Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Re: 0FF! Fest
Публикувано на: 24 Сеп 2013 17:12

Цитат:
даже си имат подфорум за закъсали съфорумци

:idea: Отчасти "Общият форум" е подфорум за "закъсали" съформци, като г-н Vasko например и тъй като поради степента им на мозъчно увреждане няма как да им помогне, то ние се отнасяме с голямо търпение и съчувствие към тях.
Както към гейове, мангали, радневски селядури, дрогирани шофьори и бездомни песове in real life-a.

В крайна сметка и аз съм участвал по разни инициативи на други форуми, но не разполагаме бюджет, че болшинството тук сме ученици, студенти или изобщо някакви млади хора, където прохождат в живота, а не сме някакви улегнали чичаци, дето са отгледали вече лапетата си, кретат някакъв бизнес и са се отдали на организирани хобита, за да посмекчат кризата на средната възраст.
Това не значи, че този форум е напълно импотентен заради безнадеждни умствено закъсали инвалиди като вече споменатият г-н Vasko, който би убил всякакво асоцииране на човек с този форум и би осуетил почти всички инициативи в зародиш без една (неговият собствен аборт).
Цитат:
тука ако пишеш за помощ ше ти кажат че не могат да помогнат шото са заети да шибат майка ти
такива сме си

Навремето, когато форумът беше по-масов и по-смислен на мен лично ми е помагано неведнъж. Вероятно има потенциал за някакви полезни мероприятия ако се зароди инициатива. Иначе това за заяждането става по всякакви други форуми. Преди време ми се беше наложило да търся едни неща из бг-мама, който уж е един от най-френдли и хелпърски форум, а там как вербално се ръфат и се джафкат женските по форумите не мога да го опиша даже. Kато цяло наблюдавам, че българите в последните шест-седем години се превръщаме в още по-жалък и разединен народ. Някак си покрай шибането на майки тук могат да стават и по-смислени неща, било то за самите нас или общественополезни, така че в това отношение си много прав.

Колкото до ON!FEST, изданието миналата година лично за мен беше доста аматьорско - и откъм програма, и откъм организация.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost