Заглавие: За интернет търговията и още нещо...
Здравейте на всички!
Пиша първото си мнение, по тема, която предполагам засяга повечето от вас, потребителите на този форум.
Преди няколко дни се регистрирах в magazinera, тъй като от Продавалник изтриха всички мои обяви и казаха по най-вулгарен начин, че съм нарушавала правилата.Когато ги запитах какво по-точно ми е нарушението,по същият вулгарен начин ми отговориха,че според новите им правила не може да има продукти със срок на доставка,трябва да са налични.
Аз,лично,съм много разочарована от този сайт!
Имах много продукти и съм отделила от времето си,за да ги публикувам.
А те,без да ме предупредят,ми изтриха всички обяви!
Моля,който е засегнат от подобно нещо в Продавалник, да пише тук, за да направим група.Или пък може да ми пишете на моят личен и-мейл :
esof@live.comАз твърдо съм решила да се боря докрай и да давам гласност на това, което правят Продавалник.
Това съобщение ще го пусна в абсолютно всички форуми.И тогава доста хора ще разберат какво представлява този Продавалник.
Ние, българите, сме хора които не се интересуваме дори и от собствените си интереси.Защото досега никой не е дал гласност на това, а съм сигурна, че има хиляди хора, ощетени от новите правила на Продавалник.
Държа да подчертая, че темата има чисто дискусионен характер. Този пост не цели само да покаже в частност само моето ощетяване от страна на Продавалник, цели да се превърне в дискусия.
Благодаря ви!
Ели