Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 18:39
Това стои във фейсбука на PC Mania, момчета. Да сме чакали началото на април за подробности. Хвана ме ностлагията, помня как се набирахме на ф5 и чакахме сайта да тръгне, пък той закъсня и беше пълен с бъгове, трябваше да рипортваме всякакви шашми, имаше проблеми и с форума и т.н. Времето, в което за последно нещо с тая марка предизвика интерес. Оттогава само надолу вървят нещата и това е нормално. Сега и да направят нещо ново и готино, на нас ни мина мерака отдавна, други ще му се радват, но може да си имаме тема в името на старото време и да се направим на луди за ден два, да?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 18:49
Ми аз ще му се радвам, ако има нещо ново и яко
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 19:15
къде го това аз не съм го лакнал май
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 19:16
e da go bqha slojili i v saita koi vliza v propadnali saitove kato feisbok
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 19:32
2009-та Форума остава, списанието спира - 1.0 2014-та Форума остава, заглавната страница със закъсняващите новини и кофти ревютата спира - 2.0.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 19:41
Тия мискини да не вземат да спрат форона
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 19:46
Не бих се изненадал, ако съдя по поддръжката на форума...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 19:54
кво да му спират бобито влиза, колкото да види към батак е да дават модераторски права на някой олд скуул (ериксона, морко, денката, кире, бацата, нокти) и да си ебат гъза. само ще се оправяме макар, че, съмнявам се да спрат новините, там бая коменти си валят секи ден
|
|
|
|
|
Конзолно братство
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 20:07
Делян Пеевски бил купил сайта.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 20:52
Admiral General Till написа: кво да му спират бобито влиза, колкото да види към батак е да дават модераторски права на някой олд скуул (ериксона, морко, денката, кире, бацата, нокти) и да си ебат гъза. само ще се оправяме макар, че, съмнявам се да спрат новините, там бая коменти си валят секи ден добре бе, как мое споменеш къв беше тоя, Морко, а мене не, накъде отива тоя фадром....
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 20:57
женски са ти очилата, сори бате
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 20:58
Искам тва да е новата рандъм тема с 1000+ страници...
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 20:59
Последните два дена забелязвам промяна в сайта - малоумните коментари под статиите се трият и баннаха най-големите тролове. Сега пък това 2.0... явно наистина става нещо.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 21:04
Акция на ГДБОП срещу тролене.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 21:11
Видео ревюта?
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 21:12
PCM: The Game(you lost it)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 21:13
за момент си представете премахването на форума - fallout бате, ще съм е така "now what...?"
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 21:15
Stealth написа: Пичове, ако беше ни купил Пеевски и ни беше преименувал на Прафец, сега щях да пиша този пост от някой остров, ама ей на.
Искам да ви успокоя - няма да затваряме форумо, всъщност новата ни инициатива най-вероятно изобщо няма да го засегне. Няма да затваряме и сайта.
Засега няма да приказвам много, началото на април така и така не е далеч. Тогава ще разберете всичко за идеята и ще можете да я оплюете на воля. Тогава ще си говорим повече и за модерацията. Останалите във форума потребители (които са не повече от 20) доколкото виждам гледат дистанцирано и в тоя смисъл добронамерено на всичко, свързано с освежаване на PCM, защото никой няма очаквания към нещо, което с времето е преминало доста встрани от интересите му. Сайтът ще го оценяват тия, дето пишат в коментарите. Така че каквото и да правите - евала. Особено пък ако са видео ревюта с Дидо Каролев Коментарите и форумът обаче са различни неща и тук реално ни интересува само да се полагат малко повече перманентни грижи на всеки с повече от един-два алта, щото на моменти става нетърпимо. Идеята някой от по-старите потребители да бъде модератор е повече от добра.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 21:30
Stealth написа: Кенефен Управител написа: Коментарите и форумът обаче са различни неща и тук реално ни интересува само да се полагат малко повече перманентни грижи на всеки с повече от един-два алта, щото на моменти става нетърпимо. Идеята някой от по-старите потребители да бъде модератор е повече от добра. Решението на този проблем за момента е същото, каквото и преди 5 години, когато бях модератор тук - сигнализирайте ни за особено груби случаи и ще преценяваме как да действаме. За цялото това време културата тук изцяло се е променила и като чета за аотисти, кенефни теми и т.н. не мога да разбера кое е спам и кое - inside joke. Рипорт бутона го знаете къде е. Ситуацията във форума ми е сравнително ясна. Нямам желание да стъпквам автономията ви и да предизвиквам гнева ви . Ei, aotis, koi govori taka v 2014-ta be???
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2.0 Публикувано на: 27 Мар 2014 21:36
VVARDEYN написа: добре бе, как мое споменеш къв беше тоя, Морко, а мене не, накъде отива тоя фадром.... e, аз говорих примерно, да не определям аз между кои ще се избира тия ми хрумнаха на първо време иначе може и тема с анкета да направи някой(може и Stealth направо), да си изберем 1 модератор съфорумците, другия той да си го избере и да си джиткаме, тука ще се пооправи според мене едит Stealth написа: сигнализирайте ни за особено груби случаи и ще преценяваме как да действаме
ари ве аз имам сигурно 10 репорта, които на нищо не приличат и ефект никакъв. отделно, че сигурно 20 човека са ми във врагове, ама като имат алт акаунти(за което си има бан по IP, май, не че не могат да влизат с прокси), пак ми излизат кървави кучешки ташаци и тн.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|