Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 09 Юни 2014 09:45
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 09 Юни 2014 09:55
Notsoeasy написа: ... Ще правя секс с устата ти и според мен ще ти харесва.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 09 Юни 2014 11:03
Тоя прилича на DJ Cat като поведение Ей, ше те бия бе
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 09 Юни 2014 11:32
Notsoeasy написа: Модафинил в България не се продава ве момче, ти май не си в час а? Retail цената му в европа е 2 евро на хап прай си сметката.
т тапанараре да го докладваме тоя в ПОЛИЦИЯТА и след тва да го ебеме че ако е преди тва ше земе да каже че сме го изнасилили в устата семеоне каф е тоя троен цикал ем в газа да биеш ем стромби да дъвчеш саму креатинче да задаржаме вода и да изглеждаме дебели поне ше иаме оправдание че е от това а не от голямата пица с кюфтета преди лягане сешсе ако стана кат делян пеевски жена му ша ми пусне ли, или да си шибам notsoeasy и да ниса занимаам?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 09 Юни 2014 12:29
креатина е химия аз съм чист
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 09 Юни 2014 12:53
чист бил ах ти мръсник
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 09 Юни 2014 20:38
баце Морко написа: Тоя прилича на DJ Cat като поведение Ей, ше те бия бе мен пък ми прилича на ШЕРИФА
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 09 Юни 2014 21:11
шибан креатин изпих цела кофа монохидрат и н6 не стана. дори вода не задържах
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 11 Юни 2014 10:33
Розов селянин написа: Notsoeasy написа: Модафинил в България не се продава ве момче, ти май не си в час а? Retail цената му в европа е 2 евро на хап прай си сметката.
т тапанараре да го докладваме тоя в ПОЛИЦИЯТА и след тва да го ебеме че ако е преди тва ше земе да каже че сме го изнасилили в устата семеоне каф е тоя троен цикал ем в газа да биеш ем стромби да дъвчеш саму креатинче да задаржаме вода и да изглеждаме дебели поне ше иаме оправдание че е от това а не от голямата пица с кюфтета преди лягане сешсе ако стана кат делян пеевски жена му ша ми пусне ли, или да си шибам notsoeasy и да ниса занимаам? Май много ти стана голям уЯ като си ми сърфирал в Гуглето 20тина секунди, че да стигнеш до тоя линк. НЕ Е В НАЛИЧНОСТ Виждаш ли ко пише ей там под цената. Мога да ти кажа, че този продукт не е в наличност от 2007ма година насам и чист модафинил никога не е внасян в България / произвеждан. Ама нищо де , ти си големия умник и компетентен детектив (форумна мишка). Ти си правия все пак. Пий една ракия, зимай си 300тях уевчета и се укроти, Ганьо. Тая агресия и арогантност в тия форуми само се свежда до склоността ти и скритата ти мания да бъдеш доминиран от други представители на собствения си пол с иреч си скрит педераст. Не се тревожи, много като теб ги има. Активното вещество е модафинил (modafinil). Всяка таблетка съдържа 100 mg модафинил.
Другите съставки (помощни вещества) са: лактоза монохидрат, царевично нишесте, кроскармелоза натрий (Е 468), алуминиев магнезиев силикат, повидон К 90 (Е 1201), талк (Е 553Ь), магнезиев стеарат (Е 527).
Да не изключваме и допълнителните Е-та и примеси в твоя всеизвестен медикамент. Ако не ти е ясно аз продавам чист модафинил. Айде това е от мен. С педали и жалки отрепки като теб не ми се занимава особено много.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 11 Юни 2014 11:03
Ще гълташ активно вещество през гъза ми се струва.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 11 Юни 2014 12:07
Notsoeasy написа: ... хахаха как се напиня момче, не знам що реши, че ме боли кура за модалфинилите, наличността им и помощните вещества самият факт, че си тръгнал да се занимаваш с нелегална продажба у форуми те поставя едно звено над циганин продаващ нелегални цигари на кооперативния в люлин примерно осъзнай какво мишленце си не се натегай много и напосно форома да не се наядеш на лайна
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 12 Юни 2014 05:16
Розов селянин написа: Notsoeasy написа: ... хахаха как се напиня момче, не знам що реши, че ме боли кура за модалфинилите, наличността им и помощните вещества самият факт, че си тръгнал да се занимаваш с нелегална продажба у форуми те поставя едно звено над циганин продаващ нелегални цигари на кооперативния в люлин примерно осъзнай какво мишленце си не се натегай много и напосно форома да не се наядеш на лайна Черно на бяло къде пише, че в Република България модафинила е контролирана субстанция, май никъде. Вече и закони ли създаваш. Ама дай ако ще изтъкваме факти.. Боли те кура за модафинилите ама идваш тука и си проветряваш устата нали. Пълен СМЕШНИК си. Дори и ти не знаеш какво правиш тука. И това аз какъв съм и какво правя много отдавна съм го осъзнал, ма ти тъй като те гледам не си. Ясен си ми по поведението.Гледай си овцете и козите, не се тревожи за хапчетата. Та май говориш ей така да става течение , без покритие и без много да се замисляш, уж факти ще ми изтъкваш , след 2 реда за ядене на лайна ми говориш. Мога единствено да съм благодарен, че мирогледа ми е много по-светъл от твоя равен на маймуна. Просто момента в който реша да спра да коментирам и да ти падам на нивото, ти продължаваш да вбесяваш, много упорито комплексарче си. Агресията на макс, къде са те мачкали като дете , че идваш тука и си изливаш мъките, а? Разбирай ме правилно , аз не те виждам като враг , а като жалко същество търсещо помощ. Проблеми в семейство ли имаш? Майка ти и баща ти май не са те прегръщали като малък? Сигурен ли си , че не искаш да си купиш малко хапчета? Ще ти подействат добре, а и ще са ти от нужда, мисля.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 12 Юни 2014 10:24
Notsoeasy написа: Черно на бяло къде пише, че в Република България модафинила е контролирана субстанция, май никъде. Вече и закони ли създаваш. Ама дай ако ще изтъкваме факти.. Боли те кура за модафинилите ама идваш тука и си проветряваш устата нали. Пълен СМЕШНИК си. Дори и ти не знаеш какво правиш тука. И това аз какъв съм и какво правя много отдавна съм го осъзнал, ма ти тъй като те гледам не си. Ясен си ми по поведението.Гледай си овцете и козите, не се тревожи за хапчетата. Та май говориш ей така да става течение , без покритие и без много да се замисляш, уж факти ще ми изтъкваш , след 2 реда за ядене на лайна ми говориш. Мога единствено да съм благодарен, че мирогледа ми е много по-светъл от твоя равен на маймуна. Просто момента в който реша да спра да коментирам и да ти падам на нивото, ти продължаваш да вбесяваш, много упорито комплексарче си. Агресията на макс, къде са те мачкали като дете , че идваш тука и си изливаш мъките, а? Разбирай ме правилно , аз не те виждам като враг , а като жалко същество търсещо помощ. Проблеми в семейство ли имаш? Майка ти и баща ти май не са те прегръщали като малък? Сигурен ли си , че не искаш да си купиш малко хапчета? Ще ти подействат добре, а и ще са ти от нужда, мисля.
Черно на бяло не ми изглеждаш като магистър-фармацевт, с разрешение от изпълнителния директор на ИАЛ. Прочети си ЗЛПХМ. А това са закони несъздадени от мен. Ма кво ти говоря, ти дори нямаш право да извършваш каквато и да е търговия, а ми обясняваш за контролирани субстанции... Ми не, никъде не е нужно да пише, за да се наядеш на хуй заради това. И искрено ти го пожелавам! Не се напъвай да ме храниш, нямаш идея кой съм и що съм, освен че не обикалям форуми да продавам хапченца за дребна печалба, та явно не съм мишкар като теб. Ся не ми обяснявай и къде да влизам, не видех и мъки да изливам тука, освен да излея неприязънта си към утрепката която си, а събирай шишенцата с хапченцата и марш обратно при тате да му посмучеш кура, па току виж ти простил че си разочарованието на родата и би те приел обратно. И джобни ше ти дава, всяка вечер след като ти го бутне под завивката, както през цялото ти детство. И вече няма да се налага и хапченца да продаваш. Мисля че видя, че тук клиенти няма да си намериш, така че изчезни безследно като бързата пръдня на майка ти, с която те е направила.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 12 Юни 2014 12:57
Тоя пичага да внимава само да не го взема насериозно, щото би ми бил добро упражнение за професията в прокуратурата...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 12 Юни 2014 13:59
баце Морко написа: Тоя пичага да внимава само да не го взема насериозно, щото би ми бил добро упражнение за професията в прокуратурата... Shit just got real
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 12 Юни 2014 14:39
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 12 Юни 2014 16:29
Samo ginko biloba, kurvi i srpska skara.
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 12 Юни 2014 18:30
Notsoeasy написа: Просто момента в който реша да спра да коментирам и да ти падам на нивото, ти продължаваш да вбесяваш, много упорито комплексарче си. нз какво мислиш за себе си и т.нар. светъл мироглед, дето спомена ама дори да имаш такъв току що с таз изцепка се изкендза върху него като пеленак и май не си научил уроченцето от онлайн етикета, че който много повтаря "жалък комплексар" почва да лапа на баща си чурката
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Риталин за сесията[сериозна тема] Публикувано на: 13 Юни 2014 09:30
Дилърчето, излез от тука, молим ти се. И спри лайната, на които си, не ти влияят добре.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|