Преди да кажа каквото и да е било искам да ви попитам нещо. До кога в България няма да има РЕД , ДИСЦИПЛИНА!? До кога ще има зверски убийства? До кога ще се ограбваме взаимно ? До кога ще е модерно в училище да имаш двойки или неизвинени отсъствия? До кога ще е модерно да се напиеш още на 12 , 11 пък защо не и на 10!? До кога ще е модерно да ПАФКАШ (пушиш) цигарки от 3-ти клас? До кога ще е модерно да станеш баща/майка на 13 години ? Преди да започнем да говорим за турцилизацията и циганизацията в България защо не погледнем ние самите какво представляваме? Вижте този клип и после прочетете откъси от вестници и новинарски емисии.
http://vbox7.com/play:df81ca9b – Много вярна песен според мен. „7 трупа на одрани кучета и котки са намерени през последните месеци в Добрич.Убитите кучета са били захвърлени до кофи за смет в различни краища на града.” 12 години ще лежи в затвора 60-годишният Ангел Шишков от пазарджишкия град Брацигово, реши Окръжният съд в Пазарджик. Мъжът бе признат за виновен за зверското убийство на 42-годишната Красимира Кондева от град Белово. На 8 юни мъжът, с когото жертвата преди време имала любовни отношения, нахлул в двора на къщата и й нанесъл множество удари с нож по врата и гърдите. Красимира издъхнала на място, а трупът й бил открит от човека, с когото тя живеела на семейни начала към онзи момент.” „Шестима младежи са задържани в РУ-Крумовград за убийството на 36-годишен мъж от града съобщиха от ОДМВР - Кърджали. Инцидентът е станал в събота сутрин, малко след 3 часа в центъра на Крумовград. Всички замесени в случая били на дискотека. Около 3 часа 36-годишният мъж си тръгнал от заведението, веднага след него излязъл един от компанията на шестимата младежи, подхванал спор, налетял на бой, присъединили се и останалите петима.” “19-годишен строителен работник от Перник закла и накълца със секира свой 15-годишен приятел. След това се опита да запали трупа на убитото момче. Касапницата се разиграла в Перник на 8 март рано сутринта. Убитият Алберто Йорданов и 19-годишният му палач Владислав Владимиров били заедно на рожден ден на техен общ приятел на 7 март. След купона Алберто не се прибрал и майка му подала сигнал в полицията. Тийнейджърът бил обявен за местно издирване. “…..и допълни. „По трупа имаше множество рани, нанесени от режещ предмет с широко острие в главата и горната част на тялото. Долната част на тялото беше обгорена силно и със завързани крайници". “ “Жестоко убийство на учителка по английски език потресе Габрово тази сутрин. 55-годишна жена е намерена мъртва във входа на блока, в който живее. Жената е намерена повалена върху стълбището, което води към дома й на първия етаж малко след 9 часа сутринта, безжизнена и цялата в кръв.” Тези убийства са безкрай. Мисля, че тези са достатъчно… Убийствата, за които прочетохте по-нагоре, сами говорят по себе си. Не мислите ли, че трябва да се направи в тази ДЪРЖАВА? Все пак след някоя друга година може и да я няма. Сами ще се изтрепем! А образованието ? Цитат : - Уча в училище Йоан Екзарх I” - А какво означава Екзарх? - Амиии, не знам, фамилия ? В един репортаж на Господари на ефира бяха отишли на площад СЛАВЕЙКОВИ и седнали до пейката, на която са Пенчо и Петко Славейкови и питаха минаващите дали знаят кои са тези. 80% не знаеха? Учудващо нали? Друг цитат от чат на игра: - Оф, пак имам двойка по БГ. - Е , аз пак имам шест по БГ . : ) - Оф, мълчи ве, зубър тъп. ^^ Значи един ученик, който има отлична оценка е зубър, а тези които имат двойки са „ЕБАТИ ГЪЗАРИТЕ” !? Не мислите ли , че трябва нещо да се промени ? Защо , когато в Америка например някой ти влезе в двора без да си го канил можеш да го убиеш и закона ще те защити, а тук? Тук какво? Ще мушнат 1000 лева на съдията и отиваш на топло. Корупцията кога ще спре.? Ами войната по пътищата? Тези убийства не са малко… Колко е готино да се качиш зад волана пиян и да караш със 150 км/ч и да отнесеш някой невинен? Някой , който просто е искал да премине улицата? После съжаляваш за случилото се , но това няма да върне поредната жертва… И все пак , когато ПЪРВО НИЕ се оправим тогава да мислим за турцилизацията и циганизацията в България. Не мислите ли, че трябва нещо да се промени?