Metro: Exodus EE
-
- Цар
- Обратна връзка:
Metro: Exodus EE
Първата ексклузивно рейтрейсната игра на пазара. Тествахте ли? Отново съм в див възторг защото на RTX 3070 с Extreme настройки, Ultra RT и DLSS Quality си знае плътните 115-144 кадъра, като дори на най-напечените и графично интензивни моменти не пада под 85-90. Това е БРУТАЛНА оптимизация за игра с неограничен брой global illumination лъчи. Определено взе титлата на Observer за най-добре оптимизиран RT и смея да твърдя че това е изключително обещаващо за бъдещето на тази технология. Винаги съм смятал че с напредването на самата технология и по-широкото ѝ приложение в повече заглавия неминуемо това ще доведе всъщност до олекотяване на гейм енджините, и започваме да го наблюдаваме на практика!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: Metro: Exodus EE
Купих я за плейстейшън преди време и малко след това разбрах, че ще ми пускат безплатен некст джен ъпдейт с претенции да поизползва капацитета на 5-цата. Съответно съм играл един половин час и я спрях в очакване, ся след 18.06 ще да видя какво са направили, но твоя пост дава надежда.
DLSS обаче още няма извън Nvidia, та при всички положения фреймрейта ще е доста далеч от това. AMD еквивалента уж бил в разработка и щял да засегне PS5, ма това е друга тема...
DLSS обаче още няма извън Nvidia, та при всички положения фреймрейта ще е доста далеч от това. AMD еквивалента уж бил в разработка и щял да засегне PS5, ма това е друга тема...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
- В момента играе: Doom Eternal
тия фреймфрейтове не може да си ги изкарал на 3070, щото аз съм с 3080 и мога да ти кажа, че положението не е такова дето го изкарваш освен ако не си играл на 720р или нещо подобно, или пък си си гледал в краката
доста по тежко е, има и моменти, в които кадрите падат около 60
иначе като цяло играта изглежда наистина брутално. ама наистина.
всичко е много по-живо, много по-реалистично, много по-имърсив. брутален ъпдейт.
10/10
всичко е много по-живо, много по-реалистично, много по-имърсив. брутален ъпдейт.
10/10
-
- Цар
- Обратна връзка:
Ал-ми-на-то-ра написа:тия фреймфрейтове не може да си ги изкарал на 3070, щото аз съм с 3080 и мога да ти кажа, че положението не е такова дето го изкарваш освен ако не си играл на 720р или нещо подобно, или пък си си гледал в краката
10/10
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
На 1080р, DLSS Quality, VSR x2, и пуснат ReBAR и положението е точно такова каквото ти казвам - аз тея не си ги вадя от гъза - а тва което ти описваш може да е само ако ми говориш за 3080 в лаптоп.

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Ебаси ужаса е да наблъскаш толкова пари в конфигурация и тя да бъде хронично скопена, защото е лаптоп 

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Всичко тва добре, ама като я играх когато излезе ми изтъпя доста бързо. Не знам защо нито един шутър напоследък не може да ме грабне. А точно сега искам нещо такова да изиграя.
джумерки
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Напълно съгласен. Това е грешка, която аз няма да направя втори пътGipo написа:Ебаси ужаса е да наблъскаш толкова пари в конфигурация и тя да бъде хронично скопена, защото е лаптоп
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

-
- Цар
- Обратна връзка:
Е и аз всичките тия игри дето пускам теми за тях съм ги пускал по два пъти и толкоз.shub niggurat написа:Всичко тва добре, ама като я играх когато излезе ми изтъпя доста бързо. Не знам защо нито един шутър напоследък не може да ме грабне. А точно сега искам нещо такова да изиграя.

Даже Mass Effect ремастъра ме задържа за малко повече, сега реших да пробвам и Некромундата.

PURGE THE UNCLEAN
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Гледах оня ден тая некромунда , чудех се за нея.
Па наскоро се сетих за Clive Barker's Jericho. Е такова ми се играе. Или The Darkness.
Па наскоро се сетих за Clive Barker's Jericho. Е такова ми се играе. Или The Darkness.
джумерки