Автор |
Съобщение |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 04 Окт 2018 14:53
"Вие не можете да търсите в момента, моля опитайте след няколко минути." Това не знам от колко години го има вече и още не е оправено. Търсачката е почти безполезна... Fix plz 
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 05 Окт 2018 08:34
^ бъди малко по-подробен в описването на проблема си, ако може. При мен търсачката си работи безотказно, и това съобщение което цитираш го получавам само и единствено в случай че наистина съм извършил търсене много скоро след друго. the_presator написа: Може ли да се добави опция за писане на off topic подобна на spoiler бутона? И искам да репортна нещо като бъг: когато се постват линкове завършващи с дясна скоба ")" тя не се зачита като част от тях. Примерно: https://en.wikipedia.org/wiki/Kain_(Legacy_of_Kain) В доста такива случаи линка води към грешна страница. Fix plz  задължително сложи URL bb-таг и ще работи: https://en.wikipedia.org/wiki/Kain_(Legacy_of_Kain)без автоматично форматиране изглежда така: Код: [url]https://en.wikipedia.org/wiki/Kain_(Legacy_of_Kain)[/url]
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 06 Окт 2018 20:33
Проблема с търсачката се появява, когато се опитвам да отворя някоя от следващите страници с резултати (тези дето са най-отдолу с малките номерца 1, 2, 3..). Получава се така почти винаги независимо какво търся.
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 06 Окт 2018 21:03
Рефреш го оправя. Или евентуално "Back" в браузъра и после пак напред.
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 18 Яну 2019 22:48
Вече можете да ембедвате и https видеа.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 19 Яну 2019 07:35
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 29 Сеп 2019 22:58
От днес не мога да сменя стила на форума и ми позволява да ползвам само черният/ default дизайн. Цитат: "Главна грешка Could not get style data Уведомете администратора или уеб-мастъра: forum@pcmania.bg" Плз фикс :( Едит: Също така менюто с усмивките при писане на мнение е празно.
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 01 Окт 2019 11:16
Работи се по въпроса.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 11 Мар 2020 23:20
Защо не можем да си трием постовете? Така опция е налична единствено скоро след постването на последното мнение, но после изчезва? Не ми се иска всеки път да пращам лични съобщения на Сам за глупости 
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 12 Мар 2020 00:05
Не знам кога се е появил този бъг, но сега забелязвам че Часовникът на форума е с 10 минути напред спрямо реалното време. 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 10 Апр 2020 19:42
Като искам да копирам линка на изображение от фейсбук и да го сложа в имг таг ми дава грешка.
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 11 Апр 2020 01:28
Императора написа: Не знам кога се е появил този бъг, но сега забелязвам че Часовникът на форума е с 10 минути напред спрямо реалното време.  ама ади де!  edit: даже е 12-13, не 10.  The Arrow написа: Като искам да копирам линка на изображение от фейсбук и да го сложа в имг таг ми дава грешка. ползвай image тага, не Img.
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 17 Апр 2020 21:58
недей да даваш акъл, а го намери
в гората
Маце Борко написа: Абе принципно смятам, че харесвам жени, ама като ми заговориш в тая тежко хомоеротична тоналност, бих те шлевнал с кур през лицето и тебе, да еба. Или тва, или просто имам някаква недиагностицирана форма на корпофилия.
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 17 Апр 2020 22:02
В гората ще си намеря гроба някой ден, ако има "бог".
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 17 Апр 2020 22:19
няма да го намериш докато го слагаш в кавички
Маце Борко написа: Абе принципно смятам, че харесвам жени, ама като ми заговориш в тая тежко хомоеротична тоналност, бих те шлевнал с кур през лицето и тебе, да еба. Или тва, или просто имам някаква недиагностицирана форма на корпофилия.
|
|
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 26 Сеп 2020 22:40
Императора написа: Императора написа: Не знам кога се е появил този бъг, но сега забелязвам че Часовникът на форума е с 10 минути напред спрямо реалното време.  ама ади де!  edit: даже е 12-13, не 10.  Форумният часовник е вече 18 минути напред спрямо реалното време. Значи наблюдаваме постепенно избързване на часовника със средно около 1 минута на всеки месец. ... Сам, това знаеш ли кво значи? Значи че BIOS или CMOS-а на сървъра, който хоства форума върви към загиване. Тряа да смениш батерията на дъното.  Добрата новина е че за щастие това е евтина и лесна процедура.
|
|
 |
Императора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Съобщения за бъгове и предложения за сайта и форума. Публикувано на: 25 Ное 2020 19:11
Императора написа: Форумният часовник е вече 18 минути напред спрямо реалното време.
Значи наблюдаваме постепенно избързване на часовника със средно около 1 минута на всеки месец.
20 минути напред.
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|