Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Мото Мания
Публикувано на: 22 Май 2025 10:42

Сякаш някой е блъснал контейнер за боклук в колата ти :shock:
Като каза паркинг щета:
Някакъв ме е изжулил пред блока. От предна броня, през ляв калник, до задната врата. Това са 4 детайла като ми искат навсякъде по 250-300лв работа на детайл. Тоест между 1000 и 1200лв общо. Застрахователите изплатиха общо 590лв. На всичкото отгоре следващото ми каско беше по-скъпо, защото заради завеждането на щетата е отпаднал някакъв бонус. Все така никога не съм участвал в ПТП (разминавало ми се е) и всички щети, които съм имал по колите си са били от някой неможач, който е маневрирал неадекватно :Oooops:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 13 Юли 2025 15:45

Днес ще споделя малко за рисковете да караш с отворени прозорци...

По принцип обичам да карам с отворени стъкла през лятото, особено в града, вместо да съм с климатик. Това обаче крие своите рискове.

Първият неприятен инцидент който имах преди години, още с предишната ми кола е че ме окъпаха :D Ако е валяло и има локви трябва да внимавате. Веднъж се разминавах с един и явно е имало дълбока локва защото изпрати право в отворения ми прозорец огромна вълна която ме окъпа целия :lol:

Втория инцидент ми се случи наскоро и е нещо за което по-трудно може да се досетите, докато не го изпитате на гърба си. Говоря за МОТОРИСТ, който може да ви спука тъпанчето. Случи ми се на кръстовището на румънското посолство. Чаках си на светофара и няколко мотора минаха покрай колите, както си правят обикновено. По принцип на повечето мотори ауспусите са ниско долу и това е с причина. Но този беше от педерастките модели на които ауспусите са им щръкнали до гъза, което ако стоите в автомобил е точно на нивото на ухото ви. Та онзи се изряза точно когато ауспуха му беше на около 5см от ухото ми. От тогава видя ли/чуя ли приближаващи мотористи си затварям стъклото.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2025 21:47

Аз пък мога да кажа че придвижването в града с мотор е в пъти по-удобно и практично от 4 колесните МПС-та. Стига времето да е хубаво и да не трябва да се вози много багаж или други хора. Пролетта ми се скъса пистовия ремък на колата и ме домързя да се занимавам и започнах да пътувам само с мотора. В началото докато свикна да се мушкам из трафика ми беше тегаво, ама сега осъзнавам колко по-бързо, приятно и практично е придвижването. Забравих какво е да висиш в задръствания и да търсиш половин час място за паркиране. Стигам до работа с мотора два пъти по-бързо отколкото с колата. И ако имаше по-малко коли за сметка на повече двуколесни нещата щяха да са още по-добре. Може някой ден да си взема някаква веспичка само за в града и някакъв по-голям мотор тип "чопър" за дълги разходки.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 13 Юли 2025 22:46

Зимай един Харли Фатбой, и като излизаш от баровете ще звучи Bad to the bone. 8)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2025 23:02

Serious Sam написа:
Зимай един Харли Фатбой, и като излизаш от баровете ще звучи Bad to the bone. 8)

Кефят ме тия мотори. Прекалено са скъпи за това което предлагат ама ако можех да си позволя бих си купил такъв :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost