Автор |
Съобщение |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 16:10
kaboom написа: :lol:  репортнал тоя. успех сладур Какво аз казвам, братя, е лично мое мнение. Разбирам това, че се обидихте. Но всичко си има граници. За какво ме псувате и са най-дребното нещо? Това забавлява ли ви?Мен не. Аз се обиждам като ме псуват, на вас ви е смешно. Добре, всеки реагира по различен начин. НО мое право е да докладвам за особено гадна псувня по мой адрес. И го направих. Извинявай, Fatality, че те докладвах. Извинявайте всички, че ви обидих. СЪЖАЛЯВАМ!
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 16:12
newcomer написа: Някога да съм казвал, че съм ерудиран?? Че съм нещо повече от вас! ТЪПАК! Ти не разбираш ли, че така сам се обявяваш за по-тъп от мене бе, ченгел? ... Той на мен ли говори? Силно се надявам да е не, защото иначе излиза, че българският език явно не е достатъчно експресивен по отношение на обръщанията за някои хора... 
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 16:15
hyper1 написа: newcomer написа: Някога да съм казвал, че съм ерудиран?? Че съм нещо повече от вас! ТЪПАК! Ти не разбираш ли, че така сам се обявяваш за по-тъп от мене бе, ченгел? ... Той на мен ли говори? Силно се надявам да е не, защото иначе излиза, че българският език явно не е достатъчно експресивен по отношение на обръщанията за някои хора...  Не. Спокойно. Говорех на Fatality. Но не с лошо. Просто той ме предизвика с тоя гигантски пост-псувня. Беше ми кипнало.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 16:35
Е пътя и да те няма, като ти е кипнало. Кого майка си търсиш тука?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 16:43
newcomer написа: Не. Спокойно. Говорех на Fatality. Но не с лошо. Просто той ме предизвика с тоя гигантски пост-псувня. Беше ми кипнало. maika ti da eba 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 17:16
newcomer написа: .... Мерси за подкрепата приател  и изобщо не им се прави на скромен , че не си бил ерудиран - Те не заслужават. Прочетох и темата ти за това как да се оправи нашата клета майка България и мога само да ти връча своите адмираций ! Единствения ми савет към теб е когато ги репортваш тези нехранимайковци да го правиш с чисто сърце и душа , не позволявай на емоцийте да те погубят ! Крайно време е да се сформира ясно изразена опозиция срещу антидемократичното отношение към новите потребители в този форум. НО не долни провокатури като васко и мечиста , а хора като нюкомар , с чисти идеи и мотиви
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 17:51
И ся кво - две фагчета се появиха и взеха да си правят свирки на 69? Или един с няколко асс? 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 18:04
Демек абсолютно нищо не се случва, както винаги. Нищо, мен не ме бърка да трупна някое и друго кьораво мненийце на ваш гръб, плебейчета. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 18:05
Не съм във форма нещо. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 18:16
newcomer написа: Извинявайте всички, че ви обидих. СЪЖАЛЯВАМ! Ма не виждам да си на колене нещо. Искам ръка да целуваш.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 18:22
High_voltage написа: а кой е фаталити, че пак съм out of the loop?  Е не е ли очевидно  Само един човек у тоя форум може да храни така Иначе тоя SerjMatkinson е трол сто про ма другия май не, което е още по-тъжното
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 18:24
serjputkinson e deistur-o 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 18:54
High_voltage написа: а кой е фаталити, че пак съм out of the loop?  аз съм бе 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 22:28
High_voltage написа: а кой е фаталити, че пак съм out of the loop?  Син на Equality, внук на Liberty 
|
|
|
|
 |
Motorolaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 22:52
deistur трябва да се прекръсти на Justice не знам как инак ще стане работата
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 23:43
Equality написа: High_voltage написа: а кой е фаталити, че пак съм out of the loop?  Син на Equality, внук на Liberty  и всичките страдате от Menstruality 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 27 Юли 2013 23:45
за да е завършена картината ще си променя името на демокраси.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
австриискиа дънер
|
 |
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 28 Юли 2013 00:43
нека и ас като представител и говорител на нашто фитенс сплотено обштество да се искажа по темата на младиа господин искам и нас да на оважават тука и да имаме специална тема за фитенс. тоша е батенца просто е
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво се случва ? Публикувано на: 28 Юли 2013 14:27
Democracy написа: за да е завършена картината ще си променя името на демокраси. Не ве, треаше на бруталити или анималити 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|