Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Една благотворителна кауза.
Публикувано на: 26 Сеп 2013 15:21

Пичове, искам да ви поканя на благотворително събитие по случай 4-и октомври - Световен ден за защита на животните. Ще има касов холивудски филм, приятна храна, забавни конкурси. Надявам се да проявите интерес. Публикувам цялата покана, ако някой реши да покани приятел. Поздрави!

Празнувай с нас Световния ден за защита на животните!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Привет на всички приятели на животните! Сдружение „На Ти с Природата” с радост ви кани на честването на 4-и октомври - Световен ден за защита на животните – което ще се проведе за седми път, в Дома на киното. Излишно е да казваме, че ще има много забавление, награди и изненади в името на най-верния другар на човека – животното.
Запознай се с програмата на събитието и ела на 4-ти!

От 17 часа във фоайето на Дома на киното отваря врати фотоизложба и благотворителен базар под надслов „Да намалим страданието”. Ще имаш възможност да закупиш от вкусните вегански сладки и соленки на нашите партньори от „Слънце и Луна” (www.sunmoon.bg/‎), както и различни красиви и полезни неща.
Базарът ще продължи до 21 часа.
Събраните средства ще подпомогнат лечението на бездомни животни в беда, които ще бъдат и осиновени. Повече информация можеш да получиш тук.

В 17:30 ще обявим резултатите и раздадем наградите в двата конкурса: за „Най-абсурден отговор на жалба” и нашия фотоконкурс „Усмивка!”. Ще поканим и медии, които да отразят събитието.

От 18 часа ще стартира прожекцията на филма на Стивън Спилбърг „Боен кон”. Избрахме него, защото искахме да ти предложим нещо наистина стойностно за празника. Цената на билета е 5 лв. Билети ще се продават на касата на Дома на киното.

Линкове за допълнителна информация:
за филма - http://www.avtora.com/news/2012/02/07/w ... _film_kino

за събитието - http://www.iwns.org/index.php?id=296&tx_ttnews[tt_news]=750&cHash=026b8f6f6e36ff7fb6de617950679543

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Една благотворителна кауза.
Публикувано на: 26 Сеп 2013 16:23

Вече обръщаме гръб на собствения си вид , A !
Mайната им на животните , да живее човека :!: :!: :!: :!:

btw -> http://www.bnews.bg/article-69162

“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 26 Сеп 2013 18:11

Нещо ако има чеверме-меверме, ала-бала ме печелиш!

Профил Skype

Публикувано на: 26 Сеп 2013 18:25

Serious Sam написа:

Уви, всичко е вегетарианско. Не мисли, че и на мен не ми се искаше чеверме :( Но филмът ще си заслужава, а работите, които "Слънце и Луна" приготвят (пичовете се намират на Малките пет кьошета, ако някой не ги знае все пак) са много вкусни, макар и безмесни.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 26 Сеп 2013 18:27

Абе къде беше домо на киното, ако мож да ме упътиш, че с тия арени и синеми, другите кина въобще съм ги отписал...

Профил Skype

Публикувано на: 26 Сеп 2013 18:43

Лидера написа:
Абе къде беше домо на киното, ако мож да ме упътиш, че с тия арени и синеми, другите кина въобще съм ги отписал...

Оранжевата сграда, в ляво от кафене "Коста", улица "Екзарх Йосиф" 37. До минералните чешми при Халите. Цъкни street view на картата за снимка на района.

https://maps.google.bg/maps?client=fire ... IwBEPwSMAo

http://www.filmmakersbg.org/domkino.jpg

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 26 Сеп 2013 18:45

Мерси, ще уведомя още няколко човека, дето са фенове на животните, може и аз да присъствам.

Профил Skype

Публикувано на: 26 Сеп 2013 18:47

Ще се радвам :)

Профил

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Публикувано на: 26 Сеп 2013 21:09

Първо, картинка:

Spoiler for :

Второ, имам два котарака, но нямам никакво намерение да си вдигна дебелиот гАз да се занеса на майната си (20 мин. със седмицата и малко пеша може да ми се отрази зле на сферичното туловищенце), особено като нема мръвки... За чеверме, бира и скара, ако се налага даже и пеша мога да отида...

П.С. CATS RULE

P.P.S. 14 Думички, 14 Годинки

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 26 Сеп 2013 21:15

kolian написа:
Serious Sam написа:

Уви, всичко е вегетарианско. Не мисли, че и на мен не ми се искаше чеверме :( Но филмът ще си заслужава, а работите, които "Слънце и Луна" приготвят (пичовете се намират на Малките пет кьошета, ако някой не ги знае все пак) са много вкусни, макар и безмесни.

Нищо де, аз ще зема малко агнешко и телешко, ти само намери къде да го пекнем у залата и сме шен. 8)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost