Изглежда се задава филм по Duke Nukem:
https://www.dexerto.com/tv-movies/a-duk ... d-2117196/
Филм по Duke Nukem?
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Филм по Duke Nukem?
¯\_(ツ)_/ ¯
Re: Филм по Duke Nukem?
Това е в твърде ранен етап на планиране, за да се познае нещо. Още след Uncharted, който беше добре финансиран и без особено труден материал за адаптиране, а пак го омазаха, нещо загубих вяра, че някой ден ще получим яка адаптация на екшън игра.
А още, каквото и да разправят за The Last of Us, той наблягаше на мелодрамата, вместо на по-интересните аспекти от играта, като зомбитата и реалистичните промени в пост-апокалиптичното общество (вместо последното набутаха някакви глупости), та поне аз не го броя.
А още, каквото и да разправят за The Last of Us, той наблягаше на мелодрамата, вместо на по-интересните аспекти от играта, като зомбитата и реалистичните промени в пост-апокалиптичното общество (вместо последното набутаха някакви глупости), та поне аз не го броя.
Knew him? He was delicious!
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
При всички положения мисля, че сериал/мини сериал е по-удачна форма за адаптиране на игра, отколкото пълнометражен филм.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Който ще да искат да турят в обувките на Дюк, само да е дублиран от Джон Сейнт Джон.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!