Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 19 Май 2020 16:27
Това тоя ли беше лидера на тия веган педали и дето се правеше на прасе насред Витошка?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 20 Май 2020 07:00
Е тоа същия. Единствения път, в който сме си говорили, започна с ''Уау, ти нямаш никакви татуси. Яко."
Да, така съм се родил, олигофрен
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 20 Май 2020 15:50
Искал е да ти инжектира от мастилото си.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 03 Сеп 2024 22:58
Rico написа: https://imgur.com/j5up5X7 Малко компромати, the good ol' days Емото имаше вафли indeed. nerds
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 04 Сеп 2024 09:48
След толкова години продължавам да помня кой кой е от тази снимка, а забравям имената на съученици от гимназията си. Белязан съм завинаги
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 13 Сеп 2024 20:19
Баси, догодина правя 20 години в тоя форум... И все още се чувствам като newfag.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
krriiissss
|
|
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 13 Сеп 2024 22:43
Serious Sam написа: Баси, догодина правя 20 години в тоя форум... И все още се чувствам като newfag. Всъщност ще си на 12г.
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 14 Сеп 2024 13:38
tva ne mu e 1viqt account ve. lesno e da se doseti6, da eba prostiq ti ili prai6 jaluk opit da trolish, pak 6ot si prost
|
|
|
krriiissss
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 14 Сеп 2024 16:48
Agent написа: tva ne mu e 1viqt account ve. lesno e da se doseti6, da eba prostiq ti ili prai6 jaluk opit da trolish, pak 6ot si prost Бях пиян.
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 14 Сеп 2024 16:55
siguren sam, 4e si bil...
|
|
|
krriiissss
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 15 Сеп 2024 17:27
Agent написа: siguren sam, 4e si bil... МНОГО!!!
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 28 Сеп 2024 01:06
denik написа: Преди няколко дни се разхождах в Борисовата и се разминах с едни деца в черно, които слушаха блек метъл на колонка и ми стана мило и се сетих за тая тема, че не я бях чел и сега седнах и я прочетох. Доста яко, поздрави на всички. Голям зор покрай тия форумни жени ей
Между другото, сещам се за двама форумци, които са мнооого напред с материала (дават ги по телевизията, разбират си от нещата)
Tanasi и UndeadDude предполагам. Форумна кога? ~23 години у форумо. Feelsbadman.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 28 Сеп 2024 16:59
Тоз кат дигна темата, ся виждам че май съм я пропуснал (поне по-голямата част) щот яко и бая бачках по време на ковида. Мн се смея на тоз олиго crimson-а (alt na Voltaja dokolkoto si spomnqm mai ili na drug down syndrome rtrd det se opitva da troli neuspe6no?), как си е изтрил (почти) всички мнения обаче.
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 02 Окт 2024 21:09
Не е Волтажа. Кримсънчето със сигурност е най-големият жалкатрос, писал тук. Мога безпогрешно да му разпозная алтовете след точно две прочетени изречения, има много характерен почерк на тотален девственик. В момента има все още небаннат не знам си кой поред акаунт във форума на форплей. Щях да кажа, че бих му срал в устата, но това би коствало повече усилия отколкото си заслужава
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 04 Окт 2024 21:20
Има сериозна конкуренция за тази титла - Васковци, играчи, токсици...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 06 Окт 2024 12:47
Rico написа: denik написа: Преди няколко дни се разхождах в Борисовата и се разминах с едни деца в черно, които слушаха блек метъл на колонка и ми стана мило и се сетих за тая тема, че не я бях чел и сега седнах и я прочетох. Доста яко, поздрави на всички. Голям зор покрай тия форумни жени ей
Между другото, сещам се за двама форумци, които са мнооого напред с материала (дават ги по телевизията, разбират си от нещата)
Tanasi и UndeadDude предполагам. Форумна кога? ~23 години у форумо. Feelsbadman.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 12 Окт 2024 20:51
Елинор Рузвелт: Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 13 Окт 2024 01:45
kingcrimson написа: Елинор Рузвелт: Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората kato te gledam ko si obsajdal i kak si tril mneniq az 6ta otkrehna za edna istina: "da citirash po-umni hora ot teb, ne te pravi umen." pozvolqvam ti da me citirash, np
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 13 Окт 2024 21:23
Не съди за една книга само по корицата или от първите хиляда страници, морски Вече трябва да си стигнал до ръководна позиция в професията си, покажи ни повече класа в любимия форум
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB] Публикувано на: 14 Окт 2024 16:03
kingcrimson написа: Не съди за една книга само по корицата или от първите хиляда страници, морски Вече трябва да си стигнал до ръководна позиция в професията си, покажи ни повече класа в любимия форум "съдя" по квото е present-нато/представено. "Don't judge a book by its cover" е само --- няма "хиляда страници" щот спъва логиката на поговорката, брат ми. Пак се осра. Като си почнал с поговорките - нашият форум също има много добра: "Той не е тъп, той просто троли..." по-горе съм го взел предвид де, не знам кво подскачаш ся. Безсмислени xимерни хипотези от сорта, че си милионер irl (постигнал сам/доразвил*) и си много интелигентен а тук "само тролиш", не смятам да развивам в нашия "пробит"/"любим" форум. А и е ИРЕЛЕВАНТНО.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|