Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Французите... Публикувано на: 30 Окт 2013 14:02
Наскоро тея се изгъбаркаха жестоко с нас, пускайки новина, че ще предложат в Брюксел създаването на циганска държава на наша територия, за да се премахне нашествието на ромите по Европа. В замяна на което на всеки българин ще бъде даден по един апартамент( ) в която си държава поиска на територията на Европа, за компенсация на имуществото. Сега ясно е, че тая новина е пълно лайно, не знам дали французите са сго направили тва или некой българин(като васко), но плъзна яко преди седмица и породи доста псувни из разни "новинарски" сайтове. Та в тоя ред на мисли аз да питам тука: - Какво ще направите ако това малоумие беше истина? - Трябва ли да има държава за тея баш? - И къде бихте отишли в Европа, ако наистина ни компенсират? Аз смятам, да отида в Португалия, да се радвам на Слънцето, да им станем някакъв дребен бизнесмиен и едно апартаментче в ЛИсабон, па нека държат панело у Люлин, плюс бараките на вилата А иначе държава за тея - само на друга планета, понеже те и земя да им дадеш, като не работят пак ще тръгнат други да цицат, поне според мен, вярно е, че има и свестни, ама... не са много
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 30 Окт 2013 15:06
Ква държава ве ?
НА САПУН И ИЗНОС !
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 30 Окт 2013 17:32
а така на сапон ве!!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 30 Окт 2013 17:34
Първо - циганската държава ще е най-чистата държава в света. /щото всички ще работят в службите по чистота/ (и между другото ако сте влизали в циганска къща - всичко е опънато по конец)
Второ - циганската държава ще е най-социалната държава. /щото всички ще живеят от социални помощи/
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 30 Окт 2013 18:15
в барселона
хем на топло, хем на море, кво др ти трябва
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 30 Окт 2013 20:25
живи и здрави да са, и така или иначе емигрирам, ако и един апартамент в Амстердам закърпя, няма да възразя, пък и тука съм на квартира та ако ще и не мангали ам негри да се заселят, пак ми е през хуя
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 30 Окт 2013 20:38
theждъ написа: живи и здрави да са, и така или иначе емигрирам, ако и един апартамент в Амстердам закърпя, няма да възразя, пък и тука съм на квартира та ако ще и не мангали ам негри да се заселят, пак ми е през хуя ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СЪЩО НА САПУН
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 30 Окт 2013 20:43
Ще си взема още един апартамент в Ливърпул, или в Лондон, или в Берлин, или в Женева, Брюксел, Париж. Ей тъй.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 30 Окт 2013 21:59
ma da q vzemat be
dead country
disband
|
|
|
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 31 Окт 2013 01:17
SouLSteaL написа: Ква държава ве ?
НА САПУН И ИЗНОС ! +1 Трепането им е малко на тия! По-низши са и от лайната
|
|
|
Мечиста
|
|
Мнения: 315 Местоположение: На Какаши сенсей фануса, фануса!
В момента играе: с пишката си
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 31 Окт 2013 13:17
Така ли?
___________________________________ Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 31 Окт 2013 14:44
Сапунът на цигани
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 31 Окт 2013 21:39
1. Aко това малоумие беше истина, щях да започна да избивам французи. Масово. То и без това Франция е Африка (по население прекалено много са алжирци, мароканци и пр. чужденци). На всичко отгоре ще ни скачат на нас. Явно много са се засегнали от популярната у нас мълва, че францувите масово са на левия бряг. 2. Малко известен факт, но циганска държава има, и тя се казва Индия. Държавата е клокоч, мръсотия навсякъде, но изненадващо само 40% (официално) безработица. 3. Бих отишъл в Македония. Защото трябва да се научат на истината тези хора. И там българи, и тук българи. Само че тук има турци, там албанци. Голям праз.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 31 Окт 2013 22:47
SouLSteaL написа: theждъ написа: живи и здрави да са, и така или иначе емигрирам, ако и един апартамент в Амстердам закърпя, няма да възразя, пък и тука съм на квартира та ако ще и не мангали ам негри да се заселят, пак ми е през хуя ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СЪЩО НА САПУН изобщо не ми говори, гнидо
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 01 Ное 2013 08:02
баси тоз сапун можел да говори
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 01 Ное 2013 18:21
bylgarite na sapun
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 01 Ное 2013 18:21
bylgarite na sapun
|
|
|
veluvian
|
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 27 Ное 2013 00:03
Добре де, за тази мисия на Марс свързана с колонизация, да помислим как да ги комбинираме нещата та всички да са доволни...
___________________________________ "Грозно е лицето да става смирено, да се оформя и краси, както нарежда умът, а той да не оформя и краси сам себе си." – Марк Аврелий.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 27 Ное 2013 01:02
SouLSteaL написа: баси тоз сапун можел да говори ма айде обясни кви са "такива като тебе" че май вчера си ебал сефте и гледаш да се прайш на много важен тука нещо в интернета баш си намерил да си търсиш важността ма тя май и в гащите ти не е май е влезла в гъза ти, шъ мъ извиняяш , пардон
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Французите... Публикувано на: 27 Ное 2013 01:15
Мечиста написа: Така ли? кажи бе василе май напусна
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|