Автор |
Съобщение |
Stonedisus
|
 |
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 21 Сеп 2013 21:40
Въпреки че преобладват дебили има и пичуе тука , та ще споделя нещо доста яко http://www.pandora.com/онлайн радио в което можеш да си правиш сумати станции , които генерират музика според твоя вкус ( и доста добре уцелва ) примерно задал съм единствено , че слушам Tool и станцията ми пуска Perfect Circle System of A Down , Alice in Chains и много други дето не съм ги слушал преди , ма са злато принципно сайта е рестриктед само за Андрей и неговата родина , но от hola.org се тегли просто един плъгин и всичко е ток можа и да я знаете пандората , ба ли го , фен тема ще е тогава Аз преди няколко месеца я открих и ми стана доста основен сорс за музика ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 21 Сеп 2013 23:02
Спомням си че за това РС мания бяха пуснали статия преди бая години още в списанието. Но така и не го праобвах, даже не знаех че съществува още. Ще му хвърля едно око. 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 21 Сеп 2013 23:31
и аз като бех в странта на АндрГей го ползувах, но после сметнах че ме мързи да са занимавам с проксита и го отебах...
са ш проам
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 01:00
Да, много е яко. Не, не го ползвам. И тъй като темата е сериозно някой достигал ли е K-hole на Кетамин и да сподели впечатления?
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 01:27
imam go toq broi deto pishat za pandorata. ina4e do sq si slusham muzika samo ot saotvetnite leibali i nqkolko youtube kanala i sam dovolen. ama moje da go probvam tova.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 01:38
За UK ли говорите? Че казва, че за извън US и други 2 не става... А Ливърпул е в UK.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 01:53
tykmo 6tqh da tyrsq qponski loli pesni ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 08:31
|
|
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 08:49
Е  щеше да е прекалено яко ако можеше да си ги скипваш нон-стоп , но това е радио и тва че въобще ти дава да скипваш е оферта иначе номера е да си направиш повече станции еднакви и реално си сменяш песните когато си искаш а и може да пращате станцията си на други хора да я слушат  само дето при тях ще генерира различна песен
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 10:52
абе last.fm-a нямаше ли преди и той такава опция да си правиш онлайн радио (даже май можеше и да се скипва)? Щото сега не намирам да може.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 12:17
абе какви пирати сте вие знам че моят уинамп плейлист (~6000 парцала) е много беден, щот съм виждал по комповете на хората най-малко 2 пъти повече заредени. разбира се тва включва цели дискографии с неща, които никой никога няма да слуша, а аз освен на Kompoth пълната дискография, друга нямам  и с тези 6000 парцала понякога се чувствам като дете в сладкарница, въпреки че знам отгоре до долу кво има в тоя плейлист, а той разбира се бива зареждан с нови неща ако не всеки ден, то поне през ден, като с времето остават само музиките, които ще слушам с пълен кеф, а не някакви компромисни песнички (за тая цел има ютуб и бърз интернет (имам и такива на харда, ама не само аз слушам музика на тоя комп)) поздрав с едни неща, които слушам от много скоро, ама ме кефят супер много  за deistur и Der Meister по-конкретно FUDGE TUNNEL - GREYJEFF THE BROTHERHOOD - BONE JAMPOND - GIANT TORTOISE 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 13:03
Аз на моя комп имам точно 9682 песни, без цели дискографии и също доста често си зареждам плейлиста с нови неща  Трябва постоянно да се открива нова музика, не само едно и също да се слуша. Тоя сайт наистина е доста добър вариант за откриване на нови неща, наистина уцелва доста близки по звучене групи на тези, които си задал ама проблема е, че аз и тях повечето ги знам вече. Само се издразних, че на Katatonia ми посочи In Flames като сходна група Иначе, Нокти мерси за поздравите, 1-вото и 3-тото са яки 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 20:19
пандората я знам от едно 7-8 години ама ни отебаха ся ше видим плъгина
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 22 Сеп 2013 20:32
деба работи работи и spotify-а
яко
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 23 Сеп 2013 11:12
Благодаря за плъгина  Преди ползвах Пандора по някакъв много апокрифен (и досаден) начин, така е значително по-добре
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 23 Сеп 2013 13:02
Der Meister написа: Иначе, Нокти мерси за поздравите, 1-вото и 3-тото са яки  +1 особено костенурката е лудница 
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 23 Сеп 2013 22:01
аз използвам от години http://mustkill.org/След като се регистрираш имаш достъп до пълните дискографии на над 2000 банди. Съдържанието се ъпдейтва непрекъснато. Имаш опцията да ти генерира плейлист от n-брой песни от определен жанр или изпълнител. Песните могат да се пускат от различни плейъри, не само от сайта. Всичко е метъл/рок с всичките му извратени разновидности и поджанрове. Има много ъндърграунд банди, българска музика няма. Pandora също е яко 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Pandora [ Сериозна тема , ма наистина ] Публикувано на: 24 Сеп 2013 19:59
ci-devant написа: ти си ползвай дийзъра, ама майка ти ако беше ползвала противозачатъчни, сега светът щеше да е една идея по-хубаво място
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|