Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 00:19
ААААА... Екс, ЧРД , бре !! Брааат, какво да ти пожелая, все такъв шегаджия да си останеш :Д Много усмивки, добро прекарване ( бтв пр празнуване  ) Да се напиеш хубаво, да се видим като дойда да уча в София, и да вземеш да си спомниш за мускетарите! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 00:20
ЧРД, пич! Жив и здрав!
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 00:31
The Chameleon написа: ААААА... Екс, ЧРД , бре !! Брааат, какво да ти пожелая, все такъв шегаджия да си останеш :Д Много усмивки, добро прекарване ( бтв пр празнуване  ) Да се напиеш хубаво, да се видим като дойда да уча в София, и да вземеш да си спомниш за мускетарите!  За малко да цъкна на "нарушение" Мерсии мерсии, благодаря на всичкии  Мускетаритеее дълга и широка, когато потрябваме на хората ще се появим, а дотогаз - кой накъдето иска. Ти към София, аз към... леглото, след малко, вобщеее... Сложна работа  Ще е хубаво да се видим по някое време, да  П.П. Сега се сетих за, помниш ли: "хахахахахахахахахаахахах аааааааа... хахахахахахахаахахха аааа... n" 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 00:32
Честито! 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 00:35
Е какво сега 10 минути изчака и тогава написа мерси на всички? ЧРД!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 00:37
ЧРД 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 00:41
Rensing написа: Е какво сега 10 минути изчака и тогава написа мерси на всички? ЧРД! Ммм не си падам по мита за изчакването на всички постове, пък после да благодаря колективно. Който си струва ще получи коментар. Пък и ако не ви насочвам за пожеланията докъде ще стигне цялата работа!? П.п. Препоръчвам ви да ми пожелавате пари и ако се сбъдне - ще ви черпя бира  Съвсем не виртуална бира Също може и малко здраве, но не прекалявайте 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 01:03
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 05:04
Копеле, ако до 2 седмици не ми се представип лично с КН, просто нз кво ше ви правя. Деаба колеги сме все пак. ааа да, ЧРД  Успех на сесията/контролните. Отчаквам отговор иначе......... разруха..
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
бат Гиро
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 08:52
ЧРД
___________________________________ несподелената любов е като да делиш мекица-не ти се иска ама е така
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 09:10
ЧъРДи и от мене 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 09:14
Абе деба какви са тия еднообразни пожелания от вас бе само чрд Айде Ч.Р.Д. 
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 09:58
Sеbastian написа: Копеле, ако до 2 седмици не ми се представип лично с КН, просто нз кво ше ви правя. Деаба колеги сме все пак. ааа да, ЧРД  Успех на сесията/контролните. Отчаквам отговор иначе......... разруха.. Бах, аз откъде пък да знам, че си ми колега Според мен ще се засечем някъде по време на сесията, например след тежък изпит да се утешим в Зеления портокал Допълнение - да бе, верно, ако не ми пожелавате пари никакви виждания няма да има. Сиромах човек приятели няма хора написа: Абе деба какви са тия еднообразни пожелания от вас бе само чрд Айде Ч.Р.Д.  Ти ме уби Айде ЧРД и от мен... упс П.п. Какво казах аз за парите, а??? Ще се караме!
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 10:09
ЧРД!
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 10:41
ЧРД Екс да си щастлив и здрав.Също така искам още дълги години да ме радваш в форума!Съжелявам,но късно видях темата 
|
|
|
|
 |
h3artstone
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 10:41
Честито!
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 11:02
DJ Cat написа: ЧРД Екс да си щастлив и здрав.Също така искам още дълги години да ме радваш В форума!Съжелявам,но късно видях темата   2ка
|
 |
Селестин
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 11:04
Честит Рожден Ден, колегата... {} Желая ти много, много много, много много много, МНОГО пари; да съм по-редовна в плащането на сметките на телефона, тоест повече пари; сметката да пристига два пъти в месеца, тоест два пъти повече пари. На следващия ми рожден ден Теодора да повърне поне левче, не 20 стотинки... тоест още повече пари. :) Където и да ходиш - в пари да се спъваш дано. В общи линии.. много пари ти желая. :Р Любовта си я имаш вече, гледай да я запазиш много дълго време. Точно тази не си заслужава да я изпускаш заради глупости. И да сте мнооого, много и все по-щастливи заедно дано. :) От легендарен Азис, да се превърнеш в още по-легендарен. :РР А, и кво става? Нямаме нов дует от поне 2 години! Вземи се в ръце малко... О.о Пожелавам ти да се върнеш по-скоро в Русе, че да черпиш. Аха, значи ти пожелавам да ме почерпиш.. :) И един Мъж също чака да бъде почерпен. :Р
И не забравяй, че си ми един от любимите хора. (:
___________________________________ Somebody wants you, somebody needs you... Somebody dreams about you every single night. Somebody can't breathe, without you it's lonely... Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me. That somebody's me.
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 11:44
Понеже сам си поискваш, пожелавам сериозни постъпления на финикийски знаци в екзистенциалния ти джеб. Но жив и здрав преди всичко!  ЧРД.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Nimrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден ден , Екс! Публикувано на: 15 Яну 2008 12:00
ЧРД Всичко най-добро и коли и пари и каки 
___________________________________ Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно! Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|