Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: gametrailers.com относно регистрация и молба Публикувано на: 07 Фев 2008 20:56
Gastly написа: Я си кажете акаунтите бе диверсанти  Аз съм си Gastly. По-старите кучета на сайта там ме знаят. Взел съм едно PSP от там, като скоро и второ ще поръчам. До скоро бях най-богатия човек на сървъра с малко над 75 000 GTD  Teach us, great master Тук вече станах заинтересуван... Я, кажи, ако не е тайна,, колко време ти отне да достигнеш psp-то?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: gametrailers.com относно регистрация и молба Публикувано на: 07 Фев 2008 22:45
Доста хора ми писаха, за да питат каква е тайната на забогатяването ми. Ще пиша тук за по-лесно.
Ще започна с предупреждение. Внимавайте, може да изгубите доста ценно време в този зарибяващ сайт и после да съжалявате.
Регистрирах се 2006 и веднага започнах да гледам филмчета като полудял(дават 1 GTD всяко), понатрупах няколко хилядарки и почнах да пиша блогове(дават 5 GTD всеки). Хората харесваха това, което пишех, забавлявах ги, получавах полужителни оценявания на блоговете които не малко пъти са били на първо място в седмичната класация по thumbs(могат да бъдат thumbs up-които дават средно между 1 и 2 GTD, а могат да бъдат и thumbs down, които обаче не визмат пари, а само ти свалят рейтинга). Та натрупах няколко хилядарки, завързах приятелства и видях, че големите пари са другаде, не във филмчетата или блоговете ами в картинките. Тогава имаше едни неща - usertops, които всеки потребител можеше да слага над профила си и понеже съм евреин и имам бизнес нюх, пък и разбирам от фотошоп се хванах и отворих магазин на сайта, лично мой, в който имаше над 1000 такива usertop-a. Чистата ми печалба от там беше към 30000 GTD, като продавах всяка картинка за по 50 GTD. Постепенно станах още по-известен, което ми донесе още пари и вече бях с около 60000 GTD. Спечелих доста юзърски-фотошоп конкурси, имах 5-6 рефъръла. И дойде момента, в който щях да си взимам нещо от магазина обаче парите за малко не ми достигаха за PS3, което първоначално беше доста скъпо, та затова си взех PSP, като ми останаха още 23000 GTD. След като поръчах PSP-то се оказа, че от amazon.com не могат да ми го пратят до България, затова го поръчах през еидн приятел от Люксембург, така че, ако нямате приятели в чужбина, не мислете да си взимате нищо от сайта поне засега. Получих си PSP-то, преди 2-3 месеца, че и го продадох дори.
За голямо нещастие след като видяха, бруталното ми забогатяване, хората които поддържат сайта премахнаха опцията изпращане на пари, което значеше, че вече не можех да продавам нищо и сега е много по трудно да се правят пари. Сложен е лимит на максимум GTD на ден от филмчета - 50.
Ако имате още въпроси, питайте.
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: gametrailers.com относно регистрация и молба Публикувано на: 07 Фев 2008 23:02
Кажи ми как например да стуктирам един добър блог. Каква тема,как да започна, как да накарм хората да го видят и т.н.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: gametrailers.com относно регистрация и молба Публикувано на: 07 Фев 2008 23:19
Tears Of ArchAngel написа: Кажи ми как например да стуктирам един добър блог. Каква тема,как да започна, как да накарм хората да го видят и т.н. Общо взето blogенето в тоя сайт е направено като да пишеш във форум, просто трябва да си уцелиш добра тематика.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: gametrailers.com относно регистрация и молба Публикувано на: 07 Фев 2008 23:55
Sentry написа: Общо взето blogенето в тоя сайт е направено като да пишеш във форум, просто трябва да си уцелиш добра тематика. Вече написах един. Пуснете по един коментар ако искате. 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: gametrailers.com относно регистрация и молба Публикувано на: 08 Фев 2008 00:01
+1 юзър дет дава бонус на Сентри. От утре почвам яко гледане, коментиране. Искам PSP!!!
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: gametrailers.com относно регистрация и молба Публикувано на: 08 Фев 2008 00:31
Аз съм PupeshDiniov А тая работа с блоговете...какво сега пускаш колкото искаш до полуда и това е? Няма значение какво има в тях?
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: gametrailers.com относно регистрация и молба Публикувано на: 08 Фев 2008 10:13
http://undeaddude.gametrailers.com/game ... &id=245354И аз се насочвам към blog-ването  Edit, всички които са си написали никовете в тая тема имате по едно пръстче от мене 
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: gametrailers.com относно регистрация и молба Публикувано на: 08 Фев 2008 15:43
То и аз се регнах 2006-та, но от тогава не съм влизал, сега след като видях тая тема почвам да гледам клипчета.  Klaud (нуубско, ама не ми се дава 500 GTD за да го сменя  ) ми е ника.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|