Автор |
Съобщение |
Canis Lupus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 14:59
Всъщност го даваха доста преди 2001-ва, аз нямах възможност да го гледам вкъщи и ходех в приятели да гледам. 
|
|
|
|
 |
Phantom
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 21:30
Evil, какво се е случило на правописа ти?! Шега де.
Active, Не ми е много ясно какво искаш да кажеш с това - какви бяхме и какви станахме. Може би има един много прост отговор. Бяхме малки, порастнахме. Все пак всички във форума без един-двама през 90-те сме били в периода 3 - 14 години. Доста незряла възраст за обективна оценка на реалността. 90-те не ги свързвам с много работи - главно с училището през зимата и летата прекарани по сливите и на пясъка. И всичките детски лудории и безобидни простотии, които едно дете може да направи. Да - имаше своя чар. Но това важи и за всеки период от живота. Нима в яслата не е хубаво, нима в детската градина не е хубаво - за първи път си сред толкова много връстници. Ами прогимназията и гимназията - те те оформят на 50% като личност. А студентският живот? Абсолютна самостоятелност и почти пълна независимост. Сам си отговорен за живота си - всичко това си има своя чар, както и своите недостатъци. Нищо не се променя. Нито се израждаме, нито се издигаме като общество. Просто растем. Липсва ми само безотговорността.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 21:42
Аросаlypse написа: Аре стига бе ще ме разплачите ;( славни времена бяха ...
Поплачи си на воля. Доста хора ще се присъединят
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 22:37
Внезапно връхлетял спомен: имаше преди 10-ина години едни популярни вафли с лек лимонов вкус. Зелена опаковка, ако не се лъжа. Как се казваха бе, хора? 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 22:41
Firzen написа: Внезапно връхлетял спомен: имаше преди 10-ина години едни популярни вафли с лек лимонов вкус. Зелена опаковка, ако не се лъжа. Как се казваха бе, хора? 
"Свежест"...Върховни бяха...Заедно с вафли "Камен" с бял шоколад 
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 07:53
Какво ще кажете за добрия стар вестник "Чук чук" 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 08:03
Leader. написа: Какво ще кажете за добрия стар вестник "Чук чук" 
Не боли фара за него ма кво стана верно с тия вафли свежест много яки беха...за чук чук не бехме ли след 2000 година а Лийдър 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 08:06
Z e R o написа: Leader. написа: Какво ще кажете за добрия стар вестник "Чук чук"  Не боли фара за него ма кво стана верно с тия вафли свежест много яки беха...за чук чук не бехме ли след 2000 година а Лийдър 
Ти добре ли си бе.Имаше го още 98 а може и по-рано да е било.
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 13:29
Ахахахха като бехме деца един чичко беше си купил тоз специален вестник и после като си тръгна го остави на пейката в нашта градинка, естествено ние го гепихме и ходихме и се каширахме в едни дълбоки храсталаци. Представи си десетина 11-12 годишни лапетий на които им течат лигите и дори не знаят кво трябва да правят стоят и очите им на кърфици
блахахаха ох спомени...
woow dude too much information...had lots of sugar today... 
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 13:38
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 14:11
Ето от вътрешната страна на един шкаф, който преди беше в моята стая, след ремонта преди 3 години - на вилата. Нека да заявя, че най-яката колекция Терминатор е дело на брат ми
Поредиците, номерирани от 1 до 8 вероятно ви носят много спомени 
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 14:38
Ама орел на бг и на латиница кърти 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 22:14
ОМФГ! Чък Норис, в ляво в средата на лилав фон в страховита стойка! Той е ::8:
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 21:29
AcTivE написа: ОМФГ! Чък Норис, в ляво в средата на лилав фон в страховита стойка! Той е ::8:
А на мотора над орел, отгоре пише Cici. И тогава са били развратни времена...
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 21:42
GrubbyHouseDude™ написа: Оооо,спомняте ли си постоянното гледане на Cartoon Network.Веднъж си спомням като бяхме аз и crisbeto някъде много далече от вкъщи и един френд ни каза,че щяло да дават Скуби-Ду маратон и ние тичай до вкъщи,ше се пребиеме по пътя.Сигурно съм бил 2-3 клас 
Аз с нетърпение чаках маратона на Том & Джери 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 21:49
bOtLik3 написа: GrubbyHouseDude™ написа: Оооо,спомняте ли си постоянното гледане на Cartoon Network.Веднъж си спомням като бяхме аз и crisbeto някъде много далече от вкъщи и един френд ни каза,че щяло да дават Скуби-Ду маратон и ние тичай до вкъщи,ше се пребиеме по пътя.Сигурно съм бил 2-3 клас  Аз с нетърпение чаках маратона на Том & Джери 
A aз и днес чакам маратон на Ed, Edd 'n' Eddy... 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 09:31
Страхотни времена бяха.Много съм благодарен,че имах възможност да си изкарам детството точно по този начин,а не като сега...
|
|
|
|
 |
Graendal
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 07:34
High_voltage написа: Сори Майкъл Втори февруари не беше празник на педерастите, а осми март беше празник на МАЙКАТА. (а не на жената, или още по-малко - на момичето, в случай че някоя не е схванала)
Майка ми все още ми вика понякой път "сори Майкъл"
А това за празниците е просто подигравка сега!
|
|
|
|
 |
Wanted
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 08:52
 Костенурките нинджа Рулз ФОРЕВЪР
Иначе мен ме кефеха повече 80-те (макар че съм роден 1986  )
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|