16 Фев 2006 17:56 Мнения: 634 Местоположение: Lost
Заглавие: Re: 2012
Публикувано на: 21 Май 2010 11:39
Абе не е факт още там, ама планират за в бъдеще всичко да става посредтвом чип в ръката. Демек банковата ви сметка и цялото ви финансово имущество ще е в чипа и ще можете да купувате и продавате единствено чрез него. Идеята е, че ако съгрешите с нещо просто ви изключват чипа и общо взето барате яко. Освен това, ако пожелаят ще могат да следят точно каде се намирате и какво си говорите. Няма да има скрито покрито. И за капак това е предречено в библията, че ще дойде време, когато всеки ще трябда да носи знака на звяра на дясната си ръка или на челото и няма да може да купува или продава без него. Now that's some wierd shit!
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 21 Май 2010 11:41
Сигурен съм, че има случаи на хора вече с тея чипове, бях гледал по някой от каналите с полицейски операции из Америка как намериха 1 по тоя начин.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
zegr
Публикувано на: 25 Май 2010 18:47
Въй ами тази година само студ ве!
2007 беше топлата, а са е ЛЕДЕНО!
___________________________________ zegr
Albtraum
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 26 Май 2010 00:29
2012 дойде по-рано във форумът ни , чалга катаклизма е започнал бункервам се с дебели стени направени от Нахтмар неможете да пробиетееее , чуствам се на сигурност :д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 26 Май 2010 08:13
The Chameleon написа:
Сигурен съм, че има случаи на хора вече с тея чипове, бях гледал по някой от каналите с полицейски операции из Америка как намериха 1 по тоя начин.
100% е става въпрос за затворник
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения