Men have only 4 moods
Men have only 4 moods
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Re: Men have only 4 moods
Не съм фен на комунизма, но Виденов е може би единствения български политик, който не е забогатял стремглаво след поста си.
тежки нокаути
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
То оставаше и да забогатее докато всички обедняваха. Освен големите кредитополучатели. Впрочем, откъде си сигурен, че и Жанката не е забогатял, да не ти е роднина?
И да е, далеч не е единствен бтв. Примерно съм засичал Радан Кънев у Луфтханзата за Мюнхен да се реди с плебеите в economy вместо да си вземе business място. Не че и тва е гаранция, аз и Константин Пенчев бях засичал по някви бизнес полети като имах преди, ма наскоро цъфна и той че сина му се оказал милионер по неволя.
Се тая, кур за виденов и толко.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
И да е, далеч не е единствен бтв. Примерно съм засичал Радан Кънев у Луфтханзата за Мюнхен да се реди с плебеите в economy вместо да си вземе business място. Не че и тва е гаранция, аз и Константин Пенчев бях засичал по някви бизнес полети като имах преди, ма наскоро цъфна и той че сина му се оказал милионер по неволя.
Се тая, кур за виденов и толко.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Аз веднъж го видях да си лафи с някакви на пейка в парка на Графа. Като цяло не съжалявам, че съм гласувал за него и най-вероятно пак ще гласувам.The Grim Reaper написа:То оставаше и да забогатее докато всички обедняваха. Освен големите кредитополучатели. Впрочем, откъде си сигурен, че и Жанката не е забогатял, да не ти е роднина?![]()
Се тая, кур за виденов и толко.
Иначе за Виденов, като цяло мнението ми е че е свестен човек, но просто е бил прекалено наивен и е станал премиер в лош период и са го преебали.
тежки нокаути
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Със 'се целия кабинет, мощно инфлейтнат кур да ги дави.Serious Sam написа:Кур за Димитър Костов нема ли?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК