Автор |
Съобщение |
Антикомунист
|
|
|
|
Заглавие: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 14 Ное 2013 14:27
С кости и безименни гробове Осеяна е нашата земя, На достойни хора - братя и сестри Българи - присъда тяхна е това И чуват се и до днес стонове От злокобните лагери и затвори Пръснати из цялата страна Оковали Българи милиони Измъчвани и избивани наред От юдео - комунисти - изроди И хвърляни в кладенци и ями Полумъртви, но още дишащи Елитът на нацията е избит И боклуци червени се размножиха Създадоха провинция съветска Всичко Българско и родно унищожиха И човек ли е то комунистът? Нима човек може да извърши това Дет тяхната червена сган сътвориха? Не, не са хора, а паплачта на света! Поздрав, Сам.
___________________________________ Демокрация не е имало, няма и сега. Ура за червената сган!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 14 Ное 2013 14:47
Силно ми напомня стила ти на Орлин Орлиновия, дето римуваше "Полковник" с "Подполковник".
Васко, не си интересен.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 14 Ное 2013 17:10
ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ
В утрото на светла ера, с факела на нова вера, идат бодри ескадрони с устрем горд и набег смел, а над тях, кат хищни птици, кат настръхнали орлици, спускат се и разпиляват гръм шрапнел подир шрапнел.
Кон изправя се, изцвили и, отронил сетни сили, грохне мъртъв на земята някой воин поразен. В миг уплашен спира коня, но наново той догоня стъпките на ескадрона, в общий прилив устремен.
И развели буйни гриви, над пожънатите ниви, като вихър отминават ескадрон след ескадрон. Под копитата извива прах на облачета сиви и премрежва с бронзов блясък огнения хоризонт.
Ето татък край върбите екнаха пушкала скрити и вълни от кървав пламък срещнаха се гръд със гръд; сви се буря безпощадна, зазвънтя стомана хладна - кратка схватка, и наново ескадроните летят...
Ах, летете ескадрони! В устрема ви милиони погледи са приковани със надежда и любов. Свил десницата корава, целий свят се днес изправя стреснат, трогнат, очарован от победния ви зов.
Нека в ужас, в изненада рухне всяка черна сграда на световната неправда, на сподавения стон и човекът да намери зад открехнатите двери мъртви старите химери на бездушния закон.
Ах, летете вий сред сеч и дъжд от огнени картечи, вий - развихрени предтечи на безоблачните дни! С буря, мълния и грохот възвестете гордий поход на възбунените роби, на червените вълни!
И когато сетний камък на обгърнатия в пламък и разруха древен замък се отрони в пепелта, вий слезнете от конете и земята целунете - възцарете вечна обич, вечна правда над света.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 14 Ное 2013 18:54
Смирненски е Титан!
Пролетарий
В полунощ пред заключени двери аз стоя непризван, непознат и в ръцете ми гневно трепери съдоносният яростен млат.
В беломраморни охолни зали лъкатушат светлинни вълни - несмутени от робски печали, веселят се мъже и жени.
Пиршеството на празник разблуден увенчано е с мрачен разкош и всечасно през блясъка чуден се оглежда настръхнала нощ.
А надмогнал студената бездна и вълните на кървав потоп аз повдигам десница железна и велик съм, защото бях роб.
През години на черна нерадост възмъжах и обжарих гърди; в знамената на моята младост мъдростта на теглата ми бди.
Разбунтуван кат луда стихия, ще разбия заключений вход, с тържеството на властен Месия ще руша и създавам живот.
А в зори, сред възторжени песни, ще протегна аз груби ръце, и високо, високо ще блесне светлината на нежно сърце.
|
|
|
|
|
Антикомунист
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 14 Ное 2013 20:30
Ама вие знаете кой е Смирненски? Не че ако беше доживял да види събитията след 9 Септември, надали щеше да пише същото... Не и а режим, който ако беше продължил още 10 години, щеше да докара България до икономическа криза, по-тежка от преживяната. Връзката ни със Съветския съюз е най-пагубната в новата Българска история, като Русия винаги е имала интерес от претопяването ни в безлична Съветска република още от освобождението насам. Цитат: “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский И също цитат от Захари Стоянов: Цитат: “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” и Цитат: „Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!“
___________________________________ Демокрация не е имало, няма и сега. Ура за червената сган!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 14 Ное 2013 21:48
И камшик, и лъскави ботушки, вряла и кипяла братска любов. Не извъртай фактите така, ето виж:
|
|
|
|
|
Антикомунист
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 14 Ное 2013 23:02
Само факта че ме мислят за тия двамата, е толкова огромен удар по самочувствието ми, че чак ми иде да заживея в пещера.
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 00:21
ееее тоиа шамелеон начи
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 02:51
PC Mania Forum 2013 = 4 човека и 9 профила на Васето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 08:35
Васко и всичките му шимейл превъплащения. Е добре, не всичките му.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 10:34
пак някой си говори сам с 4 акаунта
не ви ли писна дееба
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 11:03
Аз се чудя, дали са няколко 15 годишни приятелчета от малък провинциален град, които никак не блестят с капацитет или са 1-2ма, изживяли наистина кофти детство, които се опитват да са забавни за първи път в живота си. И като казах малък провинциален град нямах идеята да обидя този тип градове, аз лично доста обикалям из Бг с чисто туристически подбуди и харесвам такива местенца. По-скоро го използвах заради това, че в по-големите градове има какво да се прави и % на мухльовците с много акаунти би трябвало да е значително по-малък
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 12:30
Ахахахахх е значи е второто - 1/2ма проблемни ахахахахх. То пък така директно да го кажеш ахахахх едит: ех, само се надявам някой ден да не ми цъфне полиция с обвинение, че съм подстрекал диагностициран олигофрен към самоубийство Наистина няма да мога да се оправдая, че "не съм знаел", щото във всеки пост си личи :/
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 13:40
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 13:57
Гаахаххах само това ли успя да измислиш живеещия във форума тръгнал да обижда . Не съм имал сериозна приятелка, лапал съм банани и по цял ден съм играел диабло ахахахх. Аз като пиша за теб поне гледам да използвам факти(примерно, че си олигофрен). Защо лъжеш за приятелите в училище? Там нямаш приятели, защото в реалния живот няма как да си логнат с два акаунта и да си пишеш сам
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 14:13
Gipo написа: защото в реалния живот няма как да си логнат с два акаунта и да си пишеш сам хахаха БЕЗМИЛОСТЕН
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 15:50
Начи... от една страна ми се иска да престанете всички да обръщате внимание на тоя бе, игнорнете го, аз преди няколко дни го направих и все едно го нема вече, толко ли сте ограничени да не го направите като ревете колко ви дразни не знам От друга страна Гипката мачка, не един и два трола е отказал с теми за майките им, мен лично ме забавлява как ги ебава тънко Така че, седя и искам още по темата:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 15 Ное 2013 16:05
ей ся ще ти кажат че си прост нали знаеш
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Червена Паплач Безродна Публикувано на: 16 Ное 2013 14:16
Забравил си да логваш различните акаунти като си писал трите поста.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|