Автор |
Съобщение |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 24 Дек 2011 17:58
Ерджан написа: седнало педерастчето да ми обяснява на мене как съм уреден у живота и лапам наготово секаш със златен биберон съм се родил, като сигурно ми пише от шотландското университетче за което мама и тати са си похабили парите си да го пратят в последна надежда, че ше излезе човек от него. Мен наще нямат пари да ме изучат у чужбина, може би щото не са адвокати и банкери, а първите години от живота ми баща ми е бъхтал мазилкаджия по строежите докато майка ми е раздавала книжки в библиотеката. Учим 2 специалности само щото имам успеха да запиша втората безплатно, почти немам дреха на цена над 100лв., а ако някой ден ше строим комплекси дето да живеят хора като мен, ше ми е осмислен живота, щото преди време майка ми записа висше на 30 и кусур години у химическия само за да хванем едно прогнило общежитие в което прекарах 5 години от живота си. И съм ял шамари затова че съм си позволил да си купя вафла с останалите пари от хляба за който са ме пратили. Ма това че съм видял немотия като малък и сега ми е вложен комплекса че ше бъхтам до кръв че и до кокал ако ми седи челядта гладна вкъщи, докато другия му цакат кинти да учи по европа и обяснява как парите са ненужно зло, прави мен зъл "чорбаджия" и "експлоататор", а него бореца за народа, същия народ на чиито запалени коли се радва. Пикая аз на измислената ти реалност, волтажче. Живееш в някакъв свой свят, от който ако не излезеш скоро, нема да стане човек от теб. Ясно ли е?
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 00:42
Stylized Corpse написа: не моем да разберем само едно от къде ви идва пауъро да пишете толкова много щуротии само за едното дърлене у форумо в смисъл, всички го прайме чат-пат, едно време повечко така, поосирахме се, хич да не е, ама ЕБИ МУ МАЙКАТА требе баче калоян да ви напуши едно убаво и да не мислите лоши работи  +1, тва са разговори за на по бира. и аз понекога пишем некви дълги работи ама рядко, щото ме мързи 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 00:47
Stylized Corpse написа: не моем да разберем само едно от къде ви идва пауъро да пишете толкова много щуротии само за едното дърлене у форумо в смисъл, всички го прайме чат-пат, едно време повечко така, поосирахме се, хич да не е, ама ЕБИ МУ МАЙКАТА требе баче калоян да ви напуши едно убаво и да не мислите лоши работи  +1000000 я малко всички чилл
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 02:32
К'во са ошашкахте, тоя форум не е само 9gag, пишки и блек метъл. Мери крисмас.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 02:38
Аре като спомена пишки надлежно да посетиш съответната тема, че само ти не си постнал там. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 04:28
viewtopic.php?f=1&t=66283&p=1181285#p1181285Даже беше една от първите теми, в които постнах след възкръсването ми.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 13:47
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 14:36
леля Донка написа: http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=1&t=66283&p=1181285#p1181285
Даже беше една от първите теми, в които постнах след възкръсването ми. Браво, мой 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 15:07
я по-спокойно ве
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 18:51
НЕМА СПОКОЙНО БЕ АЛО
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 18:54
И кат ми пишеш с капса голям гъзар ли си бе, пръдльо... На Коледа точно ще ми реве тука, няма такъв олигофрен..
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 19:07
Ей такава реакция като твоята ме кара да се запитам понякога дали 90% от потребителите разбират какво се случва в тоя форум или не 
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 22:24
Искам да поздравя най-сърдечно другаря Волтажен, задето напълно развенча истината около капиталистическата свиня Ерджан и неговият империалистически лакей Моридина! Тези двамата са най-големите народни кръвопийци и изедници, те се хранят с кръвта на малки деца и труда на българския работник! Не само това, ами и двамата учат в лоното на империализма и деградарщината - София - съответно в деградиралия капиталистически Софийски Университет и още по-деградиралия, но империалистически Нов Български! Всички знаем, че финансирането на тези университети идва само и единствено от евреите! И то не кои да е евреи, а тези, които вадят пари на гърба на домовете за сираци и хора с увреждания! Всичките пари за хората с увреждания и сираците отиват, за да могат Ерджан и Мородина да се хранят на царска трапеза ( както самите те посочиха в своите постове ) и да разнасят в обществото деградация и разврат, сиреч капитализъм! Освен това са виновни и за глобалното затопляне, защото е научно доказано, че пръднята на един капиталист съдържа осем до десет пъти повече въглероден диоксид от тази на един пролетарий! Тези двамата крадат парите на малкия човек, на миньора, на Акакий Акакиевич! Защо си мислите, че миньорите и другите работници са бедни? Защото лично ЕРДЖАН И МОРОДИНА отиват при тях и им взимат парите! Те са нищо друго, освен гадни, мръсни, империалистичекси свине!
Поздрави другарю Волтажен, и сърдечно комунистическо АМИН!
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честито Рождество! Публикувано на: 25 Дек 2011 22:25
и миришат на оцет
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|