Автор |
Съобщение |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 12:29
се завръща в кеча :S
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 12:37
за кеча не знам, но скалата е един от най-добрите съвременни актьори  въпрос на време е да изритат даниел крейг и да го кастнат за следващия джеймс бонд
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 12:43
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 12:50
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 13:02
... ама верно ли???? не сериозно верно ли?? щото ако е така..... КЕЧ РУЕЛЗЗЗЗЗЗЗЗ!!!!111!!oneone1!ein
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 13:13
Скалата се завръща за пръв път от 7 години на ринга, за да "води" Wrestlemania 27. Предизвикал е шампиона Джон Сина на мач. Откакто се отказа досега, Скалата имаше само епизодични видеопрояви. В деня на появата си е предизвикал някакъв фурор, били са продадени над 1 млн. фланелки с надпис "I bring it" (такава носи Скалата) и т.н. Предположението ми е, че Скалата има да изпълнява договор с WWE (Името The Rock е собственост на WWE, за филмите Скалата е просто Дуейн Джонсън  ), затова се завръща. Но трябва да е луд, ако направи тази крачка назад, а не продължи с киното. Той е единствената кеч-"звеза", може с Хълг Хоган, който пробива. Иначе кечът откакто го помнехме досега сатна "детски" - няма ги чупенето на маси, стълбите, столовете, чуковете, веригите, знаците стоп, дори бръснарските ножчета и мачовете "до първа кръв". Били те и адски бутафорни. Нещата се регламентираха и сега на сайта има по-скоро секция за деца с фенартикули, отколкото епизоди като този например, който наистина си изглежда страшничко: http://www.youtube.com/watch?v=vsWt_Gh-n9AИначе Скалата е велик.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 13:33
последно които си спомням да чупят маси стълби и подобни бяха братята Харди ама нз какво става сега защото кеч от 2-3 години не съм гледал 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 14:28
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 17:35
Sirius написа: за кеча не знам, но скалата е един от най-добрите съвременни актьори  въпрос на време е да изритат даниел крейг и да го кастнат за следващия джеймс бонд Да, бе, а Джъстин Байбър е един от на-добрите съвременни певци...
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 18:31
-Stormrаge- написа: http://www.noob.us/humor/who-says-wrestling-is-fake-2/ ROFL
... омг ебати глупоста е това бе
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 19:31
Сигурно филмовата му кариера пропада и решил да се върне при потните мъже 
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 20:08
-Stormrаge- написа: http://www.noob.us/humor/who-says-wrestling-is-fake-2/ ROFL
Иначе скалата е добър актьор наистина ... Тва съм го гледал, адската простотия е Според мен пък УУЕ си връщат Скалата, защото конкуренцията в лицето на ТНА стана брутална - Джей Би Ел, Рик Флеър, Братята Харди(които са най-големите паляци в историята на кеча ЕВАР, предпочитам да гледам Вито отколкото тях), а и като цяло им е много по-високо нивото, освен това са и много по-динамични мачовете. Докато УУЕ в пиджей ерата сък ес. Мачове с маси, стълби и столове все още си има, обаче кръвта не. На всичкото отгоре Батиста, Гробаря и Пол Левеск в момента са аут от битките и разни паляци като Дел Рио ги "заместват". Та, УУЕ в последните 2-3 години стана (почти) пълна шитня и отчаяно се нуждае от "свежа" кръв в лицето на готини кечисти - на Кралския Сблъсък се завърнаха Букър Ти и Дизел(Кевин Наш), ако заформят вражда между Скалата и Букър ще е мега якото. Всъщност, последната наистина готина вражда беше между Ренди и Сина, въпреки че като се трепеха Сина и Острието беше още по-яко...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 21:13
^але аз последно си спомням че Букар вече не е "Т" а "Крал Букар" ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) минали му амнезията или още е паляк?
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 17 Фев 2011 21:21
Абе то Скалата като дойде почна да храни Джон Сина за таунта му U CANT SEE ME, ама ще го яде. И Джон Сина и РКО станаха приятели къде беше съдия на мача с уволнение РКО срещу Уейд Барет, нали се жертва да го уволнят и отброй за РКО и му даде колана и се прегърнаха и станаха приятели. Няма за кво да им пускат вражда. Букар Т е палячо, най лудия черен беше Боби Лейшли просто машина беше. Но в момента докато не дойде скалата Джон Сина е може би най важния за федерацията, той пушва доста голяма част от продажбите, няма как да не го държат като един от най лудите и в главните ивенти. Но като оставим продажбите, най е луд Ренди Ортан. Дори го водят като next Stone Cold, която си е вярно. Ще видим сега Скалата какво ще направи ама едва ли ще е като на времето. Те сигурно и Гробаря и Кейн ще се завърнат на КечМания, след като Гробаря завлече Кейн в ада  ЕДИТ: Между другото мачове с маси и стълби си има. Турнира Tables, Ladders, Chairs.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 18 Фев 2011 09:08
не ве добър актьор е скалата
може да има по 5 реплики на филм, обаче ги казва добре
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 20 Фев 2011 11:57
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 20 Фев 2011 13:13
High_voltage написа: лол, ама тука зе че се зароди сериозна дискусия  Това е най-тъжното нещо, което съм виждал от доста време в тоя форум. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 20 Фев 2011 13:43
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 20 Фев 2011 14:09
High_voltage написа: лол, ама тука зе че се зароди сериозна дискусия  + 1 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Скалата Публикувано на: 20 Фев 2011 14:46
{SuPa-1337-Killa} написа: ^але аз последно си спомням че Букар вече не е "Т" а "Крал Букар" ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) минали му амнезията или още е паляк? Той стана Крал Букар щот спечели по измислен начин Кралското Меле(Royal Rumble), и после цяла година се правече на Крал Букар ама само го биеха у дерето, голям крал 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|