Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Gore феновете да помагат
Публикувано на: 07 Ное 2009 21:34

Един авер се нави за 10 лева да изгледа три отвратителни филма. Първият за загрявка ще е Philosophy of a Knife само гор сцените, без документалната част. После, някой беше пуснал отдавна в някаква тема някакъв линк към едно клипче, показващо как руски сатанисти убиват и изяждат някакъв. Ако може дайте линк към него. И също така ще ви помоля да ми кажете кой е най-бруталният и отвратителен от всички Guinea pig филми.

Мерси предварително.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Заглавие: Re: Gore феновете да помагат
Публикувано на: 07 Ное 2009 23:49

DALEKK написа:
Един авер се нави за 10 лева да изгледа три отвратителни филма. Първият за загрявка ще е Philosophy of a Knife само гор сцените, без документалната част. После, някой беше пуснал отдавна в някаква тема някакъв линк към едно клипче, показващо как руски сатанисти убиват и изяждат някакъв. Ако може дайте линк към него. И също така ще ви помоля да ми кажете кой е най-бруталният и отвратителен от всички Guinea pig филми.

Мерси предварително.

Аз ще се навия за пет съгласен?

Не се тревожи няма да ми стане нищо,даже и да изгледам цялата видеография ( :lol: ) на Brain :)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost