавъри, повече от всяка друга песен и още много други... A Imagine на Ленън ще си остане най-въртяната песен в британският ефит за доста дълго време.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 08 Фев 2008 21:23
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 08 Фев 2008 22:34
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 08 Фев 2008 22:38
[quote="D.A.M.N."][/quote]
Бах, ако тоя мухъл, който и да е той, е в основите на музикалната култура и ти си наясно с нея, аз ще се овъргалям в някой кален гьол.
|
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 09 Фев 2008 11:39
 Един от най-великите..! Пп Каквато и музика да слушате не можете да отречете величиието на Боб.. Пп А за тези по-горе, те наистина са били музикални гении, но не мога да кажа, че музиката им ме разчувства особенно, може би просто не я разбирам..;>
|
|
|
|
 |
Alien
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 09 Фев 2008 11:53
Тайфун в Хола написа: Слушай си там...ония силиконените които като одъртеят ще са ебати гледката... Или онва ~музика~ която като спре тока и всички остават на сухо...идиот Евалата бе, не те знам на колко си, но нямам елементарна музикална култура. Как пък няма някой ти забие 2 шамара и да умреш у неко канафка... мелез. Да те изнасили стадо подивели бизони в гъза бе кретен.Ти май си толкова ограничен че вече и към ник "Тайфун в Хола" прибягна.
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Няма други велики ! Публикувано на: 09 Фев 2008 11:59
 Свирят Black metal, Melodic black metal, Symphonic black metal.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|