Как да изкарам пари от гениална хрумка?
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re: Как да изкарам пари от гениална хрумка?
Обърни се към лекуващия те лекар.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Питай ги в лекса
Само не разбрах бизнес съвет или юридически съвет искаш
Само не разбрах бизнес съвет или юридически съвет искаш
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ще отговоря директно аз какво мисля по въпроса - намери хора с пари и им предложи да ти спонсорират реализирането идеята, като ги убедиш че е преспективна, т.е има хляб в нея, така че всички да спечелят
Не съм чел поста ти, защото знам че ще фейспалмна поне няколко пъти
Не съм чел поста ти, защото знам че ще фейспалмна поне няколко пъти
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Аз фейспалмвам само като видя, че е пуснал нова тема...
¯\_(ツ)_/ ¯
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Побъркан свят... След като полицията "навестяваше" граждани, които са си изказали мнението за руския патриарх, сега вече и за анти американски постове ли ще бъде така? Свободата на словото е силно застрашена, при това в 21. век...
- Liberty
- Обратна връзка:
Че е застрашена спор няма. Но не от Пентагона. Но че службите следят онлайн активността особено на политически активни групи, това вече не е тайна за никого.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Liberty
- Обратна връзка:
Да ти цитирам ли постове? Проблема е че са твърде много и ще ми е трудно да намеря.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Ама ти се базираш на спекулация. По-добре не го приемай навътре, защото шансът да е вярно е толкова голям, колкото и да е невярно.
Иначе защо си ми се изрепчил така цели 2 седмици след поста ми (на който дори и си отговорил нормално първо)? Ако имаш нещо нужда от помощ, кажи. Бтв очертава ми се да отида на екскурзия до САЩ догодина или по-догодина и ако искаш мога да те държа в течение
Бтв, що не пробваш с някъв рисърч свързан с на патентоване на идеята?
Иначе защо си ми се изрепчил така цели 2 седмици след поста ми (на който дори и си отговорил нормално първо)? Ако имаш нещо нужда от помощ, кажи. Бтв очертава ми се да отида на екскурзия до САЩ догодина или по-догодина и ако искаш мога да те държа в течение
Бтв, що не пробваш с някъв рисърч свързан с на патентоване на идеята?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Простичко ще ти го кажа ->
Никой за нищо не ти вярва
Никой за нищо не ти вярва
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Как си отсъдил, че това дете е плод на кръвосмешение? Изобщо има ли външни фактори, по които може да се отсъди това нещо?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ами хубаво, но тогава, не разбирам какво искаш от нас 
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ами няколко човека, вкл. и аз имахме интерес, но ти нищо не казваш по случая освен това колко си велик, че си разпознал, че детето е плод на инцест. По същия начин мога да кажа, че съм ходил пеш до луната и да очаквам някакви реакции 
Просто уникално.iskam_keri_russell написа:бтв все пак като споменахте правни въпроси и лекса, наскоро попаднах в ситуацията че имам доста силно подозрение че едно дете е продукт на кръвосмешение между брат и сестра.
Само моля не ме питайте как и защо. Да кажем просто че... абе, знаете ги моите умения...
По мое мнение децата които са плод на инцест въобще не им личи... толкова е нормално че наистина трябва да си някой буквален шерлок холмс за да го проницаеш това.
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
значи не си виждал детето, но благодарение на вродените ти способности на пророк имаш "силно подозрение" и "впечатление" че то е плод на инцест и искаш от нас съвет как да го повдигнеш на въпрос така че да не изглеждаш масивно аутистичен или долен интригант?iskam_keri_russell написа:Вадиш заключения на базата на неща, които дори не съм заявявал. Аз дори не съм виждал детето.Samoth написа:Просто уникално.iskam_keri_russell написа:бтв все пак като споменахте правни въпроси и лекса, наскоро попаднах в ситуацията че имам доста силно подозрение че едно дете е продукт на кръвосмешение между брат и сестра.
Само моля не ме питайте как и защо. Да кажем просто че... абе, знаете ги моите умения...
По мое мнение децата които са плод на инцест въобще не им личи... толкова е нормално че наистина трябва да си някой буквален шерлок холмс за да го проницаеш това.
![]()
![]()
![]()
А ти да не би да си имал сблъсък с деца плод на инцест, че изобщо имаш впечатления че не им личи?![]()
Освен това аз говоря за кръвосмешение първа степен на родословна връзка - такова между брат и сестра - където шансът за израждане на потомството е най-висок.
правилно ли разбирам?
и няма значение за какво кръвосмешение говориш, защото резултатът почти навсякъде е един и същ - ненормално, недоносено и наебано от генетична гледна точка дете.
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
За човек който по-горе твърди че демонстрира, цитирам, "чист научен и психологически анализ" за когото "винаги си бил прав", със сигурност това не е първия път в който грешиш и то зверски в преценката си. Надявам се тази информация да не те шокира.iskam_keri_russell написа: бтв настоятелността ти звучи почти сякаш защитаваш инцеста и че най-вероятно имаш роднини/приятели, които са го упражнявали и заради това изобщо се впускаш да се обясняваш.
ma nz brat, ti si znaesh.
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
докато има балъци, ще има и тарикати ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)