Страхотна игра, която си заслужава всяка една минута. Всеки който иска да опита може да ме потърси, за да го въведа. Играта е отборна и сам човек няма как да оцелее във виртуалния свят на Eve Online. Тя е известна с това, че не е лесна, но за сметка на това игра за цял живот. Започнах 2009 година и от тогава без спиране. Хората, които играем вече толкова години заедно сме като семейство, дори и в реалния живот си помагаме.
https://sites.google.com/site/eveonlinewy9ll/ <--- Моят скромен сайт.
EVE Online
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: EVE Online
HORA NE KLIKAITE, TOWA E VIROS !!!!!!!!!!!!!!!!!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не е вирус, това е блога ми.The Chameleon написа:HORA NE KLIKAITE, TOWA E VIROS !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
ili_wgr написа:Не е вирус, това е блога ми.The Chameleon написа:HORA NE KLIKAITE, TOWA E VIROS !!!!!!!!!!!!!!!!!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ти си вируса тук!The Chameleon написа:ili_wgr написа:Не е вирус, това е блога ми.The Chameleon написа:HORA NE KLIKAITE, TOWA E VIROS !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
ne, az sym vaksinata, koqto pri4inqva autizym 
天皇陛下万歳。。!