Автор |
Съобщение |
Blur
|
 |
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 00:25
Значи малко съм пиинал ама не много нали.С едни мои приятели се събрахме пиинахме.....малко се напафкахме...и се депресирах...аз и преди това ми беше гадно ама после още повече се здухах...сякаш света свършва а аз аз имам чувството , че не съм направил нищо в тоя тъп и гаден живот...сякаш най голямата ми мечта се разби на малко нищожни парчета....и вече няма за какво да живея....и тогава реших да пиша да пиша стихове ....да изразя себе си Родил съм се тъй отдавна, че сякаш съм на 50, а не е така! Съдбата моя е зловеща, и капка радост в очите ми не блясва понеже самотата отвътре ме изяжда и, няма нито стрък надежда за моето спасение. Може ли някой такъв живот да живее, може ли всеки ден насила да се смее....? Зад дебелата "маска" на мойто лице се крие едно бедно, самотно сърце Трудно ми е но, признавам не мога повече така, не мога всеки ден, да крия моята тъга! Нима аз нямам право в тоз живот на капчица Любов, нима не мога да намеря така желаната утеха? Защо все за мен никой не пита, защо приятели за мене няма, защо всичко до сега продължава, да е само измама? Боли ме от всичко това, боли и силата в мен се изпива, как на пред да продължа? На плещите си нося аз съдбата на "мъченик", не искам това тежко бреме, не заслужавам да страдам така жестоко с години наред, сякаш живея в измислен кошмар, сякаш Господ ми удря шамар, след шамар.... извенете ако има правописни грешки,но го пишех бързо 
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 00:34
Това все едно слушаш Жоро К.
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 00:36
cekira написа: Значи малко съм пиинал ама не много нали.С едни мои приятели се събрахме пиинахме.....малко се напафкахме...и се депресирах...аз и преди това ми беше гадно ама после още повече се здухах...сякаш света свършва а аз аз имам чувството , че не съм направил нищо в тоя тъп и гаден живот...сякаш най голямата ми мечта се разби на малко нищожни парчета....и вече няма за какво да живея....и тогава реших да пиша да пиша стихове ....да изразя себе си Родил съм се тъй отдавна, че сякаш съм на 50, а не е така! Съдбата моя е зловеща, и капка радост в очите ми не блясва понеже самотата отвътре ме изяжда и, няма нито стрък надежда за моето спасение. Може ли някой такъв живот да живее, може ли всеки ден насила да се смее....? Зад дебелата "маска" на мойто лице се крие едно бедно, самотно сърце Трудно ми е но, признавам не мога повече така, не мога всеки ден, да крия моята тъга! Нима аз нямам право в тоз живот на капчица Любов, нима не мога да намеря така желаната утеха? Защо все за мен никой не пита, защо приятели за мене няма, защо всичко до сега продължава, да е само измама? Боли ме от всичко това, боли и силата в мен се изпива, как на пред да продължа? На плещите си нося аз съдбата на "мъченик", не искам това тежко бреме, не заслужавам да страдам така жестоко с години наред, сякаш живея в измислен кошмар, сякаш Господ ми удря шамар, след шамар.... извенете ако има правописни грешки,но го пишех бързо  
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 00:36
Недей да пиеш повече.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 00:41
кери кери... 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 08:23
cekira написа: ... Ами да, реално погледнато на тази възраст е съвсем нормално да не си постигнал нищо в живота. Освен това сдуха и параноята са едни от възможните странични ефекти на тревата (не го знам от личен опит, доказано е). След като се чувстваш непълноценен, измисли нещо, което ти доставя удоволствие, не е вредно и най-вече - е полезно за твоето бъдеще и се развивай. Намериш ли нещо, което да комбинира гореспоменатите неща, ще ти е доста гот като го вършиш и ще ставаш все по-добър. Било то графичен дизайн, програмиране, спорт... Допълнително, в случай, че имаш нормално семейство, което не те малтретира... не виждам смисъл в жалкия опит за бягство от проблемите посредством тревата. Пък и да имаш такъв проблем, от убиването на собственото ти бъдеще не печелиш нищо. Човек не избира семейството си, но от дадена възраст е капитан на собствения си кораб и сам определя курса. С други думи - животът е такъв, какъвто си го направиш, с много малки изключения. Няма как да си щастлив и успял (според собствените ти представи за успеха), ако бягаш от проблемите, вместо да се изправяш срещу тях. Победата над един сериозен проблем е толкова сладка, че според мен никой наркотик не може да е по-гот от това чувство. Мечтите се разбиват понякога. Утре ще имаш по-голяма мечта и ако се напънеш, ще я постигнеш. Колкото по-добре се справяш в живота, толкова по-голям шанс да постигаш мечтите си, според мен.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 15:23
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 16:03
Нищо смешно няма, що народ познавам, които пушат трева именно по тази причина...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 16:12
cekira написа: С едни мои приятели се събрахме пиинахме cekira написа: защо приятели за мене няма, 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 16:48
Аве нормално е туй нещо.И аз съм на 20 години без 4 месеца ама си мисла че живота е свършил и съм супер дърт.Макар да осъзнавам че не е така.Нз депресия ли е тва,нито съм се отчаял нито нищо,просто някво прецакано е ама си викам "meh,бръдъй ама кат ще се мре ще мрем" и тей.Би го у гъзъ какво си постигнал,нали си жив и здрав,прав и корав,ядеш и пийш.Прави квото ти е кеф(нали нямам предвид пияндурник или наркоман) и се кефи.Не е някво изискване да си направил нещо и ако не си направил нещо велико умираш instant.На всички няква мечта ни е била разбита,нормално е,кофти ти е известно време и после ти минава.Така е.Поставяй си някакви малки цели,например утре като стана ще изхвърля боклука,така ти идва чувството че си направил нещо.Бтв текста е гей и се едно някакъв мангалски рап за гетото,рофл 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 17:06
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 17:41
Gipo написа: Победата над един сериозен проблем е толкова сладка, че според мен никой наркотик не може да е по-гот от това чувство.
абе и аз си мисля, че херцата е по-яка от некакви си чувства, които изпитваш в каквото и да било състояние. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 02 Юли 2010 19:23
Абе всички около 20така сме така. И аз не съм направил нищо значимо досега, даже работя нямам, а доста хора, които познавам имат поне това. Така че горе главата-всичко е пред теб. Между другото верно намери си някаква работа, ще те разсее замалко.
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 03 Юли 2010 12:53
Пич, няма смисъл да се сдухваш.На 20 малцина са тези, които са постигнали нещо съществено - а вярвай ми, живота тепърва започва в пълният си блясък - да, тийн готините бяха нещо страхотно и запомнящо се, в които се случиха какви ли не дивотии, но следващите години ще се случнат също интересни, забавни и този път - малко по-смислени неща.Хвани се в ръце, не си мисли, че любовта ( като гледам не си я намерил ) е някаква "утеха" - тя е просто изживяване, което идва, и което не може да замести проблемите ти, но жокер - намира се по-лесно, когато не си депресиран или сдухан.Трудностите, които имаш - вероятно ги имат още много хора, ама да се напушиш и да се напиеш е добра идея да отпразнуваш победа, вместо да се измъчваш по предстояща битка.Старай се като пиеш да пиеш щото ти е кеф от нещо, старай се да се напушиш в неделя следобед след като предните дни си свършил нещо яко и да си полафиш с приятели за готини работи.В момента и на мен не ми се случва нищо значимо, но тези неща тепърва предстоят - за сега си правя кефа, върша си задачите и си отварям очите напред за възможности.Прави същото и ти.Жена няма да те избави от безпаричие, безпаричието няма да те лиши кой знае колко от жени - така че виж какво ти липсва, кажи си " и какво, ще проимам " и го давай непукисто и си прави кефа.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Shamancho
|
 |
В момента играе: LoL
|
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 03 Юли 2010 13:39
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 03 Юли 2010 13:44
Зипо ме изпревари... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Blur
|
 |
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Депресия Публикувано на: 03 Юли 2010 13:48
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|