Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца! Публикувано на: 20 Окт 2009 19:04
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца! Публикувано на: 20 Окт 2009 20:20
vreden написа: Sentry написа: Този случай е сериозен, ама имаше една, на която и бяха скъсали крачола и по новините три седмици се занимаваха само с това сякаш нищо друго не съществува. Тъй като са ми изтрили последния пост, това ще го оставя без коментара този път. пп: Ако е било заради теб, само се потвърждава вярността на оценката ми. Сега се сетих, че 100 пъти написа "путЪо" еййййййййй щях да ти извия врата! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца! Публикувано на: 21 Окт 2009 01:09
Вреден, тъпо парче си пич.
Настойникът на детето е виновен, както и да го погледнете. Не ме сърбите с глупостите си как май трябвало до 14 годишна възраст да не мърда от тях само. Ако трябва - така ще е. Едно 6 годишно дете не само не може да се пази, ами и е силно вероятно да е предизвикало нападението, тъй като на тази възраст животното вече не го вижда като дете, та да го остави да му бърка и в задника. Затова и трябва да има възрастен човек с него. И най-вече - ако имаше, това нямаше да се случи.
Не ме разбирайте погрешно. Тук не съм на страната на кучетата, въпреки че ми е противно как инциденти създават тенденции в тъповатото мислене на някои тук. Но в тази тема отново няма да навлизам. Такива кучета обаче нямат място на улицата. Каквато и да е стопанката, да си носи последиците.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца! Публикувано на: 21 Окт 2009 11:36
Нека само да поясня. Не става дума за медийно заблуждение, измислени тенденции и тем подобни поне от моя страна. Просто за мен не е цивилизовано, морално, нормално, естестично, естествено в една европейски град, още повече столица, да се разхождат жалки безпризорни кални песове, развъдници на болести и нарушаващи обществения ред... Не знам някой нормален човек да може да е на различна гледна точка от тази.
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца! Публикувано на: 21 Окт 2009 11:44
А нормално ли е на някой да му стърчи иглата на спринцовката от джоба на ризата?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца! Публикувано на: 21 Окт 2009 12:52
Sentry написа: Писнало ми е от цялата стратегия "прах в очите", която се прилага от медиите, но това е друга тема. Indeed. Всеки път едно и също.. двуседмичната сензацийка, следващата и така вовеки. Доста кретени има в темата иначе, като цяло и двете страни имат право, просто имам чувството, че се разминавате по някои точки.. оттам идва някакво зверско неразбирателство. Като цяло сте на едно мнение, просто пооцветено по-различен начин, а като добавим и очевидния фетиш към спора на някои хора - ето ви 7 страници.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца! Публикувано на: 21 Окт 2009 14:32
Neon Black написа: Вреден, тъпо парче си пич.
Настойникът на детето е виновен, както и да го погледнете. Не ме сърбите с глупостите си как май трябвало до 14 годишна възраст да не мърда от тях само. Ако трябва - така ще е. Едно 6 годишно дете не само не може да се пази, ами и е силно вероятно да е предизвикало нападението, тъй като на тази възраст животното вече не го вижда като дете, та да го остави да му бърка и в задника. Затова и трябва да има възрастен човек с него. И най-вече - ако имаше, това нямаше да се случи.
Не ме разбирайте погрешно. Тук не съм на страната на кучетата, въпреки че ми е противно как инциденти създават тенденции в тъповатото мислене на някои тук. Но в тази тема отново няма да навлизам. Такива кучета обаче нямат място на улицата. Каквато и да е стопанката, да си носи последиците. На село всички се познават и няма кой да те нападне. Теоретична вероятно има за всичко, дай сега да не позволяваме на децата си да илизат от вкъщи, да ходят по барове, дискотеки, паркове и т.н.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца! Публикувано на: 21 Окт 2009 14:40
'Ми теб са те пускали и глей к'во си израснал...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца! Публикувано на: 21 Окт 2009 15:01
Emanuil написа: дай сега да не позволяваме на децата си да илизат от вкъщи, да ходят по барове, дискотеки, паркове и т.н. Еми принципно баровете и дискотеките са забранени за деца.И деиствително тряя да си безхаберен родител да пускаш детето ти на дискотека ако е под 16...А вече над 16 не бих го нарекал "дете"
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|