Call Of Duty Black Ops III zombie

Игри за PC
zozo0o1991

Call Of Duty Black Ops III zombie

Мнение от zozo0o1991 »

Здравейте искам да си купя играта за да играя зомбита онлайн направих си регистрация в стеам обаче немога да разбера трябва ли първо да си купя за 50 евро Call.of.Duty.Black.Ops.III и след това Call of Duty®: Black Ops III - Season Pass примерно което пак е 50 евро.... или мога само Call of Duty®: Black Ops III - Season Pass и това да е като цяло играта или е само DLC...... много искам да играя зомбита а така като видях ако това Call of Duty®: Black Ops III - Season Pass е само DLC... значи трябва да дам 100 евро пффф.... а другия вариант е да си взема Call of Duty®: Black Ops III със Call of Duty®: Black Ops III - The Giant Zombies Map което прави 60 евро...... или мога да изтегля играта на релауд и да си купя DLC то зомби или как трябва да направя дайте ми съвет... :IMNOOB:
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Re: Call Of Duty Black Ops III zombie

Мнение от Serious Sam »

Season Pass-овете по принцип дават достъп както до самата игра, така и до всички нейни DLC-та.
¯\_(ツ)_/ ¯
zozo0o1991

Мнение от zozo0o1991 »

Добре ето пример искам това цената ме устройва бих ги дал но когато вляза да разгледам повече за сезон пас
Image

Исписва това
Image

Незнам....
zozo0o1991

Мнение от zozo0o1991 »

Аве я ще им плащам 50 евро луди ли са тея ... купих си сиди двд сега и ще си купя играта за 15 евро е има на промоция добре че не съм е взел от тея измикяри стеам
Публикувай отговор