Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: "15-год. американче убива цялото си семейство"
Публикувано на: 05 Фев 2008 23:56

All praise him!

Сега остава да се кандидатира за президент. :P

Профил ICQ

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 06 Фев 2008 00:03

Ха,аз държа пистолет-запалка в чекмеджето до компютрото и огромно количество преебани USB абели в случай,че трябва да asasinate-на някого или да се самозащитя.
:):):):)

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2008 00:49

Очаквайте скоро в рубриката "Брейнуошит америкън булшитс": Майка затваря бебето си в буркан за туршия; момче прави вратотрошач на майка си; баща хвърля семейството си от високо за да тества закона на Нютон; сериен изнасилвач на диви селски нерове хванат на местопресъплението; 70 годишна баба пребива трима бодигарда и прави камбана на Буш... оО

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2008 00:57

Не знам, но според мен аз съм по-голям психопат от тоя. За само три дни ме баннаха от цели три форума и то, защото се шири полицейщина от потомци на режима на Отечествения фронт (ОФ). Общо взето, обезпокояващо е какви хора ползват интернет-услуги, още повече - как ги употребяват. То и да си компютърджия не е лесно.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2008 01:30

Бе вие се лигавите ...

Ето още едно проявление на тъмната страна на "американската мечта" ... Майкъл Мур направи един филм "Bowling for Columbine", провокиран от подобен случай на насилие от страна на тийнейджъри, и доста точно показваше как стоят нещата в Новия Свят. Като българи и хора които не живеят в такова общество трудно можем да разберем за какво по точно става въпрос и гледаме на нещата сякаш са странен прецедент. Там обаче е друго ...

Повече американци умират от огнестрелни оръжия в САЩ, отколкото в Ирак. В повечето щати можеш да купиш оръжие от там където ще ти продадът алкохол, и времето и изискванията което ще ти отнемат двете покупки са горе-долу идентични. С годините при тях се е изградила една атмосфера на напрежение и насилие, хората периодично откачат или още по лошо - започват да стрелят защото мислят че е нормално ... И как не - първата поправка в конституцията им гарантира свобода на словото, втората - свобода да имаш оръжие ... Асоциацията на притежателите на оръжие има повече членове от републиканската партия, и използва лицата на известни личности за да убеждава населението да не се противи срещу запазването на същата тази втора поправка ... Сами видяхте какво говореше Чък Норис в това клипче дето го пусна Високоволтовия. В един момент обаче няма как - "Няма да си дам оръжието, при положение че до мен живее друга откачалка с оръжие и с него имаме спор за цвета на оградата". Когато споменеш подобни житейски разбирания с подрастващия ти син, когото възпитаваш в американските принципи и дух, естествено че той ще си мисли че проблемите се решават с патлака. Да не говорим пък черните до какви извращения са стигнали по гетата ...

Като цяло те имат много сериозен проблем с това, но всеки който говори за него е смятан за "особняк" и "комунист". Нещо като тукашния проблем с циганите, само че тук хората които се противят срещу своеволието са "фашисти".

Бих препоръчал на всички да гледат въпросния Bowling for Columbine, както и Sicko на Майкъл Мур, за да се осведомят малко повече за американската реалност.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost