Напоследък много ми говореха за Ултимейт Сървайвъл и реших да го видя какво представялва.Написах в ютюб и реших да изгледам това клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=1Qvyk3gfBJoЕпизодът започва с нашият човек как слиза от един хеликоптер с въже.
Когато докосва земята се откопчава и
маха на хеликоптера от
земята и той потегля на някъде другаде.В кадъра,в който се вижда хеликоптера няма и помен от въжето,което Беър Грилс (?) използва.
По-рано в превюто към епизода човекът казва - Финалдската гора е пълна с кръвожадни зверове - мечки,змии,
мравки,
пчели,
КАТЕРИЦИ.
Пазете се от кръвожадните финладски катерици - възпявани в много блек метъл песни, и с право, тези нощни зверове могат да се промъкнат в палатката ви и да ви изядат очите докато спите.Без майтап!

След като се развързва въжето от "хеликоптера", Беър Грилс започва да тича в гората - накъде, не е ясно.Може би бърза, защото е гладен и иска да се прибере в хотела asap
По пътя, тичайки, прескача едно дърво и след това прави кълбо на земята combat style.Е wtf?И само няколко секунди по-късно казва на камерата да се приближи, защото е открил руска противопехотна мина.Ей така, както си тичка най-спокойно в гората.Когато показва мината, той разказва и историята на някакви си "23ма туристи, всички до един загубили се във финладската гора и намерили смъртта си от тези мини".Добре, че дойде Беър Грилс най-накрая да ги обезвреди тия мини, защото е много съмнително, че финландската армия си е свършила работата и ги е обезвредила вече.
Та, нашият човек хваща едно парче изгнило дърво отива малко по-назад и го мята върху мината,последвано от най-фалшивият взрив, който съм виждал от Delta Force 2 (играта) насам.
Впечатление прави,че нашият човек преминава през разни склончета и пътечки привидно трудно,въпреки че вече операторът е минал оттам и го снима

.
Към 03:50 Беър Грилс катери супер трудно някакво хълмче като казва "Винаги трябва да заобикаляте вертикалните препятствия,ако е възможно,но ако сте печен катерач като мене,можете да поемете риска да умрете", а пък оператора вече го е изкачил това хълмче,че даже и го снима

. Очевидно и той е същият печен катерач като Беър.
Eпизодът продължава и нашият човек огладнява,нищо че хеликоптерът го е оставил преди 5 минути.Намира лайно на елен от земята и го изяжда

като казва това съдържа много витамини и протеини

. Да бе брат, защо да купуваме витамини Центрум и да хабим ресурс като ядем истинска храна, като и лайното от елен помага

.Направо да се чудиш как за 2 милиона години еволюция никой не се е сетил да яде лайна

.Добре, че беше Беър Грилс, да ни покаже
Епизодът продължава с още едно "екстремно катерене" като оператора очевидно е минал по пътечката отстрани, защото се вече се е качил горе и снима.
После нашият човек си намира нещо,което не разбрах какво е и някакви листа,като ги обяви за годна храна
И нататък не съм го гледал,щото ми стана мега тъпо